reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej...widze ze Dorotka nawet Czarna w ilości postów pobiła...

A u mnie miała byc dieta - dzien pierwszy i nic nie wyszło. Zjadłam Hanki biszkopty do kawy heheheh

reklama
Dobra troche poczytałam a teraz idu sie ubierac bo w lodówce pusto a trza cos na obiad zrobic:confused2::confused2: (a tak fajnie jadło sie w restauracjach:-D:-D:-D)
Fotki jakies wrzucone:cool2:

Witam.

Czarna, Kaka super że wyjazd się udał ma nadzieje że troszkę sobie odpoczełyście.

Lilunia Tobie też super weekendzik się udał.

Dziewczyny co do diet to ja stosowałam optymalną u K w rodzinie wszyscy się tak żywią czyli jadłam sobie wsio co smażone pieczone bez chleba ziemniaków surówecze3k a jak kładłam to np 2 ziemniaczki, nie chodizłam głodna noi miałam siły w porównaniu do innych djet gdzie ilośc kalorii jest niska i człowiek nie ma sił.I przez mies schudłam 4 kg.Teraz przestałam i waga stoi w miejscu więc jest spoko.Podjadam soebie teraz i chlebek choć chce jak będzie ciepło i jak obronie się wrócić znowu do tej diety polecam!!!!!!Dieta optymalna dr J. Kwaśniewskiego, Dieta > Dieta optymalna dr J. Kwaśniewskiego

My wczoraj tak wycieczkowo sobie jeżdziliśmy,jagnie rzebił sę ten jeden ząbek i wczoraj dała nam strasznie popalić non stop płakała nawet hipermarket jej się nie podobał jak zawsze była w nim happy(nie wiem czy to od zęba tak płakała czy wczoraj zjadła 1 truskawkę,ale nie prykała po niej ani nic),kupiliśmy w AUCHON trochę ciuszkó na lato Jagnie choć ona wsio ma ale były promocje 3 body-15zł, 3 pary krutkich spodenek-13 zł więc się opłacało i trochę tego wzieliśmy.Polecam I dużo dużo słoiczków choć dziś gotuje jej buraczkową zupkę.
Ja się załamuje tą pracą naprawde nie mam kiedy jej pisać:(
Trzymajcie się.Buśki

Hejka!!
Ja wpadłam tylko się przywitać, gdyż praca mi nie pozwala na więcej :-( ale odezwę się wieczorkiem i Was poczytam.

Wróciliśmy wczoraj wieczorkiem. W środę wesele baaaaardzo udana!! Kupa znajomych była, poszaleliśmy, potańczyliśmy, pogadaliśy, powygłupialismy, popiliśmy, ogólnie ekstra!! (myślałam że głowa mi bardziej osłabnie..hehehe).
W czwartek pojechaliśmy do znajomychj..domek mają pod lasem, olbrzymi ogród... byli jeszcze jedni znajomi... ekstra było !! tylko pogoda taka sobie, więc wiekszość czasu spędziliśmy w domu ze spacerkami pomiędzy deszczem ...... ale i tak ekstra!! wczoraj za to pogoda była już cudna. Szymek miał koleżankę Weronikę. Kolejna urodzi się w lipcu. Szymon ogólnie był grzeczny, tylko w nicy wciąż się budzi 1 lub 2 razy. To na razie tyle..odezwę się później i fotki jakies wrzucę :-)
Miłego dnia :-):-):-)

Witam sie i ja:tak:
witam wszystkie mamuski ktore szczesliwie do nas powrocily z weekendu no i zadowolone sa na maxa :-Djak ja wam zazdroszcze:rofl2:
A moja niunia dzis po 6 raz zwymiotowala tak na zolto i zbladla natychmiast potem wypila kaszke tak po ok 2h wczesniej sie balam dac a po kaszc usnela potem duuuza kupa i jest ok ciekawe co to bylo:szok::-(

u nas duszno slonce siweci mocno ale pewnie tak sie nie zakonczy jakas burza wisi w powietrzu na bank
dobra ide uspic mloda do potem pa

hej na watku zdjeciowym bez komentarzy....dodalam komentarz :((( PRZEPRASZAM ale ja taka roztargniona juz jestem a teraz nie umiem go usunac bo jak tu sa okienka edytuj tam go nie ma :(( jeszcze raz sorki ze zaklocilam porzadek :(( jak Czarna umiesz to go usun napisze raz jeszcze na odp watku

Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że do jutra muszę złożyć pracę i 6 lipca się bronie. Musze na nieść jeszcze parę poprawek i wydrukować zbindować i zrobić zdjęcia I to wszystko na jutro :szok: Lece
trzymajcie kciuki żebym zdążyła!!!!!!!!!!!!

witam i ja w sobote rodzice robili imieninki a my do południa byliśmy na spacerku w lesie. W niedziele byliśmy na dniach solan i w parku krasnala, no i tradycyjnie na obiedzie u teściów. Nocka z pobudką o 3, nie wiem co z tymi pobudkami, coraz częściej budzi się w nocy.
Super weekendzik.

Polozylam sie o 21,30 Oliwka obudzila sie o 1,30 wiec troche pospalam Wypila 100 mleka i zas poplakiwala ale to juz bylo bez porownania Juz sama nie wiem Dzis wydawalo mi sie ze to zabki Ona ma juz te dziaselka takie napuchniete :cool:Biedna chyba sie meczy
Postaram sie jej teraz nic wzdymajacego nie dawac i zobacze Pozniej pobutka przed 5
Teraz szaleje na lozku ale juz mnie wola Jak usnie na drzemke to ja razem z nia chyba
No chyba ze skusze sie wejsc do was i nadrobic zaleglosci:tak:

Ogladam pogode i wszedzie ladnie ale na poludniu nie
Niby 24 stopnie wiec zle nie ma ale chmury juz widze i ma padac przelotnie :confused2:
Oby to na ząbki a nie na jakieś choróbsko - asio, asio.

Witam się i ja w ten poniedziałkowy dzionek :-)

Wczoraj się wyszalałam normalnie :-D Najpierw pojechałam do rodziców, pogadałam z siostrą, później pojechałam do stajni i siedziałam 4 godziny a na wieczór pojechałam z koleżanką do kina na "Anioły i Demony" Super filmik :-)No a dziś muszę komuś Potworniastego podrzucić bo jadę do promotora. No chyba że będę musiała jechać z nim. Zbieram się bo się ze wszystkim nie wyrobię.

Miłego dnia życzę:-D
Ciesze się, że mogłaś odsapnąć.

Witam ! Nareszcie jesteśmy, stęskniłam się za Wami :-) U znajomych było suuuuper. Maciuś przeszedł samego siebie. zachowywał sie jak Aniołek i całe dnie się smiał. W ogóle nam nie płakał, ładnie spał itp. Był z Tatą na rybach (cały czas spał wiec nic nie złowił ;-) widział króliczka puszczał latawiec więc atrakcji co niemiara a i zakupów troszkę było m.in.sandałki, krótkie śpiochy na lato. Jak dam rade to wkleje fotki na zakupowym. Ja też wypoczęłam , nagadałam się z koleżanką. Aha i dziś mija 10 dzien mojej diety. juz się przyzwyczaiłam, ale na początku było ciężko. K miał mnie juz dość :-)
Witaj i u Ciebie weekendzik udany.

hello dziołchy

Bylo miło lecz się skończyło:-:)-:)-:)-( Czas tak szybko leciał jak a pieniażki z kieszeni jeszcze szybciej:-D:-D:-D:-D a teraz kupa prania mnie czeka:tak:
To tyle na wstepie bo wpadłam sie tylko przywitac:-p
Akumulatory naładowane więc teraz mozna szaleć.

Witam.

Czarna, Kaka super że wyjazd się udał ma nadzieje że troszkę sobie odpoczełyście.

Lilunia Tobie też super weekendzik się udał.

Dziewczyny co do diet to ja stosowałam optymalną u K w rodzinie wszyscy się tak żywią czyli jadłam sobie wsio co smażone pieczone bez chleba ziemniaków surówecze3k a jak kładłam to np 2 ziemniaczki, nie chodizłam głodna noi miałam siły w porównaniu do innych djet gdzie ilośc kalorii jest niska i człowiek nie ma sił.I przez mies schudłam 4 kg.Teraz przestałam i waga stoi w miejscu więc jest spoko.Podjadam soebie teraz i chlebek choć chce jak będzie ciepło i jak obronie się wrócić znowu do tej diety polecam!!!!!!Dieta optymalna dr J. Kwaśniewskiego, Dieta > Dieta optymalna dr J. Kwaśniewskiego

My wczoraj tak wycieczkowo sobie jeżdziliśmy,jagnie rzebił sę ten jeden ząbek i wczoraj dała nam strasznie popalić non stop płakała nawet hipermarket jej się nie podobał jak zawsze była w nim happy(nie wiem czy to od zęba tak płakała czy wczoraj zjadła 1 truskawkę,ale nie prykała po niej ani nic),kupiliśmy w AUCHON trochę ciuszkó na lato Jagnie choć ona wsio ma ale były promocje 3 body-15zł, 3 pary krutkich spodenek-13 zł więc się opłacało i trochę tego wzieliśmy.Polecam I dużo dużo słoiczków choć dziś gotuje jej buraczkową zupkę.
Ja się załamuje tą pracą naprawde nie mam kiedy jej pisać:(
Trzymajcie się.Buśki
Słyszałam o tej diecie.

Gratki dla Jagusi za zębolka.

Hejka!!
Ja wpadłam tylko się przywitać, gdyż praca mi nie pozwala na więcej :-( ale odezwę się wieczorkiem i Was poczytam.

Wróciliśmy wczoraj wieczorkiem. W środę wesele baaaaardzo udana!! Kupa znajomych była, poszaleliśmy, potańczyliśmy, pogadaliśy, powygłupialismy, popiliśmy, ogólnie ekstra!! (myślałam że głowa mi bardziej osłabnie..hehehe).
W czwartek pojechaliśmy do znajomychj..domek mają pod lasem, olbrzymi ogród... byli jeszcze jedni znajomi... ekstra było !! tylko pogoda taka sobie, więc wiekszość czasu spędziliśmy w domu ze spacerkami pomiędzy deszczem ...... ale i tak ekstra!! wczoraj za to pogoda była już cudna. Szymek miał koleżankę Weronikę. Kolejna urodzi się w lipcu. Szymon ogólnie był grzeczny, tylko w nicy wciąż się budzi 1 lub 2 razy. To na razie tyle..odezwę się później i fotki jakies wrzucę :-)
Miłego dnia :-):-):-)
Hej Aniu ... ciesze się, że wolne dni fajnie minęły a na weselu się wybawiłaś.

U nas też pobudka w nocy i nie wiem dlaczego?

Witam sie i ja:tak:
witam wszystkie mamuski ktore szczesliwie do nas powrocily z weekendu no i zadowolone sa na maxa :-Djak ja wam zazdroszcze:rofl2:
A moja niunia dzis po 6 raz zwymiotowala tak na zolto i zbladla natychmiast potem wypila kaszke tak po ok 2h wczesniej sie balam dac a po kaszc usnela potem duuuza kupa i jest ok ciekawe co to bylo:szok::-(

u nas duszno slonce siweci mocno ale pewnie tak sie nie zakonczy jakas burza wisi w powietrzu na bank
dobra ide uspic mloda do potem pa
Biedulka :-(

Dziewczyny wpadłam tylko powiedzieć że do jutra muszę złożyć pracę i 6 lipca się bronie. Musze na nieść jeszcze parę poprawek i wydrukować zbindować i zrobić zdjęcia I to wszystko na jutro :szok: Lece
trzymajcie kciuki żebym zdążyła!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki mocno - oj pamiętam jak ja ze swoją jeździłam.

Po pracy już ... zadowolona i właśnie wyleguję się z młodym na łóżku. On fika a ja klikam sobie.
Ale zaraz trzeba obiadek zrobić i zjeść.
Więc narazie zmykam.

marma OJ 3 mam kciuki i wspolczuje ze tam juz na jutro musisz miec to zrobione No i ten 6 listopad tez juz niedaleko Oj teraz bedziesz miala co robic
WESOLUTKA no to Jagna sie obkupila heheheh Za ciebie tez 3 mam kciuki z ta praca :-)
MINISIA nikt sie tu pewnie na ciebie nie pogniewa o ten zdjeciowy
:-) Tez nie wiem co ten wymiot Weronisi mogl znaczyc :-(

No i my po lekarzu Zmniejszylam najpierw branzoletke niunce Po drodze popsul mi sie sandal i cala droge taka koslawilam ze masakra Ja mam dzis jakis pechowy dzien Jakas taka zla chodze Od rana pies mnie denerwuje Bo jak ledwo Z Oli usnelysmy tak ten sie tak zaczal drzec ze nas obudzil Teraz tez Oli usnela a ten sie wydziera ale na szczescie jej nie obudzil :-)
Po drodze Oli marudzila wiekszosc czasu Ten but zrabany :-(
Ledwo zdazylam do lekarza
Pozniej poszlam do przyjaciolki Z powrotem wracalam autem Jej tato mnie podwiozl I dobrze bo Oli marudna a ja na pieszo do niej mam jakies pol godziny

Teraz G mnie wkurzyl Bo przyszedl na chwile na 5 min i na lewizne poszedl Niby ma kase zarobic dodatkowa Ale ja nie mam dzis sil do Oli a tak to do wieczora bede sie nia zajmowala Mam nadzieje ze sil i cierpliwosci mi nie braknie

reklama
Oj Dorotka ty to miałaś dziś przeboje, na pocieszenie ja zawsze siedze z Jagną sama do wieczora, no żadko kiedy K jest wcześniej albo wpada na kąpiel.Ale odwiedza nas co jakiś czas.Noi my jego.A z tymi butami to porażka ja kupiłam sobie w tamtym roku pożądne buty z skury na lato mówie stopy nie będą boleć itp noi spoko stopy nie bolą ale takie zniszczone że wyglądają jakby miały conajmniej 10 lat wstyd w nich chodzić a znowu te tanie to sie szybko rozwalają.Dobra Mykam póki mam chwilke coś musze naskrobać,powinnam sobie neta odłączyć by do was nie zaglądać by mnie nie kusiło.Acha mam sobie dizs kupiła na sacerku bluze jak nie chodze w bluzach to ta mi sie bardzo podobała:)Buśki

Do góry