Betka85
Fanka BB :)
Eve komedia nie pomoze bo tym razem nie jestem w dołku z powodu starań nieowocnych tylko moja mama jest w szpitalu a ja sie bardzo o nia martwię.Kochana to mam nadzieje ze u ciebie wsio wroci do normy!!!!bo zawsze (kiedys) wychodzi słonce
obejrzyj jakas komedie mi to dobrze robi! albo dluga cieplutka kąpiel! :-) hmm... rozmarzylam sie! :-) każdy ma co jakis czas zly dzien! jutro juz bedzie lepszy!
![]()
spadam na chacjende!![]()
ja też tu lubie byc tym bardziej że mam sie czym zajac jak siedzę sama w domku!!Bernadko!!!!! Ciebie też mam do porządku doprowadzić?!?!? To ze nie odnosimy się do każdej wypowiedzi dziewczyn to normalne.... Przeciez się nie daNie dlatego że Cię nie lubimy. Wręcz przeciwnie Słońce.:-) Ja też nie mam co pisać ciekawego. Bo u mnie nici ze staranek na razie. Po prostu lubie tu być;-)
ja sie nie znam Kasieńko ale też tak sobie pomyślałam ale moze to kwestja twojej budowy a skoro maluszek sie zdrowo rozwija to jest pewnie taki jak ma u ciebie być. A co mówi lekarz mówilaś mu o swoich wątpliwościach?? jak remont kochana zakończony juz??martwi mnie tylko to że jest taki mały jak na prawie 20 tydzień..
ja nie chcę uciekać bo mi tu dobrze o moge sie wyżalić ale czasem o tym myślę ale jeszcze nie wiem co zrobieDOMELKO, ZANIEPOKOJONA - ja swojego czasu rwnież zrobiłam sobie odpoczynk od forum, nie było mnie miesiąc i wróciłam w dwupaku:-):-):-) Nie cche zebyscie to odebrały jako zachętę do ucieczki stądAle może odpoczynek i brak ciagłego pisania i myślenia o zafasolkowaniu może komus pomóc.

dziekuje kochana jesteśOj nie denerwuj mnie nawet!!! wszystkie dziewczyne na forum są cenne!!! i Tak samo ważne!!