reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a moja dzidzia dzisiaj aktywna wierci sie co chwile;-) ale mimo to caly czas umieram ze strachu o nia zostalo mo tylko 3 tygodnie do usg mam nadzieje ze dzidzia okarze sie zdrowa i ze bedzie dziewczynka!:happy:

reklama
a moja dzidzia dzisiaj aktywna wierci sie co chwile;-) ale mimo to caly czas umieram ze strachu o nia zostalo mo tylko 3 tygodnie do usg mam nadzieje ze dzidzia okarze sie zdrowa i ze bedzie dziewczynka!:happy:

ajj mi zostalo ponad 4 tyg. Mam nadzieje ze tez bedzie dziewuszka :-)
Ja mojego maluszka tez czuje co chwilke dzis :) teraz akurat chyba zasnelo bo sie nie wierci ale wystarczy tylko ze cos zjem i znowy wybryki :-) Az nie moge uwierzyc w to jak bardzo taki szkrab moze byc ruchliwy i wyczuwalny w 16 tyg :)

dostałam wkoncu ten detektor :) firma summer - koszt 30 funtów.
nie mogliśmy się już z moim mężusiem doczekać i stanęlismy na chodniku, właczyliśmy, słuchawki w uszy, bluzka do góry i sobie posłuchaliśmy jaki serduszko bije :) ludzie przechodzili i się dziwnie gapili na nas hahaha, ale mięliśmy radochę :)

Weri też mam USG za trzy tygodnie. chyba to połówkowe, bo kazali zarezerwować sobie czas około 40 min.

klaudzia też mam nadzieję na dziewczynkę, ale kto tam wie :)

anadri na pewno polowkowy :tak:jestesmy w tym ssamym tygodniu tu sie to nazywa anomaly skan czy jakos tak widze ze dziewczyny w anglii preferuja dziewczynki:-p

no to to jest ten. a jutro mam wizyte w jakimś obstetric clinic czy jakoś tak. nie wiem dokałdnie co to, ale wydaje mi się, ze chodzi o moją astme, czy potrzebuję dodatkowych wizyt, lekarza specjalisty, jaki rodzaj porodu. ale nie jestem pewna...

no to to jest ten. a jutro mam wizyte w jakimś obstetric clinic czy jakoś tak. nie wiem dokałdnie co to, ale wydaje mi się, ze chodzi o moją astme, czy potrzebuję dodatkowych wizyt, lekarza specjalisty, jaki rodzaj porodu. ale nie jestem pewna...
patrz alesmy sie zgadaly :mamy po rowno 17 tyg i 2 dni, mamy za 3 tyg skan i obie mamy astme:-p tylko ze mnie na zadne badania w zwiazku z astma nie wysylaja:baffled:

a zgłosiłas położenej? bo ja jej od razu mówilam i ona dzwoniła do szpitala to zglosić. a jak jest u ciebie z astmą? bo u mnie ciężko. ostatnio co noc budzę się "przyduszona" i bardzo cieszę się, że jutro idę na tą wizytę, bo boję się niedotlenienia dzidziusia...

a zgłosiłas położenej? bo ja jej od razu mówilam i ona dzwoniła do szpitala to zglosić. a jak jest u ciebie z astmą? bo u mnie ciężko. ostatnio co noc budzę się "przyduszona" i bardzo cieszę się, że jutro idę na tą wizytę, bo boję się niedotlenienia dzidziusia...
pewnie ze mowilam na pierwszym spotkaniu a ona mi powiedziala ze pozniej zalatwi mi spotkanie u pielegniarki co sie astma zajmuje ale nie w klinice zadnej tylko u mnie w zwyklej przychodni:baffled: nie wiem pojutrze mam 2 wizyte z polozna to sie zapytam
ja pare tygodni temu mialam pogorszenie (uzywalam inhalatora pare razy dziennie) i alergii i astmy ale kazali mi brac krople na alergie sprzed zajscia w ciaze i juz mi lepiej prawie zero kataru i czasami uzywam inhalator raz wieczorem glownie kiedy ide spac to mnie przydusza albo rano kiedy ide do pracy ale juz nie uzywam inhalatora codziennie

Kasiula fajnie że dzidzi zdrowe i takie duże )) też chce je tak dokłdnie zobaczyć, ale będę musiała jeszcze poczekać bo ja jeszcze ruchów nie czuje więc pewnie jest malutkie jeszcze :))

reklama
no ja tez miałam ostatnio zaostrzenie alergii. wydaje mi się, że ta susza w anglii tak działa w zeszłym roku ciągle padało, to prawie w ogóle leków brać nie musialam. w tym roku nie biorę, bo nie chcę truć maluszka, ale któaś z dziewczyn straszyła że ie leczona alergia jest groźniejsza, wiec jutro się zapytam o to - o ile się dogadam po angielsku ...

Do góry