reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Elfa75-sloneczko - tak bardzo mi przykro...nie wiem co powiedziec...jestesmy z Toba! Badź dzielna kochanie!!!!

Czesc dziewczyny!
Jaka siostra z siostra? Loree-czy Patrysia to siostra Badaickiej? nie kumam?

reklama
Elfa75-sloneczko - tak bardzo mi przykro...nie wiem co powiedziec...jestesmy z Toba! Badź dzielna kochanie!!!!

Czesc dziewczyny!
Jaka siostra z siostra? Loree-czy Patrysia to siostra Badaickiej? nie kumam?

Nie, Kropeczko. Patrysia to siostra Madzi. Oj widać,że nie jesteś na bieżąco. No chyba,że ja coś pomieszałam?
Jak nóżka Kropeczko?

Nie, Kropeczko. Patrysia to siostra Madzi. Oj widać,że nie jesteś na bieżąco. No chyba,że ja coś pomieszałam?
Jak nóżka Kropeczko?

tzn. siostra nowej Madzi84?
no to mam tyły nie do nadrobienia chyba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nozka w nocy dala w kosc, ale teraz jest nawet, nawet....i pochwale sie, ze troche juz zginalam rano....yuhuuuuu

hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
przykro mi rowniez ale bedzie dobrze... ja tez pierwsza ciaze poronilam a za pol roku juz bylam drugio raz w ciazy szczesliwie donoszonej i bez komplikacji... a czy ty teraz bralas duphaston czy luteine od poczatku kiedy dowiedzialas sie, ze jestes w ciazy??

Kropeczko dobrze,że już coraz lepiej z nóżką. W końcu ile można nic nie robić tylko leżeć, co? ????:-D:-D:-D
A tak poważnie to zdrowiej szybciutko.
Sprawdziłam - Madzia 84 to siostra Patrysi. Dlatego się zdziwiłam,że rozmawiają głównie przez BB.:-)

Skąd wy bierzecie suwaczki z długością cyklu? Wszędzie widzę tylko już dla zafasolkowanych.

reklama
Hello :-)
Pozdrawiam cieplutko pozostale staraczki :tak::sorry:
Hejka Lilu jak samopoczucie?
jak się miewa tatko?

Ja byłam z moją w przedszkolu, ale tylko pogadać o zapisach. No i chciałam jej pokazać co to w ogóle jest to przedszkole:-).
Jak zobaczyła sale pełne dzieci i zabawek to nie chciała wyjść i był problem.
Hmmm to może jednak ja zapisz :tak: zawsze to fajniej jak dziecko ma kontakt z rówieśnikami
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Kochana przytulam Cie mocno,bardzo mi przykro...

tzn. siostra nowej Madzi84?
no to mam tyły nie do nadrobienia chyba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nozka w nocy dala w kosc, ale teraz jest nawet, nawet....i pochwale sie, ze troche juz zginalam rano....yuhuuuuu
Tak Kropeczko Madzia84 to starsza siostra Patrysi :happy:

SUPER,ze z nózia juz lepiej oby tak dalej i do przodu :tak::-D

Do góry