reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jasne , że możesz:tak: U nas juz teraz wygląda to coraz lepiej.....
No to super, że taki kontakt macie :tak:

faktycznie niepotrzebnie testowalam, ale z drugiej sterony juz poplakalam..i mimo, ze @ wciazbrak - dzis 25dc- to i tak nadziei 1%:-(bo czuje sie okresowo
Poczekaj spokojnie.

DZIEWUSZKI a ile czasu trzeba odczekać po RTG klatki piersiowej i zatok żeby zafasolkować,
Nie mam pojęcia

ale czego Slonce?? jestem najszczesliwsza osoba na swiecie :-) mam cudownego M ktory poza nami swiata nie widzi a teraz dam mu synka wiec wogole mnie nosi na rekach :-p
Też musiałaś swoje przejść.

Ja w czwartek wizyta pierwsze podglądanko... ciekawe czy będzie więcej pęcherzyków bo biorę troszkę większą dawkę clo...
POZDRAWIAM :-):-):-)
Mam nadzieje, że będzie ich duuuużo;-)

Witajcie Kochane.
Ale mi dzisiaj źle... Nie wiem, czy to ta pogoda, czy co... Tak mi jakoś słabo i źle na żołądku i mam przeraźliwą zgagę... Nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Najchętniej położyłabym się do góry brzuchem i nie robiła nic
To prawda pogoda nie zachęca.

idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)
Daj koniecznie znać jak było:tak:

witam sie kochane i ja :tak:po dosc dlugiej przerwie chcialam wam tytlko powiedziec ze podczytuje was regularnie caly czas i trzymam za was mocno kciuki szczegolnie za martynke do 3 razy sztuka kochana:tak::-D

Kropeczko za twoje kolanko takrze trzymam kciukasy no i za nasze panie ktore nosza pod serduszkiem maluszki obyscie wytrwaly moje kochane do konca trzymajcie sie cieplutko olcia kingus gosia katarzynka lore no i kroptusia kciuki zacisniete:-)

tak apropo podczytywania was dzis przeczytalam posty katarzynki odnosnie jej meza i naprawde nie moge sie nadziwic jaka kobieta mozna byc zeby rozbijac malzenstwo tymbardziej walczyc o swoje wiedzac ze katarzynka nosi pod serduszkiem jego dziecko brak mi slow na takie kobiety naprawde ale nie martwcie sie one to i tak kiedys beda mialy oddane predzej czy pozniej nie zyczac oczywiscie nikomu nic zlego:tak:

Trzymahjcie sie cieplutko dziewczynki:-)

Witajcie:biggrin2:

Coś mnie ostatnio głowa boli:baffled: ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza. Przeziębiony jest. Szkoda, że nie pobędzie z nim w domku przez ten tydzień to ja bym sie w spokoju nauczyła na ten egzamin.. a tak.. głowa mnie pobolewa i brzuszek nieraz. Już niedlugo się dowiem czy cos tam "piszczy":-D

Agniesiak fajno by było gdyby sie udało:tak:;-)Uwazaj zebys sie nie rozchorowała;-)

Hej dziewczyny!​

Dwa dni mnie nie bylo, ale o was nie zapomniała:-)
@ do mnie w niedzielę przylazła idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)

A co tam u was??​

Hej Wikulaa.No mam nadzieje,ze nastepnym razem sie uda.A ja tez dostałam @ i próbujemy dalej,moze wtedy sie uda:tak:

W sumie to bawiłamsię dobrze, bo po kilku głębszych każda impreza jest dobra:-) Ale nie ma o czym opowiadać, panna mloda cały czas była obrażona, pan młody sztywny, a ja dużo piłam, jadłam i tańczyłam:-D

To fajnie,ze sie dobrze bawiłas,tak powinno byc:tak:;-)

hej dziewczyny mysle ze mi pomozecie kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia i bola mnie piersi i podbrzusze a wczesniej podbrzusze mnie nie bolalo czy moge byc w ciazy??

Hej.No niewiem,ale mysle,ze mozesz mniec fasolinke w brzusiu,fajnie by było:tak::-)

agniesiak u ciebie to bez dowch zdnac napewno sie cos zalęgło:-D

Cześć Agniesiak!! tylko ty się nie rozchoruj bo kto egzamin bedzie zdawał ;-);-)
Czy się zalęgło to zobaczymy za parę dni:tak: No własnie nie mam zamiaru się rozchorowac..:-)

hej dziewczyny mysle ze mi pomozecie kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia i bola mnie piersi i podbrzusze a wczesniej podbrzusze mnie nie bolalo czy moge byc w ciazy??
Zrób test. Zresztą.. pytałas już o to, więc czemu cały czas powtarzasz się?:baffled:

Agniesiak fajno by było gdyby sie udało:tak:;-)Uwazaj zebys sie nie rozchorowała;-)
Oj fajnie, fajnie:tak::-D Uważam.. ale wiecie jak to jest.. Bo chyba na objawy ciazowe to u mnie za wczesnie, co?;-) Czuję się normalnie tylko te bóle głowy takie dziwne no i smak taki gorzki w ustach nieraz.. Hmm.. moze znów mi sie coś uroiło?;-)

reklama
tja jasne. mozesz byc w ciazy.. nie nakrecaj sie kobito..
licze tak po cichu ze jednak fasolka jest w brzuszku ale jak narazie musze czekac
jak sie spóźni to zatestuj i po kłopocie..

laseczki u nie wszystko w porzadku jajniki bolą.. czyli pecherzyk rosnie..

mielismy z M powtorzy badania ale stwierdzilismy ze nie bedziemy ich narazie powtarzac.. bedziemy cieszyc sie seksem:)

patrysia mialas problemz jezykiem z literkami tak jak pisama PM ctrl+shift lub alt + shift.. jak nie dziala to:
panel sterowania -> opcje regionalne i jezykowe -> zakladka jezyki -> kliknij na szczegoly->powinno byc jezyk polski klawiatura polski programisty.. ten polski 214 mozna usunac jest on raczej nie potrzebny i nie bedzie sie wlaczal.. ale to na wlasna odpowiedzialnosc (potem mozna go spowrotem zainstalowac z plyki windowsa.. (oczywiscie instruktaz dla XP) jesli masz viste to zapraszam na pw..

takze dziewczynki zyje jeszcze nie umarłam :)

Do góry