reklama

Październik 2008

Wiesz co moja bratowa kiedys jak chciala schudnac poszla na silownie, i zamiast schudnacnabrala jeszcze masy bo tluszcz jej sie zamienil w miesnie i przestala sie miescic w spodnie...Dlatego ja najpierw chce schudnac a potem moze tez silownia...
A te upierdliwce to chyba tak zeby przypominac ci jak bylo a jak jest teraz zostaly:-p

reklama
ja musze pracować nad mięśniami bo przy takiej stracie wiesz, co bym nie wyglądała jak obwisła staruszka :-phahaha:-D nie no nie jest źle ale staram sie pilnować napięcia

Pooooniedziałek!!!Odliczam do piątku - tata przylatuje:) Już normalnie sikam w majty z radochy:-)

Malena
a bo to dziwisz się? Małe dzieciątka są kochane, ale małe kumate, uśmiechnięte i śliczne to już szał ciał!
Tej @ z jednej strony zazdroszczę, a z drugiej wiele rzeczy po porodzie i w trakcie miało być inaczej i co? Tylko opierdzielić tych przemądrzałych lekarzy:angry: Ja swojej gince w Rzeszowie powiedziałam ile prawdy było w banialukach, które mi wciskała. Zero.
Marma Kacpero chyba do serca bardzo wziął, że go Potworniastym ochrzciłaś i teraz pracuje na reputację :-D:-D
Aniaa podróżniczko! :blink: Tak mi się przypomniała ta sukienka co to w biuście za mała i miałam Ci powiedzieć juz wcześniej: "ja chcę taki problem! nie wcisnąć cycochów w ciuchy":-D I historyjka mojej kumpeli, która ma chyba rozmiar oczko za skalą: szukała kiedyś stroju kąpielowego i każdy stanik był za mały. Dziewczyna w butiku chciała pomóc i strzeliła : "może niech pani pójdzie na kompromis?" A moja kumpela tak patrzy, myśli... i do dziś się zastawia jak ten kompromis miał wyglądać:-D
Justyneczka dnia mamy nie było, to dzień taty też sobie odpuścim. Albo zrobię coś małego - ciacho np. i może zmotywuję mojego lubego, żeby w przyszłym roku zrobił dzień mamy:)
Magdasf hmm... tego... podenerwuję Cię ciut: lato jest u mnie:-p
Martynka, Justyneczka
zdróweczka dla maluchów!!!

Ale mi się nic nie chceeeeee.... Seks mnie nie łechceeeeee....
A moderowanie wypowiedzi osiągnęło apogeum: nawet "leniuchowanie" ocenzurowane. O proszę: ja też dziś leniu****ę jak Magdasf:happy2:

u mnie 20,8, ale brzuch został i jeszcze musze zejść. justyś a ty już masz prawie niedowage.
M pojechał zobaczyć siano, a że dobiero teraz to mam kąpiel, kache i usypianie gratis:-) Stodołe wysprzątaliśmy, stajnie zrobiliśmy, zioelonke skosiliśmy- mam dośc. mody pospał na dworze i teraz szaleje na podłodze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry