Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hihihi dziękuje za komplement :-) wkońcu wiedziałam co biore hihihiI masz racje nic na siłe a wszystko się poukłada, no i niezłe ciasteczkoz tego Twojego "starego" małża![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihi dziękuje za komplement :-) wkońcu wiedziałam co biore hihihiI masz racje nic na siłe a wszystko się poukłada, no i niezłe ciasteczkoz tego Twojego "starego" małża![]()
Ty to zupkowy potwór jesteśzrobiłam dziś pyszną zupkę ogórkową więc wybaczcie idę ją zjeść![]()
hihihi dziękuje za komplement :-) wkońcu wiedziałam co biore hihihi![]()
Dawaj troche co się tylko chwalisz i nie dzielisz.....a ja mam pół kilo czereśni i wcinam je![]()
no ja dzis zjadlam juz pół kilo czereśnia ja mam pół kilo czereśni i wcinam je![]()
no co jak co ale zupki to mi wychodza pyszne!:-) zrobiłam normalną zupe ogórkową tyle że dorzuciłam groszku konserwowego mniam!Ty to zupkowy potwór jesteśpochwal sie co tam dzisiaj upichciłaś
![]()
to tak ja jao jesu a my znowu o żarciu...ihihih
mąż wyjechał, ja sama i nudno mi okrutnie - cały dzień przed kompem przesiedzę chyba...
heheh...a później Hanka będzie wrzeszczeć że nadprodukcję robimy))
Dzięki dziewczynki za komentarze na NK)