reklama
kaja1978
Fanka BB :)
Ja robię paznokcie i polecam:-) Zel, ale na bardzo krótkie, bo nie lubię długich. I fajnie, bo przez miesiac nic nie muszę robić
Andula - życzymy zdrówka dla maluszka!
U nas też dziś był upał, nie do wytrzymania. A jutro ma być 15 stopni

Andula - życzymy zdrówka dla maluszka!
U nas też dziś był upał, nie do wytrzymania. A jutro ma być 15 stopni

Mondzi
Fanka BB :)
Agnik, u mnie jak mnie boli paluch (najczęściej od urwanej skórki), to moczę we wrzątku (no prawie we wrzątku) z dodatkiem szarego mydła. Pomaga. Ale może lepiej by było do lekarza jednak pójść, co?
Andula, zdrówka. I dużo dużo sił.
Surv, fajno, że Florka ok.
MamaBiN, pozdrawiamy i sił dużo życzymy. I zdrowia oczywiście.
Tosika, jakżeście te 8 kilo uchodowali, co? My pewnie nawet na rok nie dobijemy do takiej wagi. Gratki!
Izabelka, koniec roku, to chyba najmilsza impreza w szkolnictwie. Ja mam na jutro dla pań Tymka śliczne świecidełka, w całkiem dobrej cenie. Aż Wam się pochwalę, bo bardzo nie chciałam kupować tego, co wszyscy
Takie zboczenie. Kawa, czekoladki, zbyt banalne mi się to wydało, jak na koniec roku.
Ulubiona pani dostanie takie cuś:
Coral bunch vol. 2 (naszyjnik/zawieszka) - Biżuteria autorska - Inesita)
Mniej ukochana: Rdest wężownik - Biżuteria autorska - Inesita
I nowa:Gemma (zawieszka) - Biżuteria autorska - Inesita)
A że całe to przedsięwzięcie kosztowało mnie 51 zł, to dumna z siebie jestem.
A dla siostry (czyli zakonnicy, która jest dyrektorką przedszkola) kupiłam torebkę, czarną, bo nic innego, ciekawego nie znalazłam.
Pochwalę się jeszcze, że dzisiaj sprzedaliśmy dwa lasty (każdy dla 4 osób), w dobrych hotelach, w genialnych cenach (zamiast 2100 - 940 zł). Takie oferty rozchodzą się jak świeże bułeczki, więc załapanie się na nie wymaga szybkiej reakcji. Dzięki temu, że mieliśmy telefony do ludzi, można było szybko zadzwonić z ofertą i udało się. Ogólnie jest coraz lepiej, ale wciąż jeszcze nie tak, by przetrwać zimę.
Surv, Dorka, o diecie pamiętam... Tylko czasu wciąż brak. Jutro nie mam jazdy, to może się uda. Ja z wagi przestałam spadać póki co, no ale mówiły mi na ostatniej wizycie, że tak będzie i kazały się nie ważyć. Ale ciuchy o rozmiar mniejsze mogłam sobie dzisiaj kupić, więc jest ok (też byłam w H&M :-) i pierwszy raz u nich tak przyszalałam - czyli wydałam 100 zł, kupując 6 rzeczy ;-)). I wszystko dla siebie :-)
No i napisałam Wam ostatnio, że nic mi się w domu robić/zmieniać nie chce i jakoś tak głupio mi się zrobiło, w związku z czym zapadła decyzja o tym, że sprzedajemy łóżko wodne i kupujemy normalne. No i pozbywamy się sofy w pokoju Tymka, a zamiast niej młody dostaje w prezencie łóżeczko z zawartością i dzieciaki będą spały razem. Pewnie te zmiany jeszcze trochę potrwają, ale może przed zimą zdążymy.
Andula, zdrówka. I dużo dużo sił.
Surv, fajno, że Florka ok.
MamaBiN, pozdrawiamy i sił dużo życzymy. I zdrowia oczywiście.
Tosika, jakżeście te 8 kilo uchodowali, co? My pewnie nawet na rok nie dobijemy do takiej wagi. Gratki!
Izabelka, koniec roku, to chyba najmilsza impreza w szkolnictwie. Ja mam na jutro dla pań Tymka śliczne świecidełka, w całkiem dobrej cenie. Aż Wam się pochwalę, bo bardzo nie chciałam kupować tego, co wszyscy

Ulubiona pani dostanie takie cuś:
Coral bunch vol. 2 (naszyjnik/zawieszka) - Biżuteria autorska - Inesita)
Mniej ukochana: Rdest wężownik - Biżuteria autorska - Inesita
I nowa:Gemma (zawieszka) - Biżuteria autorska - Inesita)
A że całe to przedsięwzięcie kosztowało mnie 51 zł, to dumna z siebie jestem.
A dla siostry (czyli zakonnicy, która jest dyrektorką przedszkola) kupiłam torebkę, czarną, bo nic innego, ciekawego nie znalazłam.
Pochwalę się jeszcze, że dzisiaj sprzedaliśmy dwa lasty (każdy dla 4 osób), w dobrych hotelach, w genialnych cenach (zamiast 2100 - 940 zł). Takie oferty rozchodzą się jak świeże bułeczki, więc załapanie się na nie wymaga szybkiej reakcji. Dzięki temu, że mieliśmy telefony do ludzi, można było szybko zadzwonić z ofertą i udało się. Ogólnie jest coraz lepiej, ale wciąż jeszcze nie tak, by przetrwać zimę.
Surv, Dorka, o diecie pamiętam... Tylko czasu wciąż brak. Jutro nie mam jazdy, to może się uda. Ja z wagi przestałam spadać póki co, no ale mówiły mi na ostatniej wizycie, że tak będzie i kazały się nie ważyć. Ale ciuchy o rozmiar mniejsze mogłam sobie dzisiaj kupić, więc jest ok (też byłam w H&M :-) i pierwszy raz u nich tak przyszalałam - czyli wydałam 100 zł, kupując 6 rzeczy ;-)). I wszystko dla siebie :-)
No i napisałam Wam ostatnio, że nic mi się w domu robić/zmieniać nie chce i jakoś tak głupio mi się zrobiło, w związku z czym zapadła decyzja o tym, że sprzedajemy łóżko wodne i kupujemy normalne. No i pozbywamy się sofy w pokoju Tymka, a zamiast niej młody dostaje w prezencie łóżeczko z zawartością i dzieciaki będą spały razem. Pewnie te zmiany jeszcze trochę potrwają, ale może przed zimą zdążymy.
agnik84
Zaangażowana w BB
Agnik, u mnie jak mnie boli paluch (najczęściej od urwanej skórki), to moczę we wrzątku (no prawie we wrzątku) z dodatkiem szarego mydła. Pomaga. Ale może lepiej by było do lekarza jednak pójść, co?
A po jakim czasie to pomaga? Bo ja tez tak robie ( babcia mi poradziła) dwa dni ale różnicy za bardzo nie ma

Z prezentami fajny pomysł. Mi się bardzo spodobał ten ostatni

Łóżko wodne o matko

Misiu, Misia, zdrówka!
Surv, super, ze z oczkami wszystko w porządku. Lekarka faktycznie rozsądna
Mondzi, fajne prezenty. Na pewno panie będą zadowolone.
Izabelka, oby dzieciaczki się nie zmieniły i najspokojniejsza klasa taką pozostała
Kicrym, ale szalejesz zakupowo
Renia, brawo dla Tymka!
I nie wiem co miałam jeszcze pisać
Chyba czas na lulu
Surv, super, ze z oczkami wszystko w porządku. Lekarka faktycznie rozsądna

Mondzi, fajne prezenty. Na pewno panie będą zadowolone.
Izabelka, oby dzieciaczki się nie zmieniły i najspokojniejsza klasa taką pozostała

Kicrym, ale szalejesz zakupowo
Renia, brawo dla Tymka!
I nie wiem co miałam jeszcze pisać

Andula współczuje, oby szybko Misiowi przeszło
kicrym hmmm 10 zł powiadasz.... hmmm Co do żelu na stopach -chceeeeee...
Na łapach raz miałam i nie mogłam potem dojść z pazurami do siebie a mam znośne więc stwierdziłam, że sensu niet ale stopy hmmmm;-)
surv super że wszystko ok, mądra pani doktor
tosika
ehhh piękne wakacje wam się zapowiadają, zapakuj mnie jako bagaż podręczny...
. Ehh chłopy chyba w hormonach mają zakodowane to "najlejpiejwiedzenie" cóż trzeba im to czasem wybaczyć...
Izabelka hmmm dobry mąż, grzeczny mąż ale tobie należy sie odpoczynek po wczorajszym i dzisiejszym zapitolu.
agnik jodyną potraktuj ale jak spuchnięty to lepiej, żeby lekarz kuknął
Mamabin myślimy o was i trzymamy kciuki za dobre wieści
Mondzi super, że coś się w interesie zakręiło
Ja zrobiłam sobie przerwę przed ostatnią serią z 6 W i nieeee chce mi sie ale sie nie dam.
Dzisiaj kolorowy dzień, troche po szmatkach rano pochodziłam (efekt 2 paski :-)), potem rower odpaliłam- mały zachwycony, kask na szczęście pasuje. Coś trzeba robić bo mi rolki padły a sadło schodzić nie chce. Wieczorkiem odpoczełam sobie u teściów
.
Mały troche daje mi w kość bo ma etap wspinania się na wszystko i stawania i w dodatku uciekania więc w czasie gotowania obiadu z 30 razu misiałam go zabierac z niedozwolonych lub odległych miejsc. W dodatku posprzątać też ciężko bo jak coś robie to zanim młodego złapie za łapki to całą szuflade/ szafke/półke ciuchów itp. potrafi wywalić.

kicrym hmmm 10 zł powiadasz.... hmmm Co do żelu na stopach -chceeeeee...

Na łapach raz miałam i nie mogłam potem dojść z pazurami do siebie a mam znośne więc stwierdziłam, że sensu niet ale stopy hmmmm;-)
surv super że wszystko ok, mądra pani doktor

tosika

Izabelka hmmm dobry mąż, grzeczny mąż ale tobie należy sie odpoczynek po wczorajszym i dzisiejszym zapitolu.
agnik jodyną potraktuj ale jak spuchnięty to lepiej, żeby lekarz kuknął
Mamabin myślimy o was i trzymamy kciuki za dobre wieści
Mondzi super, że coś się w interesie zakręiło

Ja zrobiłam sobie przerwę przed ostatnią serią z 6 W i nieeee chce mi sie ale sie nie dam.
Dzisiaj kolorowy dzień, troche po szmatkach rano pochodziłam (efekt 2 paski :-)), potem rower odpaliłam- mały zachwycony, kask na szczęście pasuje. Coś trzeba robić bo mi rolki padły a sadło schodzić nie chce. Wieczorkiem odpoczełam sobie u teściów

Mały troche daje mi w kość bo ma etap wspinania się na wszystko i stawania i w dodatku uciekania więc w czasie gotowania obiadu z 30 razu misiałam go zabierac z niedozwolonych lub odległych miejsc. W dodatku posprzątać też ciężko bo jak coś robie to zanim młodego złapie za łapki to całą szuflade/ szafke/półke ciuchów itp. potrafi wywalić.
Witam!!!
Młoda zarządziła pobudkę o 5,10
z pół godziny walczyłyśmy z kaszą i paluchamy wetkniętym do buzi zamiast łyżeczki, no masakra, Na pocieszenie mam w planach wypad na zakupki,dostałam cynk,że w coccodrillo jest przecena i trza by sprawdzić.
Tosika udanego wyjazdu
Surv dobra decyzja,czas odpocząć od medyków
Haszi u mnie z aktywnością podobnie,oczy trzeba mieć dookoła głowy
Mondzi super,że interes się kręci
Dorka Andula zdrówka i cierpliwośći do Bąbli
Młoda zarządziła pobudkę o 5,10

Tosika udanego wyjazdu
Surv dobra decyzja,czas odpocząć od medyków
Haszi u mnie z aktywnością podobnie,oczy trzeba mieć dookoła głowy
Mondzi super,że interes się kręci
Dorka Andula zdrówka i cierpliwośći do Bąbli
Hello!
Olga zarządziła pobudkę o 4.15 i nie mogła zasnąć
Wreszcie wylądowałyśmy we dwie w łóżku Mikusia (a on rozwalony z tatusiem na naszym dużym) i jakoś kimnęłyśmy do budzika. Tzn. ja wstałam, a Olga ... 6.15
Wczorajszy dentysta zaliczony i kolejna wizyta za pół roku
Miki oczywiście ząbków nie chciał pokazać. Na szczęście nic go nie boli i też nic niepokojącego nie widzę, no ale wartałoby skontrolować
Za to Olga szczerzyła się do pani doktor
Ale fajnie, że dziś piątek!
Olga zarządziła pobudkę o 4.15 i nie mogła zasnąć

Wczorajszy dentysta zaliczony i kolejna wizyta za pół roku

Ale fajnie, że dziś piątek!
Izabelka
Oski i Wercia
witam
powinnam sie szykowac na zakonczenie ale mam lenia, pije kawe jakos dluuugo
Pabla mnie tez wkurzyli,ze obcieli mi film
tym bardziej,ze fajny odcinek byl, smutny zreszta
Andula maz sie wcale nie naprawil,ale ot taki wyskok to sie pochwalilam
Mondzi super prezenty

ale wam maluszki zafundowaly pobudki
nam w 3 miejscach jezyki czy tam jaskolki wija gniazda
jak sie ich pozbyc?????
powinnam sie szykowac na zakonczenie ale mam lenia, pije kawe jakos dluuugo

Pabla mnie tez wkurzyli,ze obcieli mi film

Andula maz sie wcale nie naprawil,ale ot taki wyskok to sie pochwalilam

Mondzi super prezenty

ale wam maluszki zafundowaly pobudki

nam w 3 miejscach jezyki czy tam jaskolki wija gniazda

reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Poczytałam i tez mam mętlik co i jak
Misiu..dobrze że lepiej troszkę
Tosika.... no ale ja na zakupy idę jak urodzę i schudnę choć ciut...czytaj zimowe wyprzedaże:-):-):-).. więc to troszkę jeszcze.
Surv...no to super wieści

, masz rację
u nas bez zmian..tzn ja poleguję bo Łuckowi co chwila na odpoczynek się zbiera:-) (ech faceci
)
U nas dzisiaj ładne słoneczko już wyszło i ma być ładnie:-)
no nic, kawka zaliczona to teraz prysznic póki dziecię sobie kima:-)
Misiu..dobrze że lepiej troszkę

Tosika.... no ale ja na zakupy idę jak urodzę i schudnę choć ciut...czytaj zimowe wyprzedaże:-):-):-).. więc to troszkę jeszcze.
Surv...no to super wieści

u nas bez zmian..tzn ja poleguję bo Łuckowi co chwila na odpoczynek się zbiera:-) (ech faceci

U nas dzisiaj ładne słoneczko już wyszło i ma być ładnie:-)
no nic, kawka zaliczona to teraz prysznic póki dziecię sobie kima:-)