reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam kochane :-)

Nic nie pisze bo jestem zawalona pracą przed urlopem :baffled::baffled::baffled: w sobotę wyjeżdżamy do Ustki :-)

W piątek byłam u ginki, zbadała mnie i wszystko jest wporządku :tak:w sierpniu mam porobić badania i jak wyniki będą dobre to we wrześniu już możemy się starać :tak::-):-)

Patrysiu cieszę się że dzidzia zdrowo się rozwija :tak::-) piękna fotka i brzusio masz już śliczny :tak:

Royanna zdrówka dla synka życzę! :tak:

Bershka ja nie wiem co to czkawka u dziecka w brzuszku ;-) powodzenia na zaliczeniu!!! :tak:

A ja się wkurzyłam bo zablokowali nam gg i nk w pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nk można przezyć ale gg często nam się przydawało w pracy nawet do celów służbowych :-(

Życzę Wam kochane miłego dnia i pozdrawiam Was wszystkie! Buziaczki!

reklama
WITAM WIECZOROWA PORĄ:-)
No i mam super wieści :-)wogóle to super bo byłam pierwsza u gina co szybko poszło no i dzidzia zdrowo się rozwija ciąża nie jest zagrożona a za 10 dni nawet już mozemy serduszkować:-)leki odstawiać mam i tak za tydzień zaczne brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąc(no chyba że by coś mnie niepokoiła ale odpukac):tak:

najważniejsze że temperatura zaczeła spadac no i ma apetyt:-)a pampersami się nie przejmuj zdąży się odnauczyć a teraz jest najważniejsze aby dobrze zniósł tą 3 dniówke:tak:

A to nasze maleństwo które pięknie sie ruszało nóżkami kopało i rączkami machało i nawet serduszko słyszałam:-)
Super ze u Ciebie wszystko w porzadku:-)a co gin powiedzial na ta cytomegalie??super zdjecia ale masz duzy juz brzucho...ja takiego duzego jeszcze nie mam:-(
Patrysiu ależ piękne zdjęcie bardzo się cieszę, że dzidzia rozwija się prawidłowo :tak::tak::tak::tak:

piękny masz brzusio a dzidzia - no cóż mnie to wygląda na dziewczynkę :-D:tak:

a mój maluszek w brzuszku ma cały czas czkawkę :sorry2::dry: heh czy to normalne zeby tak często. Przynajmniej 2 razy na dzień a może i do 3
Pamiętam, ze z Olisiem też tak miałam ale nie pamiętam jaka była częstotliwość.

Uczę się na jutro na zaliczenie :angry:

spokojnego wieczorku

Kochana moja Maja jak siedziala w brzuchu to miala czkawke bardzo czesto moze z 5-6razy na dzien hehe ale to normalne:-)3mam kciuki za zdany egazmin:-)

Paula bardzo sie ciesze ze u ginka wszystko ok zobaczysz wakache mina i na wiosne bedziesz rodzic slicznego zdrowego bobaska:-)co do Twojego urlopu to prognozy nie sa za optymistyczne:-(

Ciekawe czy Anufifi postanowila jechac do tej Nicei??

Dziewczyny wracajac do mojego brzusia to on mi sie bardziej zaaokraglil od pepka niz tj ma Patrysia i troche mie to martwi:-(Powinnam sie tym martwic??

U mnie tak leje ze zyc sie nie chce i poprawy nie widac buu:-(

witam dziewczyny..

patrysia sliczna dzidzia a jaka duza jest..a brzuszek jaki masz juz duzy..

bereshka moja derya tez codziennie ma czkawke 1do 2 razy dziennie..

paula to zrobili niespodzianke wam w pracy ze poblokowali gg i nasza klase..ciesze sie ze u ciebie wszystko oki po wizycie u ginekologa to jeszcze chwilke i beda staranka o ksiezniczke.

witaj gioeska..

WITAM:-)

piękny masz brzusio a dzidzia - no cóż mnie to wygląda na dziewczynkę :-D:tak:

a mój maluszek w brzuszku ma cały czas czkawkę :sorry2::dry: heh czy to normalne zeby tak często. Przynajmniej 2 razy na dzień a może i do 3
Uczę się na jutro na zaliczenie :angry:

hehe wiesz że moja siostra tez tak powiedziała :-pale już wiecie się teraz po tych akcjach tych nerwówkach co ostatnio było juz teraz zależy aby maluszek przetrwał całą ciąże zdrowo i był już z nami:tak:
A o ćkawke się nie martw ja miałam ze synkiem na dniu i w nocy to normalne niektóre dzieciaczki często maja a jedne wogóle;-)
Powodzenia na egzaminie:tak:

Super ze u Ciebie wszystko w porzadku:-)a co gin powiedzial na ta cytomegalie??super zdjecia ale masz duzy juz brzucho...ja takiego duzego jeszcze nie mam:-(

Dziewczyny wracajac do mojego brzusia to on mi sie bardziej zaaokraglil od pepka niz tj ma Patrysia i troche mie to martwi:-(Powinnam sie tym martwic??

powiedział jak spojżał że musze zrobić IGM a ja na to że już mam i popatrzał i powiedział że super wyniki nie ma się czym martwic:tak:
co do brzusia kobitko ty sie nie martw wogóle jesteś szczupłą kobitka i u ciebie nie musi odrazu wyskoczyć najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze co na brzusio przyjdzie czas i też nic nie jest złego jak masz go niżej bo u mnie także tak jest z rana ja akurat to zdjęcie robiłam po jedzonku i wtedy on i u góry się zaokrągla;-)

PAULA no to ci niespodzianka z tym gg i nk:baffled:ale super wieści że od września staranka:-)

Witajcie!
WITAM WIECZOROWA PORĄ:-)
No i mam super wieści :-)wogóle to super bo byłam pierwsza u gina co szybko poszło no i dzidzia zdrowo się rozwija ciąża nie jest zagrożona a za 10 dni nawet już mozemy serduszkować:-)leki odstawiać mam i tak za tydzień zaczne brać witaminki feminatal a wizyta za miesiąc(no chyba że by coś mnie niepokoiła ale odpukac):tak:
Bardzo dobre wiadomosci! Ciesze sie! Dzidzia slodziudka!

Wydaje mi sie, ze to najzupelniej normalna sprawa!:-D

W piątek byłam u ginki, zbadała mnie i wszystko jest wporządku :tak:w sierpniu mam porobić badania i jak wyniki będą dobre to we wrześniu już możemy się starać :tak::-):-)
Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! A od w wrzesinia bedzie serduszkowanie cala para!!!

Na pewno masz klasyczny ciazowy brzuszek:tak:

witam dziewczyny...
Witaj kiki:-)

I wszystkie dziewczyny witam!
Macio juz nie goraczkuje, temperatura troszke podniesiona, ale w normie:-DJestem szczesliwa!!!Tylko martwi mnie, co to za cholerstwo go zlapalo, bo nie trzydniowka-wysypki nie dostal:-(. Najwazniejsze, ze przechodzi:tak:

Moje malenstwo w brzuszku wczoraj wieczorem urzadzilo taka impreze, ze moj M po raz pierwszy poczul je, jak przylozyl reke. Az sie smial, ze tak fika. Cala seria kopniaczkow i tracen byla, i to dlatego, ze nie ulozylam sie tak, jakby ono chcialo;-);-)

Milego dnia!!!

I wszystkie dziewczyny witam!
Macio juz nie goraczkuje, temperatura troszke podniesiona, ale w normie:-DJestem szczesliwa!!!Tylko martwi mnie, co to za cholerstwo go zlapalo, bo nie trzydniowka-wysypki nie dostal:-(. Najwazniejsze, ze przechodzi:tak:

Moje malenstwo w brzuszku wczoraj wieczorem urzadzilo taka impreze, ze moj M po raz pierwszy poczul je, jak przylozyl reke. Az sie smial, ze tak fika. Cala seria kopniaczkow i tracen byla, i to dlatego, ze nie ulozylam sie tak, jakby ono chcialo;-);-)

Milego dnia!!!

suuuper ze przechodzi:-)no i prosze maleństwo szaleje:-)och to jest piękne czucie jak dzidzia kopie:-)

Czesć dziewczyny ,
Ja czytam Was codziennie i monitoruje czy wszystko u was dobrze, i widzę (Patrysia) że jest wszystko ok :-);-):tak:

Ja idę dzisiaj na 19 na wizytę po 3 miesiącach !!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem przerażona bo miałam dzisiaj kosmzary ....sniła mi sie porodówka , ale normalnie cała zakrwawiona....rzeź jakaś więc nie spodziewam sie dobrych wieści.
Do tego oszukała mnie pacjentka ...poświeciłam jej 2 dni a ona nie powiedziała ze juz ma aparat wiec moje bieganie jest nic nie warte.do tego jak odwoziłam jej dokumenty pogryzł mnie jej pies :( potargal ulubione portki ....ehhhh...chyba sobie musze popłakac bo za duzo tego....

anufifi
3491.jpg

reklama
witam sie ku przypomnieniu o sobie:-D;-)

zbilza sie @...czyli kolejne rozczarowanie:baffled:..pierwsze 3 cykle kombinowane..a teraz na zywiol wsio aby juz bylo...ale kolejne 4 nietrafione...masakra!i dol!

trzymam kciuki za reszte!

Do góry