reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiki, anufifi dziękuję...zwłaszcza za życzenia zdrowia...:tak: takich nam nigdy za wiele...
Zdrowie dziecka to wielkie szczęście....mam nadzieję że nasze drugie maleństwo będzie zdrowe...A z Filipka sercem nic złego sie nie będzie działo...

Trzymajcie sie i miłego dnia :-)

reklama
nie powinnam była wchodzic na ta strone .....nie powinnam była tam szperać ....
zdołowałam sie tak ze nie moge sobie ze soba poradzic ....chyba zamknę sklep i ide do moich dzieci

każdego dnia dziękuje Bogu za zdrowe dzieci , ale to chyba za mało.....

anuffi spokojnie....masz swoje dzieci przy sobie...zdrowe...nic sie nie dzieje!
A takie małe choruszki się też rodzą...nie słyszymy o takich przypadkach często...ale tak sie dzieje. Ja przeżyłam OGROMNY szok kiedy Filip sie urodził chory...kiedy leżał w szpitalu i rozmawiałam z innymi rodzicami- słyszalam wiele historii....
My tak naprawdę mieliśmy wielkie szczęście w tym wszytskim- Dzieki Bogu! Ale niestety nie zawsze tak jest...nie każdemu dziecku się udaje...
Na forum walczyliśmy o Maję...teraz o Zosię....a takich walczących dzieci jest więcej....takie jest życie.:-:)-( Choc to brzmi okropnie...ale taka jest prawda...
nigdy nic nie wiadomo...Ja wczoraj np. dowiedziałam się ze mój 20 letni sąsiad 3 tyg temu dowiedział sie że ma raka pluc...3 tygodnie..i nie żyje...:-:)-:)-(
Zdrowy, wysportowany..nie palący....szok...

Dlatego tak wazne jest cieszyć się każdym dniem...co nie znaczy że mamy żyć w strachu!!!

WITAM:-)
Super pogoda co byłam na spacerku obiadek zjedzony a teraz pranko się robi:-)ale podobnoz ma byc burza i deszcz po południu hmm co nie zafajnie ale chociaz do południa super pogoda:tak:

Dziewczyny a ja w ciązy to sobie chyba bede kupowac ubarania firmy Happy Mum :) bo są bombowe :)
b594.jpg

d257.jpg

t150a.jpg

suuuper ciuszki:-)ja teraz sobie sweterek chce zamówić i potem jakieś spodnie i może jeszcze jeden sweterek i w sumie to na tym koniec bo mam jeszcze po poprzedniej ciąży jakiś ciuszek;-)aaa no i zobaczymy ale podobnoż we wrzesniu na wesele co wtedy jakis ciuszek będzie trzeba kupic taki bardziej uroczysty;-)

I my juz po spacerku. Ponad 2godziny na placu zabaw :) ale milo patrzec na te wszystkie szkraby. Teraz wcinamy wczorajsze nalesniczki a na deser mam truskawki-piewrsze w tym roku! Wczesniej jeszcze nie kupowalam. Tylko Macio nie chce ich jesc :(

I my juz po spacerku. Ponad 2godziny na placu zabaw :) ale milo patrzec na te wszystkie szkraby. Teraz wcinamy wczorajsze nalesniczki a na deser mam truskawki-piewrsze w tym roku! Wczesniej jeszcze nie kupowalam. Tylko Macio nie chce ich jesc :(

Royankka a co tak pozno u Was truskawki??U nas sa juz od mca i powoli sie koncza:-(a Maja tez nie chce jesc truskawek takich z miski ale za to jak idziemy na dzialke do jej babci to wcina wszystkie truskawki i poziomki ale musza byc z krzaczka:-)i Majka krzyczy jak widzi ze ktos jej zjada truskawyz krzaczka:-)Bandytka jedna:-)

Royankka a co tak pozno u Was truskawki??U nas sa juz od mca i powoli sie koncza:-(a Maja tez nie chce jesc truskawek takich z miski ale za to jak idziemy na dzialke do jej babci to wcina wszystkie truskawki i poziomki ale musza byc z krzaczka:-)i Majka krzyczy jak widzi ze ktos jej zjada truskawyz krzaczka:-)Bandytka jedna:-)
U nas pozniej, bo u nas chlodniej niz dalej w Polsce. Sezon zaczal sie jakies 2 tyg temu, ale ceny byly po 6.5-8zl. Teraz kupilam kolo domu za 5.5, tez nie malo. Mysle, ze wysyp dopiero bedzie u nas:tak:. Macio dal sie skusic, ugryzl, pote wielka truskawke podzielilam mu na kawalki i dalam z cukrem, zjadl 2 kawalki i wiecej nie chcial. Ale dobrze, ze choc sprobowal.

U nas pozniej, bo u nas chlodniej niz dalej w Polsce. Sezon zaczal sie jakies 2 tyg temu, ale ceny byly po 6.5-8zl. Teraz kupilam kolo domu za 5.5, tez nie malo. Mysle, ze wysyp dopiero bedzie u nas:tak:. Macio dal sie skusic, ugryzl, pote wielka truskawke podzielilam mu na kawalki i dalam z cukrem, zjadl 2 kawalki i wiecej nie chcial. Ale dobrze, ze choc sprobowal.

ehh te nasze dzieci nie wiedza co dobre:-)u nas truskawy ciagle po 5zl ale na poczatku to nawet po 12zl byly!!

Bershka ciesze sie strasznie że wszystko u Ciebie wporzadku;-)
Madzia wspołczuje tego co musiałas przejsc ale teraz juz bedzie dobrze:happy:
Czarodziejko wlasnie z tej firmy mam duzo rzeczy pokupionych sa fajne praktyczne ale strasznie drogie:baffled: ale warto w ciazy zafundowac sobie takie cacka ... bo przeciez w ciazy nie jest sie wiecznie;-)

WSZYSTKIE WAS KOBITKI POZDRAWIAM I UDANEGO DŁUGIEGO WEEKENDU ZYCZE:-)

reklama
Witam :-)

Ja dzisiaj robiłam porządki w domu, pomyłam wszystkie okna :tak: jutro chyba rękami nie rusze :baffled:
Piękna pogoda była to Kacperek na dworze z dziadkiem chodził :tak:a teraz już się zachmurzyło i pewnie burza będzie tak jak wczoraj :baffled:

Śniło mi się dzisiaj że jestem w ciąży, że staraliśmy się i że się udało, ale jak wstałam to trochę smutno mi było :-(

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Wam miłego długiego weekendu! :tak:

Do góry