reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochana ja już Ci po cichu gratuluję:tak::-)

Nie dziękuję, żeby nie zapeszać ;)

Tusia, będzie dobrze :):*

Agniesiak, a co u Ciebie kochana?

kurcze, dziewczyny, brzuch mnie boli :( i dobija mnie ciągłe chodzenie siusiu :( Jutro będę mierzyła znów rano tempke. Zobaczymy jaka tym razem będzie. Buziam gorącoo :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :*

Dziś mam tempke 37,2 st. Mierzyłam 15 minut przed czasem bo się obudziłam i nie opłacało mi się na chwile zasypiać a trzeba mierzyć zaraz po przebudzebiu, prawda? :) @ nadal nie mam. Jak do jutra nie dostanę to muszę iść do gina..

xXxIzuLQaxXx kochana fasolka u Ciebie jest murowana :) ależ Ty cierpliwa dziewczyna jesteś :)ja juz bym ze 3 testy zrobiła :) acha :) nie mierz nigdy tempki w czasie 15 min. Najwyżej 10 min. Osobiście uważam, że pomiary nie będą Ci już potrzebne ;) buziaki !!!!

Czesc Dziewczyny :happy2: podczytuje Was regularnie:zawstydzona/y: i czasem cos skrobne ;-) i nie moge sie juz xXxIzuLQaxXx doczekac, kiedy w koncu ten test zrobisz!!! :-) wczoraj obiecalas, ze jesli dzis nie bedzie @, to dzis zrobisz i co?;-) u nas 2 cykl starania trwaja... tylko przez moje nieregularne @ czuje, ze moze byc ciezko :baffled: ale mam pytanie, czy ktoras z Was w czasie owulacji czula takie bole promieniujace do nogi? czy obecnosc sluzu i taki bol moze oznaczac owulacje? dzis jest 21 dzien od ostatniej @, a dwa ostatnie cykle trwaly 41 i 42 dni :confused: ciekawa jestem, czy ten bol moze oznaczac owu czy juz po czy przed...

Musze wszystko podsumowac bo sie zgubiłam

- nabrzmiałe piersi
- kłucie w jajniku (lewym) chwile boli i cisza
- bardzo widoczne żyłki i strasznie ich dużo na brodawkach
- bolące piersi z boku jak się przycisnie
- bolące sutki i brodawki w dotyku
- biały sluz (jest go niewiele)
- szyjka macicy nisko, zamknieta i twarda
- częstsze oddawanie moczu
- strasznie chce mi się pić w nocy

Chyba wszystko - co sadzicie

Witaj gagunia:)
xXxIzuLQaxXx też trzymam za Ciebie kciuki. A może lepiej zrób test lub idź na bete, wydaje mi się ze lekarzw tak wczesnym etapie może nie stwierdzić ciązy

reklama
Do góry