reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się i ja:tak:
Wczoraj robiłam test owu i wyszla jedna krecha, dziwne bo przedwczoraj była bladziutka druga:eek: No cóż.. zobaczymy jak to dziś wyjdzie:tak:
Na wszelki wypadek bylo ranne przytulanko:-D
Dobra dziewczynki ja jade do mamy z M. :tak::biggrin2:

tusia my też sie staraliśmy do 3 dni przed owulką...więc ja też nie wiem co to z tego wyniknie...jeszcze kilka dni...i jak w poniedziałek nie dostane okresu to we wtorek zatestuje...

U nas dzis wreszcie ładniejsza pogoda...
A ja bede zaraz umawiać synka na kontrolne echo serca- pierwsze w UK
Zobaczymy co to z tego wyniknie...ahhh

Milego dnia :)

U nas dzis wreszcie ładniejsza pogoda...

A u nsa juz pada...I tak chyba bedzie do konca dnia, bo niebo cale zachmurzone i na popoludnie zapowiadali opady:wściekła/y:

Trzymam kciuki aby nie bylo problemu z badaniem i wszystko bylo dobrze!

HEJKA:-)
U mnie do obiadowej pogody pieknie co tez i miło w kościułku było no ale potem deszcze i burze:baffled:

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni. Podobno z roku na rok ludzie rezygnują z powodu tego przedmiotu a mnie się fartem udało. :laugh2::rofl2:

no ale jeszcze 5 egz. przede mna :-D:-)

miłego wieczorku

świetnie tylko się cieszyc i gratulacje oby tak dalej:-)
a to ja i moja starsza pociecha na Dniu rodziny w przedszkolu .....

Zobacz załącznik 139922

super wygladacie:-)

...

życze aby badania były superowe:tak:

Dziendoberek w ten wietrzny dzien!
Ale dmucha!Ale to nic w porowaniu do tego co sie dzialo poznym wieczorem i noca-brrr.
Na razie bynajmniej nie pada :)
Dobrego dnia dziewczynki!

Agniesiak-przytulanek nigdy za wiele ;)

Dziendoberek w ten wietrzny dzien!
Ale dmucha!Ale to nic w porowaniu do tego co sie dzialo poznym wieczorem i noca-brrr.
Na razie bynajmniej nie pada :)
Dobrego dnia dziewczynki!

Agniesiak-przytulanek nigdy za wiele ;)
A u nas tak pochmurno, że chyba zaraz zacznie lac..
No fakt, przytulanek nigdy za wiele:-D Ale trzeba dac plemniczkom odpoczywac bo jak codziennie się przytula to one chyba słabsze są?
My z M zaraz na zakupy ruszamy, jak my to uwielbiamy:-D

reklama
Hej dziewczyny!!ja dzis w domku bo nie widzialam sensu aby isc do rpacy dzis:-)wszystko funkcjonuje jak w sobote!!pogoda znowu leje juz mam dosc tych deszczow wrr:no::no::no::no:

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni. Podobno z roku na rok ludzie rezygnują z powodu tego przedmiotu a mnie się fartem udało. :laugh2::rofl2:

no ale jeszcze 5 egz. przede mna :-D:-)

miłego wieczorku
Bershka gratuluje zdanego egzaminu i mocnych kopniaczkow od synka!!Synek jest silny i napewno da sobie rade:-)
Witam się i ja:tak:
Wczoraj robiłam test owu i wyszla jedna krecha, dziwne bo przedwczoraj była bladziutka druga:eek: No cóż.. zobaczymy jak to dziś wyjdzie:tak:
Na wszelki wypadek bylo ranne przytulanko:-D
Dobra dziewczynki ja jade do mamy z M. :tak::biggrin2:
Aga przytulajcie sie ide wlezie hehe licze ze tym razem na tescie beda 2kreseczki:-)

Do góry