reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Oj fajnie, fajnie:tak::-D Uważam.. ale wiecie jak to jest.. Bo chyba na objawy ciazowe to u mnie za wczesnie, co?;-) Czuję się normalnie tylko te bóle głowy takie dziwne no i smak taki gorzki w ustach nieraz.. Hmm.. moze znów mi sie coś uroiło?;-)

Bądz dobrej mysli,wszystko mozliwe,a mysle,ze to dzidziunia;-)

reklama
WITAM WIECZOROWĄ PORĄ:-)
A ja mam same dobre wieści :-)dzidzia zdrowa ciąża nie jest już zagrożona i nawet tak za 10 dni będziemy mogli zacząć serduszkowania:-)leki już mam odstawić a za tydzień zacząć brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąć(no chyba że by coś mnie niepokoiło ale odpukać):tak:dzidzia słodko nóżkami kopało i rączkami machało i nawet słyszałąm serduszko:-)a to nasze maleństwo i jego domek:-)

PATRYSIA!!!!!!!!!!!!
Pisałam Ci jak to zmienić, wcale nie trzeba było komputera wyłączać. Wystarczy nacisnąć naraz dwa klawisze, lewy SHIFT i lewy CTRL. Naraz. I ten błąd w literkach sam się zmieni..

wybacz pewnie nie doczytałam jak wyłączałam kompa:sorry2:ale dziękuje teraz zapamietam:tak:

Witajcie:biggrin2:

Coś mnie ostatnio głowa boli:baffled: ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza. Przeziębiony jest. Szkoda, że nie pobędzie z nim w domku przez ten tydzień to ja bym sie w spokoju nauczyła na ten egzamin.. a tak.. głowa mnie pobolewa i brzuszek nieraz. Już niedlugo się dowiem czy cos tam "piszczy":-D

tylko się nie przezięb no i rozumiem zawsze lepiej na spokojnie się pouczyć ale wiem że zdasz dasz rade:tak:

patrysia mialas problemz jezykiem z literkami tak jak pisama PM ctrl+shift lub alt + shift.. jak nie dziala to:
panel sterowania -> opcje regionalne i jezykowe -> zakladka jezyki -> kliknij na szczegoly->powinno byc jezyk polski klawiatura polski programisty.. ten polski 214 mozna usunac jest on raczej nie potrzebny i nie bedzie sie wlaczal.. ale to na wlasna odpowiedzialnosc (potem mozna go spowrotem zainstalowac z plyki windowsa.. (oczywiscie instruktaz dla XP) jesli masz viste to zapraszam na pw..

dziekuje napewno zapamietam:tak:mam Windows XP;-)

Pięknie Patrysiu! Wyglądasz super (ty, jak ty - Twój brzuch), dzidzia też. Cieszę się, że u was już dobrze!!

Uciekam do łóżeczka, kolorowych znów​

Dzień dobry! Witam się wczesnym rankiem i życzę wszystkim miłego dnia :-)

Mój nie zaczął się miło. Otóż śpię sobie, godzina 6:00 a tu dzwoni mój M z wiadomością, że wjechał w jakiegoś gościa i rozwalił auto... Krew mnie zalała. Przyjechał do domu po kasę, żeby się jakoś z gościem dogadać, bo to wina mojego M... Na szczęście nic nikomu się nie stało, ale jestem taka wkurzona, bo sto razy go prosiłam, żeby jeździł ostrożnie a nie wariował tym samochodem. A on w kółko swoje, że nic się nie stanie, że to, że tamto... Grrr... No i masz... Nasze auto wygląda tragicznie. A mieliśmy je właśnie sprzedawać... Nawet nie chcę myśleć co mogło się stać. Jakbym jechała z nim to bym pewnie była nieźle potłuczona, bo tamten uderzył w stronę pasażera, a i facet też mógł dostać w drzwi... Pominę już fakt, że ciuliłam kasę na wakacje w tym roku i fiuuu poszły... Wiem, że pieniądze i auto - rzecz nabyta, ale po prostu szału dostaję, że on czasami jest taki nieodpowiedzialny...
Chyba czeka nas poważna rozmowa wieczorem...

No nic, zmykam do pracy, odstresuję sie troszkę przy dzieciaczkach.
Buziaki i do wieczorka.

Aaaa no i najserdeczniejsze życzenia dla Waszych połówek - "już - tatusiów" i "niedługo - tatusiów" z okazji ich święta :-D:-D:-D

Dzień dobry! Witam się wczesnym rankiem i życzę wszystkim miłego dnia :-)

Mój nie zaczął się miło. Otóż śpię sobie, godzina 6:00 a tu dzwoni mój M z wiadomością, że wjechał w jakiegoś gościa i rozwalił auto... Krew mnie zalała. Przyjechał do domu po kasę, żeby się jakoś z gościem dogadać, bo to wina mojego M... Na szczęście nic nikomu się nie stało, ale jestem taka wkurzona, bo sto razy go prosiłam, żeby jeździł ostrożnie a nie wariował tym samochodem. A on w kółko swoje, że nic się nie stanie, że to, że tamto... Grrr... No i masz... Nasze auto wygląda tragicznie. A mieliśmy je właśnie sprzedawać... Nawet nie chcę myśleć co mogło się stać. Jakbym jechała z nim to bym pewnie była nieźle potłuczona, bo tamten uderzył w stronę pasażera, a i facet też mógł dostać w drzwi... Pominę już fakt, że ciuliłam kasę na wakacje w tym roku i fiuuu poszły... Wiem, że pieniądze i auto - rzecz nabyta, ale po prostu szału dostaję, że on czasami jest taki nieodpowiedzialny...
Chyba czeka nas poważna rozmowa wieczorem...

No nic, zmykam do pracy, odstresuję sie troszkę przy dzieciaczkach.
Buziaki i do wieczorka.

Aaaa no i najserdeczniejsze życzenia dla Waszych połówek - "już - tatusiów" i "niedługo - tatusiów" z okazji ich święta :-D:-D:-D

Oj ci faceci, zasami sa jak dzieci... tylko dzieci można wychowac a tych starych koni już nie.:-)

jak czytalam o tobie i exelu i tesciach tak jak bym czytala swoja historie.........tylko ze moj bzykał sie ze swoja przyszła bratowa w jednym pokoju ja spałam z synek a w drugim sie działo.....no i wscipska Dzidzia musiała to zobaczyc....i tak sie wyparł,no ale coz .....spakowałam sie i sru do polski.....a on ...coz ...urodzil sie i syn,w sierpniu drugie sie urodzi.....ale jakis czas temu pytal czy moze wrocic....bron Boze takich pomysłow...

kasiu przeczytaj sobie ktorys moj post o .....hm...jak obecna moja gadzinka dała mi pierscionek....narmalnie bajka i pomysłowy gosc....
posta o zaręczynach nie znalazłam.. Szczerze współczuje z powodu byłego M...
NIe wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy on będzie miał już grugie dziecko z ta bratową i chciał wrócic do was?.. masakra....

Cześć laseczki :)

Wczoraj byliśmy całą rodziną na badaniach i USG. Wyniki krwi, moczu i cukier mam w porządku - cały czas jak kobyła, tylko teraz jak kobyła w ciąży :). Jedynie można sę przyczepić do licznych bakterii moczu. Mam brać żurawinę w tabletkach i powtórzyć badanie, jak się nie poprawi to robimy posiew. Na razi enie mam wyokego poziomu leukocytów co oznacza że nie ma stanu zapalnego. Trzeba po prostu pilnować. Reszta wyników - rewelacja.

Lepsza połowa się poryczała bo... będzie księżniczka.
Na 90% mamy Córcię :cool2: Będzie bal!:biggrin2:
Zdjęcia standardowo mam ale jak zwykle nie zeskanowane no i mamy film :).
Mała jest całkowicie zdrowa (mieliśmy coś na kształt badań połówkowych). Następne badanie: 20 lipca 2009.

witam mozesz mi powiedziec czy moze wystapic plamienia krwi w ciazy
każde plamienie krwi musi byc zgłoszone do lekarza.Lekarz musi zbadać i stwierdzić czy sa to niegroźne plamienia (np w terminie spodziewanej miesiączki) czy może istnieje zagrożenie ciązy.
Ja osobiście nie plamiłam. Moja mama wspominała że takie dolegliwości miała - w jednej ciąży w terminie spodziewanej @ (na początku ciązy), w drugiej ciązy plamiła dość długo i dostawała leki na podtrzymanie. Koleżanka natomiast plamiła i zakonczyło się to poronieniem, także reguły nie ma i nie można tego bagateliwoać.

reklama
Cześć laseczki :)

Lepsza połowa się poryczała bo... będzie księżniczka.
Na 90% mamy Córcię :cool2: Będzie bal!:biggrin2:
Zdjęcia standardowo mam ale jak zwykle nie zeskanowane no i mamy film :).
Mała jest całkowicie zdrowa (mieliśmy coś na kształt badań połówkowych). Następne badanie: 20 lipca 2009.

Super, że wszystko w porządku !!!
Dawaj fluidy dziewczynkowe !!!!! :-)
Ale ja i tak nie wierzę temu usg odnośnie płci, znowu taka laska z mojego osiedla miała miec córkę a z między nóg wynurzył sie chłopak :-D:szok::tak:
I bądź tu mądry hehe.

Do góry