weri
Fanka BB :)
a moja dzidzia dzisiaj aktywna wierci sie co chwile;-) ale mimo to caly czas umieram ze strachu o nia zostalo mo tylko 3 tygodnie do usg mam nadzieje ze dzidzia okarze sie zdrowa i ze bedzie dziewczynka!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moja dzidzia dzisiaj aktywna wierci sie co chwile;-) ale mimo to caly czas umieram ze strachu o nia zostalo mo tylko 3 tygodnie do usg mam nadzieje ze dzidzia okarze sie zdrowa i ze bedzie dziewczynka!![]()
patrz alesmy sie zgadaly :mamy po rowno 17 tyg i 2 dni, mamy za 3 tyg skan i obie mamy astmeno to to jest ten. a jutro mam wizyte w jakimś obstetric clinic czy jakoś tak. nie wiem dokałdnie co to, ale wydaje mi się, ze chodzi o moją astme, czy potrzebuję dodatkowych wizyt, lekarza specjalisty, jaki rodzaj porodu. ale nie jestem pewna...
pewnie ze mowilam na pierwszym spotkaniu a ona mi powiedziala ze pozniej zalatwi mi spotkanie u pielegniarki co sie astma zajmuje ale nie w klinice zadnej tylko u mnie w zwyklej przychodnia zgłosiłas położenej? bo ja jej od razu mówilam i ona dzwoniła do szpitala to zglosić. a jak jest u ciebie z astmą? bo u mnie ciężko. ostatnio co noc budzę się "przyduszona" i bardzo cieszę się, że jutro idę na tą wizytę, bo boję się niedotlenienia dzidziusia...