w.kropeczka
Fanka BB :)
Jestem znowu...
pogoda sie zepsula, mama pojechala do lekarza do kontroli a mnie lyso samej siedziec, czytac mi sie nie chce-tzn ksiazki...wiec klikam zas do was:-)
Loree-mam nadzijee, ze szybko antybiotyk da Ci ulge i za kilka dni bedziesz juz calkiem zdrowa:-)
...a co do mezow, moj M tez wlasnie tak ma, ze 2 razy go zachecac nie potrzeba:-)
Olapop-to Ty sie chyba faktycznie musisz nagimnastykowac...jesli nawet sie trzeba przebierac a i to nie daje zawsze pozytywny skutek...a gadalas z nim szczerze? moze on ma jakis problem o ktorym ci nie mowi? bo to raczej nie jest normalne, zeby samiec az tak nie chcial.....mnie takie cos by sie kojarzylo z 3 opcjami: albo ma problem ze soba samym w tych sprawach...nie wiem boi sie ze sie nie sprawdzi, ma niska samoocene itd..., albo jest przemeczony-no ale to nie byloby naokraglo przeciez...., albo ma kogos na boku....mam nadzijee, ze jednak u Was to nie to.
pogoda sie zepsula, mama pojechala do lekarza do kontroli a mnie lyso samej siedziec, czytac mi sie nie chce-tzn ksiazki...wiec klikam zas do was:-)
Loree-mam nadzijee, ze szybko antybiotyk da Ci ulge i za kilka dni bedziesz juz calkiem zdrowa:-)
...a co do mezow, moj M tez wlasnie tak ma, ze 2 razy go zachecac nie potrzeba:-)
Olapop-to Ty sie chyba faktycznie musisz nagimnastykowac...jesli nawet sie trzeba przebierac a i to nie daje zawsze pozytywny skutek...a gadalas z nim szczerze? moze on ma jakis problem o ktorym ci nie mowi? bo to raczej nie jest normalne, zeby samiec az tak nie chcial.....mnie takie cos by sie kojarzylo z 3 opcjami: albo ma problem ze soba samym w tych sprawach...nie wiem boi sie ze sie nie sprawdzi, ma niska samoocene itd..., albo jest przemeczony-no ale to nie byloby naokraglo przeciez...., albo ma kogos na boku....mam nadzijee, ze jednak u Was to nie to.

Ja mu moge powiedziec, ze go wieczorem zgwalce to on robi wystraszona mine i ucieka... Wiem, ze to po czesci w zartach, ale jak przychodzi wieczor wcale nie jest mi latwo go zachecic... Wybacz pytanie, ale jak wyglada Wasz seks? Dzieje sie cos szczegolnego? Duzo urozmaicacie? My kiedys troche urozmaicalismy, ale teraz to glownie w lozku w przerwie miedzy odcinkami kreskowki...
I wkurza mnie, ze to ja sie ciagle musze jakos przebierac dla M, tak jakbym w zwyklym stroju albo naga nie byla atrakcyjna
... a on dla mnie nigdy sie nie przebierze i mysli ze jak pokaze mi swojego to ja juz bede taka mokra, ze az mi do kostek bedzie splywac... caly zdziwiony, ze trzeba mnie troche popiescic... 
a miezysz temp? moze to by ci pomoglo w okresleniu jak dlugi cykl bedzie ja wlasnie dlatego zaczelam mierzyc bo tez mialam nieregularne 

a trwa 1 min wiec mniej zachodu a efekt ten sam