reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana to mam nadzieje ze u ciebie wsio wroci do normy!!!! :sorry: bo zawsze (kiedys) wychodzi słonce :sorry: obejrzyj jakas komedie mi to dobrze robi! albo dluga cieplutka kąpiel! :-) hmm... rozmarzylam sie! :-) każdy ma co jakis czas zly dzien! jutro juz bedzie lepszy! :sorry:
spadam na chacjende! :sorry:
Eve komedia nie pomoze bo tym razem nie jestem w dołku z powodu starań nieowocnych tylko moja mama jest w szpitalu a ja sie bardzo o nia martwię.
Bernadko!!!!! Ciebie też mam do porządku doprowadzić?!?!? To ze nie odnosimy się do każdej wypowiedzi dziewczyn to normalne.... Przeciez się nie da:baffled: Nie dlatego że Cię nie lubimy. Wręcz przeciwnie Słońce.:-) Ja też nie mam co pisać ciekawego. Bo u mnie nici ze staranek na razie. Po prostu lubie tu być;-)
ja też tu lubie byc tym bardziej że mam sie czym zajac jak siedzę sama w domku!!
martwi mnie tylko to że jest taki mały jak na prawie 20 tydzień..
ja sie nie znam Kasieńko ale też tak sobie pomyślałam ale moze to kwestja twojej budowy a skoro maluszek sie zdrowo rozwija to jest pewnie taki jak ma u ciebie być. A co mówi lekarz mówilaś mu o swoich wątpliwościach?? jak remont kochana zakończony juz??
DOMELKO, ZANIEPOKOJONA - ja swojego czasu rwnież zrobiłam sobie odpoczynk od forum, nie było mnie miesiąc i wróciłam w dwupaku:-):-):-) Nie cche zebyscie to odebrały jako zachętę do ucieczki stąd:) Ale może odpoczynek i brak ciagłego pisania i myślenia o zafasolkowaniu może komus pomóc.
ja nie chcę uciekać bo mi tu dobrze o moge sie wyżalić ale czasem o tym myślę ale jeszcze nie wiem co zrobie :eek::eek:
Oj nie denerwuj mnie nawet!!! wszystkie dziewczyne na forum są cenne!!! i Tak samo ważne!!
dziekuje kochana jesteś

reklama
Ola PM pewnie, że będziemy trzymać, tylko potem daj znać co i jak!!!
Zaniepokojona - a co się stało z mamusią?? trzymaj się kochana...

Źle ogólnie - myślę że na dniach okaże się moje być albo nie być mamą..Być może będzie tak że wszystko się mocno przesunie w czasie..Okaże się..
Dziękuję za zainteresowanie i pamięć..

Napisz mi proszę co u Ciebie, nie mam sił nadrabiać tego co pisałyście..Przepraszam

PM kochana co się dzieję napisz więcej bo sie martwię. A ja też nie najlepiej moja mama trafiła wczoraj do szpitala i może mieć operację ale jeszcze nic pewnego a ja się bardzo o nia boje bo ona jest bardzo schorowana.

Wiktoria dziękuję jakoś się 3mam ale bardzo się o nią boje

martwi mnie tylko to że jest taki mały jak na prawie 20 tydzień..

Kochana ty się ciesz,że mały! Jeszcze urosnie! Ja miałam taki do 6 miesiaca :szok: Na usg lekarz widział dzidzię i zawsze było ok, rosła jak na drożdżach! Potem wyglądałam jak słoń! Chyba 110 cm w pasie. A przed ciążą 62-64.

Ja tylko na chwileczkę. Proszę trzymajcie za mnie kciuki - mam o 16.45 wizytę u lekarza.

Trzymam kciuki, ale przegapiłam chyba dlaczego ta wizyta?
Dobrze,że jednak jesteś z nami!:tak::tak:

Bernardko przykro mi strasznie z powodu Twojej Mamy - życzę jej dużo zdrowia, siły i cierpliwości. I przesyłam mnóstwo ciepła...

A co do mojej osoby..chyba mam coś z hormonami, dopóki się nie naprawię nie donoszę żadnej ciąży..Jeszcze nie wiem o co chodzi - idę dziś do lekarza rodzinnego prosić o skierowanie na część badań, a resztę może wybłagam u ginka - planuje iść w środę. Boję się zajść w ciążę..

reklama
Do góry