reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki udanego weekendu zycze!!!

Paula jeszcze troche i zaczniecie sie starac! napewno szybko sie uda!!

Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!

reklama
PAULA nie martw sie juz niedługo staranka a na pewno beda owocne:tak:a tak wogóle to tylko sie cieszyc że miałaś taki sen bo np.wam tu opowiadałam że przed starankami miałam taki sam sen jak ty i zobacz u mnie ten sen sie sprawdził co tylko trzymac kciuki:tak:

U mnie burza była popadało a teraz dalej jest śliczna pogoda słoneczko i ogólnie jest ładnie:-)

No i masz ci los pochwaliłam się pogodą a tu chmurzyska super sobie przylazły i wiatr czasem tak mocniej zawieje:confused2:ciekawe czy nie przyjdzie znowu burza bądz na pewno deszcz:crazy:mam nadzieje ze za bardzo się nie popsuje:no:

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni. Podobno z roku na rok ludzie rezygnują z powodu tego przedmiotu a mnie się fartem udało. :laugh2::rofl2:

no ale jeszcze 5 egz. przede mna :-D:-)

miłego wieczorku

witam i pozdrawiam weekendowo... bo wolne az 4 dni ....... i nadodatek M mnie wygania z domku, bo on akurat ma roboczy weekend wiec pewnikiem pojade sobie na wieś do rodziców, przynajmniej mały pobiega a ja sobie odpoczne .....:tak::-D:tak:

Bershka, superowe wiadomości ..... byle do września .... :tak:

Paula...... jeszcze troszeczke cierpliwosci i sukces II kreseczek też będzie Twoim/Waszym sukcesem .....:tak:

a to ja i moja starsza pociecha na Dniu rodziny w przedszkolu .....

dzień matki.jpg

witam z rana.:-)

Madziu ja moge zatestować dopiero 24 ach tyle czekania:crazy:
z objawów to piersi i siusianie ale to jakoś za wcześnie na @ zawsze tak z 5dni przed sie zaczynały a teraz już-no cóż psychika fisiuje od tego chcenia.
ale niewielkie są szanse chyba bo staraliśmy się tylko do pierwszego nia płodnego czyli umnie do 9dnia cyku.bo niby na dziewoszke miało być ale i tak niemogliśmy więcej bo M. wyjechał.i gdyby się nie udało to następnie staranka dopiero w ostatnie dni lipca-ach życie.:-(
zajme się pomału przygotowywanie przyjęcia urodzinowego dla synia to przestane troszke otym myśleć.:-p
POZDRAWIAM WAS ŚWIĄTECZNIE.;-)

reklama
Witam i ja:-D
U nas znowu pochmurnie. Ja z synkiem w domku a moj maz w pracy-pracuje wg berlinskich swiat:baffled:

zajme się pomału przygotowywanie przyjęcia urodzinowego dla synia to przestane troszke otym myśleć.:-p

Tusiu-to takie mile przygotowanka:tak:, a do 24 szybko zleci i nigdy nic nie wiadomo:-D

... i nadodatek M mnie wygania z domku, bo on akurat ma roboczy weekend wiec pewnikiem pojade sobie na wieś do rodziców, przynajmniej mały pobiega a ja sobie odpoczne .....:tak::-D:tak:

a to ja i moja starsza pociecha na Dniu rodziny w przedszkolu .....

Zobacz załącznik 139922

Jarzebinko-milego weekendowania! I wygladacie super na fotce!

po pełnych tygodniach smutków w koncu jakieś optymistyczne prognozy :-)

malutki kopie aż boli :-D:eek::-)

dzisiaj zdałam najtrudniejszy egzamin na uczelni.

Bershka, super wiadomosci! A i tak najlepsza taka, ze synus w brzusiu dokazuje!!!:-D:-D:-D

Do góry