Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???
KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy
Ale jestem happy![]()
Mieszkanko w takim duzym prywatnym domu wielorodzinnymto super!!!!!!!!!!!
a to bedzie mieszkanko czy domek?

co to za tandete sprezedajanormalnie szlag mnie trafi
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać

oj chyba jak wiekszosc z nas woli lato niz deszczowa porewitam popoludniowo,uplnie,goraco i lepiej:-)
lecepoczytac bo kawe wypilam robiac zupke. tzn teraz sie sama dalej robi:-)
mala spi,duza na pdowroku-graja z sasiadem w jakas gre,stary w pracy(i chwlaa mu za to),i jest cieplutko,czuc wakacje....ach......jak ja tak lubie:-):-):-):-):-):-):-)

ale zaszalalas z tym autkiem dobrze ze twoj nie krzyczalWidzimy ,widzimy,nie gderaj
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać![]()
Jak to mowia samochod to skarbonka bez dna
dobre rozwiazanieMADZIULKA
Ale z Ciebie rajdowiec;-)
Ja czesc rachunkow tez place przez internet![]()

KOCHANE
Dzisiaj pod wieczor bede dzwonila do wlasciciela tego domu i umawiam sie na podpisanie umowy
Ale jestem happy![]()
ale go rzuje