reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Hej mamuśki :-D

My wróciliśmy z Poznania. Młody się wyszalał, dostaliśmy mnóstwo pyszności od teściów i odpoczęliśmy troszkę. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej znów jedziemy bo teściowej brat zmarł i w sobotę pogrzeb.
A ja właśnie sobie siedzę i obżeram się zielonym groszkiem wczoraj zerwanym z ogródka. Mój M ma w środę egzamin więc musi się uczyć więc Potworniak na mojej głowie 24h ale od środy to ja zabieram się za książki. Teraz zalicza poranną drzemkę a ja zbieram siły na dalsze wojowanie. Przez te wyjazdy i choróbsko strasznie się nam rozregulował. Nie chce spać, jeść, zasypia tylko na rękach albo u nas w łóżku. Jeszcze zostały mu resztki kaszlu i katarku. A no i w końcu przekonał się że raczkowanie jest jednak szybszą formą poruszania się od pełzania co bardzo mnie cieszy bo będe mogła bardziej doprać rzeczy :-D Wspomniałam że tak szaleje w łóżeczku że jest ono już na granicy wytrzymania i lada moment puszczą plastikowe złączki i całe się chybocze więc na gwałt kupujemy drewniane ( ze stali nie robią :dry:). No i nauczył się stać na palcach jak chce coś dosięgnąć ze stołu.

witam się i ja:-)
Lili drzemkuje, Laura bawi się dom a mamusia na bb wpadła:-p
Evelajna, szalona hihihi..już sobie ciebie wyobrażam:-D
Co robicie na dzień taty?? Ja nie mam żadnego szałowego plana, myśle żeby z Laurą ciasteczka upiec i jakieś laurki porobimy, nie wiem co jeszcze:dry:

I ja sie witam , wczoraj lato dzisiaj jesien buuuuuu
pada,pada i pada...chcialam dzis wyjsc cos jackowatemu kupic na dzien taty, a tu du.pa blada:-(
Justyna Zocha to pewnie jakas laurke strzeli, a wieczorkiem moze jakies ciacho z galaretka upieczemy bo jace bardzo lubi
Na dzis planow brak, wiec leniu****e jak mi mlody da ile wlezie:tak:

Milego dnia wam dziewczynki zycze

Malena no prosze cie...

marma jak zamówisz bedzieś miała ze stali:-)
justynko ja chyba zrobie dzień ojca, po pracy młody z tatą ;-). A tak na serio to mam 2 bodziaki
i sobie pospał

Ja załamana, Rafał dalej wielki katar i dzisiaj doszedł brzydki kaszel :-( Na 16 sie umowilam z naszą pediatrą, ehhh ... Mam nadzieje ze szybko przejdzie i nie bedzie trzeba dlugo w domu siedziec bo za 2 tygodnie chrzciny a my nic nie mamy :-(

reklama
przestan, jeszcze mi brakuje hehe:-p niee ja chce tylko ze 3 kilosy takie upierdliwce mi zostały:-D ale tak poważniej to chce żeby mi dieta nie szła w całość tylko w udziska i ćwicze sobie dlatego mam nadzieje na strate cm, zobaczymy co z tego wyjdzie

Do góry