reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Larka pamietasz moze ile za nie zaplacilas na allegro ? Bardzo mi sie spodobalo najtansze znalazlam w jakiejs firmie wysylkowej za 279 zl czy to za duzo czy ok?

reklama
ana my sobie zażyczyliśmy też na chrzciny i poprostu chrzestnemu podaliśmy linka z allegro i tam też zamówił, wyszło 300 zł z przesyłką chyba

Te ceny mnie przerazaja nie wiem czy gdybym mieszkala w Polsce bylo by mnie na to stac:szok:

Ja sie zastanawiam nad takim krzeselkiem

• 8609697984398336.jpg

Ostatnia edycja:
Boże nasze dziecko ma już tyle zabawek, że chyba rok żadnej nie kupie! :D
Przyszedł do nas pocztą już garnuszek na klocuszek od dziadków na dzień dziecka
000060_1.jpg

I przy okazji kupiłam jej książeczkę (strasznie jej się spodobała)
ksiazeczka2.jpg

i taką małpkę do spacerówki
465663b1.jpg

Malpka-Zawieszka-do-wozka_Fisher-Price,images_big,31,FPN2541.JPG

heheheh ja tez szalalam przy pierwszym dziecku ...fajnie sie na was patrzy :-D:-D:-D
teraz juz wiem ze gdy jest wszystkiego za duzo , to dziecko juz nie wie czym sie bawic :-D;-)....
ale garnuszek kupie na pewno tylko za jakies 4 miesiace :-D

reklama
tez czytalam ze jak dziecku sie proponuje duza ilosc zabawek to ono sie nimi nie interesuje bo nie wie ktora ma wybrac :tak: lepiej proponowac jedna, dwie zabawki na zmiane a pozostale usunac z pola widzenia... i tak dziecko szybko sie znudzi jedna zabawka i zaraz bedzie trzeba isc po inna :tak: roczny syn mojej kuzynki tak robil ze bral cos do reki doslownie na pol minuty i od razu rzucal na podloge i szedl szukac czegos innego :tak:

Do góry