katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
chciałabym dziewczynkęDziekuje Kasiu a masz jakies przeczucia co do plci. I daj nam znac zaraz po wizycie. Jak sie miewasz. Dziekuje za kciuki. :-):-):-). Buziak dla Ciebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym dziewczynkęDziekuje Kasiu a masz jakies przeczucia co do plci. I daj nam znac zaraz po wizycie. Jak sie miewasz. Dziekuje za kciuki. :-):-):-). Buziak dla Ciebie.
Tak to będzie połówkowe USG, nie widac co prawda tego po moim brzuchu ze doszłam już do 21 tygodnia:-) ale naprawdę ktoś mi się w brzuchu rusza:-)Katarzynko Ty już na półmetku jesteś, ale ten czas szybko leci! Daj znać czy znać płeć. Połówkowe usg masz?
Dziękuję i życzę Wam wszystkim takie ekspresowego zafasolkowania
Wczoraj jeszcze nie znając betki powiedziałam mojemu M. Chciałam wytrzymać do czwartku bo wtedy mamy rocznicę ślubu, ale nie wytrzymałam. On też był w szoku, bo ostatnio to trwało 10 miesiący dłużej:-)
Wręczyłam mu taki prezencik
chciałabym dziewczynkęi moja obrączkowa wróżba wskazuje również na dziewczynkę:-):-):-) ale to Loree jest czarownica i może Ona mi coś wywróży:-):-):-):-) Loree jak myślisz?;-);-);-);-);-)
Loree- GRATULUJE
Witam sie, u mnie nic nowego ,owulki nie bylo jak zwykle :-( w sumie nawet nie wiem na co ja wiecznie czekam skoro nie posiadam owu bez odpowiedniego leczeniai cud napewno sie nie zdarzy
![]()
Mam nadzieje ze chociaz @ sie zjawi odpowiednio tz do 40 dc![]()
Pozdrawiam :*
Dziewczyny a o co chodzi z ta wrozba obraczkowa bo ktorys raz to slysze a nie mam pojecia o co chodzi.
Ja tez sie przylaczam do pytania, bo nie wiem![]()
Badaicka szalej w rocznicę. Może przyniesie Ci szczęście tak jak mnie.;-)
Kasiulek rzeczywiscie brzus masz niewielki jak na ten tydzień ciazyTak to będzie połówkowe USG, nie widac co prawda tego po moim brzuchu ze doszłam już do 21 tygodnia:-) ale naprawdę ktoś mi się w brzuchu rusza:-)