reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczynki!
Rzadko tu zaglądam ostatnio, więc nie wiem co się dzieje.
Czytanie netu w ciąży powinno być surowo zakazane. Pierwszą ciążę miałam spokojną, wiedziałam że wszystko będzie dobrze, bo niby czemu nie?
Wtedy nie czytałam nic w necie i byłam zdrowsza przez to.
Teraz naczytałam się o plamieniach, poronieniach i innych dziadostwach. Chciałam poczytać kiedy widać pęcherzyk ciążowy na usg , to od razu wyczytałam o pustych jajach!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cholera, chyba niektórzy lubią sprzedawać takie historie żeby wszystkie baby w ciąży się miały czego bać. Tak więc ograniczam siedzenie przy kompie.
Powinnaś kopa w dupę zaliczyć. Sio sprzed kompa, polez porelaksuj się i nie wymyslaj! chociaz ja robiłam to samo;-);-);-)
Zajączku - dziękuję - czuję sięnieźle

reklama
Olica..Nie przejmuj się gadaniem. CIesz się że nie pytaja " a kiedy wy?? To już masz za sobą:):)
Moja siostra w I ciązy wyglądała jak słonica, cera fatalna i cała napuchnięta - córcia, w drugiej zgrabniutki brzuszek, troszkę przytyła, cera normalna, wygladała super - córcia..tak więc...:):)

No właśnie :-)
No dobra już się uspokajam, chociaż dziś nerwowy dzień.
Znowu muszę zwolnić 5 osób...
Czuję, że ta firma nie przetrwa do czasu jak będę chciała wrócić z macierzyńskiego....
Kryzys w naszej branży (produkcja pomp) nas wykańcza umiejętnie...
Dobra znikm wypisywac świadectwa pracy.
Miłego dnia dziewczyny !!!

Powinnaś kopa w dupę zaliczyć. Sio sprzed kompa, polez porelaksuj się i nie wymyslaj! chociaz ja robiłam to samo;-);-);-)
Zajączku - dziękuję - czuję sięnieźle

Wiem , wiem.
Ale powiedz sama czy tak nie jest? Chcesz coś wiedzieć to zaglądasz na różne fora, a tam tylko straszą!
Wczoraj czytałam o pierwszym usg i wszędzie tylko o pustych jajach i ciąży pozamacicznej! No szok normalnie.
Ale juz nie czytam:-D

katarzynka1979;3811 ja robiłam test chyba też 3 dni przed @ i wyszły kreski, ale lepiej poczekaj cierpliwie;-)

poczekam cierpliwie ale to mnie nie pokoi

U mnie w nocy była taka burza,że spać nie mogłam. Rano miałam skoczyć na badania i nic z tego- dalej tak leje. Póki co nie wychodzę jeszcze przy takiej pogodzie.Muszę się wyleczyć do końca, ale już mam dość siedzenia w domu.
A koleżanka właśnie wróciła z Egiptu i ma super zdjęcia jak pływa z delfinami- rewelacja. Fajne przeżycie.

Co z Olesią? Już chyba długo jest na tej Majorce?

Wiem , wiem.
Ale powiedz sama czy tak nie jest? Chcesz coś wiedzieć to zaglądasz na różne fora, a tam tylko straszą!
Wczoraj czytałam o pierwszym usg i wszędzie tylko o pustych jajach i ciąży pozamacicznej! No szok normalnie.
Ale juz nie czytam:-D
pamiętam, fakt tak jest. dlatego tak strasznie się bałam pustego jaja... Ja umierałam ze strachu, zwierzałam się m a on przekazywał te info kochance...

katarzynka1979;3811 ja robiłam test chyba też 3 dni przed @ i wyszły kreski, ale lepiej poczekaj cierpliwie;-)

poczekam cierpliwie ale to mnie nie pokoi

Ja zrobiłam test w dni planowanej @ i druga kreska była słaba jeszcze. Tak samo miałam w pierwszej ciąży. Tak więc ja poczekałabym jeszcze te 3 dni. Wiem,ze ciężko.
Masz regularne cykle? I miałaś wcześniej plamienia?

Witam się w ten brzydki mokry poranek!!
ta pogoda mnie wykończy nawet z domu mi się nie chce wychodzić!!

Loree kochana ni czytaj tych głupot!! ja też kiedyś naoglądałam się w necie porodów i od tego czasu nie chcę rodzić naturalnie bo się boję.

Cześć Justynko!! kiedy M wraca?? i jak długo będziesz taka zapracowana??

Olica ja też nie wierzę w takie przesądy. Zona mojego brata ciotecznego miała urodzić córkę od samego początku tak z usg wynikało a okazał sie synek a wyglądała na córkę i cera brzydka i brzuch inny jak wcześniej synka nosiła, tak że chyba nie ma reguły.

Cześć Kasiu jak samopoczucie??

Patrysia cieszę się ze z maleństwem wszystko dobrze!!

Kropeczko zajrzyj troszkę do nas daj odpocząć mężusiowi :-D:-D

Domelko odezwij się czasem kochana :tak:

Buziaczki dla wszystkich ****

reklama
pamiętam, fakt tak jest. dlatego tak strasznie się bałam pustego jaja... Ja umierałam ze strachu, zwierzałam się m a on przekazywał te info kochance...

W życiu realnym w moim otoczeniu jest dużo kobiet w ciąży. I bardzo rzadko słyszę o jakiś problemach. A w necie jest odwrotnie- wszystkie mają jakieś problemy. I później wrabiają wszystkim dziewczynom że powinny uważać, bo je też to może spotkać. Chore to jakieś.

Staram się poczytać co się tu działo przez ostatnie dni i widzę,że pisałaś o swoim M. Chyba już tu padły wszystkie możliwe obelgi pod jego adresem. Nie rozumiem faceta i bardzo Ci współczuję,że musiałaś to przechodzić.

Do góry