reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
pogoda daje mi trochę popalić, kiepsko się czułam ostatnio, wczorajszy dzień - należy o nim zapomnieć, dzisiaj też nie lepiej,
za kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikować:baffled: czy to jest obecnie standart? mój G mnie nawet nie spytał czy chcę tylko powiedział, że będziemy robić przy następnej wizycie...

a jak Wy się czujecie? jakieś ważne rzeczy się wydarzyły w ciągu ostatnich kilku dni?

AAAAA dzieki!!!!! super przepisik! :-D:-D:-D:-D male pytanko ma znaczenie czy farsz z mlodych czy starych ziemniakow ....? hmmm.... chociaz niet mi juz sie stare skonczyly :-D:-D

i co wszystkie uciekly???

Beatko ty moj Kopciuszku jak sie czujesz ???? :-)
TYLKO I WYŁĄCZNIE ZE STARYCH !!!
młode maja dużo wody w sobie i farsz Ci nie wyjdzie

Tak mówiła mi moja babcia i ja tego sie trzymam w końcu babcia była kucharka w przedszkolu to chyba się znała ;-)

Cześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
pogoda daje mi trochę popalić, kiepsko się czułam ostatnio, wczorajszy dzień - należy o nim zapomnieć, dzisiaj też nie lepiej,
za kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikować:baffled: czy to jest obecnie standart? mój G mnie nawet nie spytał czy chcę tylko powiedział, że będziemy robić przy następnej wizycie...

a jak Wy się czujecie? jakieś ważne rzeczy się wydarzyły w ciągu ostatnich kilku dni?
witaj kochana nie dziwię się że pogoda Ci daje popalić bo ja w ciąży nie jestem a źle na mnie wpływa :tak::baffled::baffled:
zobaczysz usg genetyczne to tylko formalność bo przecież Twoje dzieciątko jest zdrowiusieńkie a jak by inaczej :tak::-)

ja powoli oddycham z ulgą bo moja mama dochodzi juz do siebie po operacji a tak to bez rtewelacji

Cześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,

Wszystko zależy od tego co podawałaś mu w wywiadzie i jakie choroby były w Twojej rodzinie,bo tak raczej nie robia tego badania

narobilyscie mi smaka na pierogi.. i tez dzis zrobie.. oczywiscie wszystkim ruskie a M z serem bo on tylko na slodko:)
Ja tam lubie wszystkie pierogi jakie istnieja na świecie :tak::tak::-D:-D:-D
niestety na słodko robię rzadko bo mój Paweł nie lubi :baffled: ale jak mi szwagier przywiezie truskawek od teściówki to i tak zrobie pierogi z truskawkami :-D

Cześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
:sorry2: oj to przytulam zeby bylo juz tylko lepiej!!!!
a pro po usg to jak przeczytalam twoj post przypomnial mi sie moj wczorajszy sen.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
snilo mi sie ze bylam gdziesz w 20-30tc i nagle dostalam olsnienia ze nie zrobilam usg w 12 tc i nie wiem czy jest prawidlowa przeziornosc karkowa!!!! :szok::szok::szok: szok normalnie co czlowiekowi moze sie snic!
TYLKO I WYŁĄCZNIE ZE STARYCH !!!
młode maja dużo wody w sobie i farsz Ci nie wyjdzie
Tak mówiła mi moja babcia i ja tego sie trzymam w końcu babcia była kucharka w przedszkolu to chyba się znała ;-)
no patrz to musze isc pogrzebac w worku czy mi cos zostało! :-) a ile ci z tych proporcji wychodzi pierozkow i ile na to ziemniakow???:sorry2:

Wszystko zależy od tego co podawałaś mu w wywiadzie i jakie choroby były w Twojej rodzinie,bo tak raczej nie robia tego badania

Ja tam lubie wszystkie pierogi jakie istnieja na świecie :tak::tak::-D:-D:-D
niestety na słodko robię rzadko bo mój Paweł nie lubi :baffled: ale jak mi szwagier przywiezie truskawek od teściówki to i tak zrobie pierogi z truskawkami :-D
a to nie wiedziałam że takie usg robi się po wywiadzie i jeżeli coś zaniepokoiło lekarza to kaze takie usg zrobić??

co do pierogów to ja nie przepadam za bardzo ale ruskie to zawsze i wszędzie bym jadła i z borówkami też bardzo lubie :tak::-)

Dzięki Zaniepokojona, też mi się wydaję, że będzie ok:tak:
Dobrze, że mama dobrze to wszystko zniosła i lepiej się czuje - a Ty jak? czy Twoje szalone cykle się trochę unormowały?

Badaicka - ja uwielbiam wszystkie chyba pierogi, w środę jedliśmy mix w restauracji - ze szpinakiem, brokułami, pielemienie, cepeliny, z oscypkiem, soczewicą, rokforem itd - było chyba 15 rodzajów pierogów i każdy inny! przepyszne były z bazylią, pomidorami i serem, mniam mniam
ruskie i z grzybami i kapustą też - najadłam się jak prosię, na deser były z białym serem i malinami.... niebo w gębie

a chorób żadnych nie mam w rodzinie, on ma takie usg i chyba to standartowo robi, chociaż żadna z moich koleżanek nie miała tego usg w tym okresie (okolice 12 tygodnia), nie mam też 35 lat....

reklama
:sorry2: oj to przytulam zeby bylo juz tylko lepiej!!!!
a pro po usg to jak przeczytalam twoj post przypomnial mi sie moj wczorajszy sen.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
snilo mi sie ze bylam gdziesz w 20-30tc i nagle dostalam olsnienia ze nie zrobilam usg w 12 tc i nie wiem czy jest prawidlowa przeziornosc karkowa!!!! :szok::szok::szok: szok normalnie co czlowiekowi moze sie snic!
dzięki Eve, pogoda na prawdę jest kiepska a ja wczoraj byłam na nogach od 8mej do 21ej, cały czas w pracy lub bieganie po mieście, zasnęłam przed tv zanim moja córa poszła spać, mąż ją położył spać:-D
rany boskie Eve - co to jest przeziornośc karkowa????????????
w życiu o czymś takim nie słyszałam - to jednak to usg to jest standart?

Do góry