Eve84
2 lata przerwy.....
to gdzie bedziesz robic doktorat???:-)DziekujeJakos nie wierzylam, ze mi dadza stypendium, szczegolnie, ze aplikowalam na zupelnie inna uczelnie - myslalam, ze pogardza obca osoba ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to gdzie bedziesz robic doktorat???:-)DziekujeJakos nie wierzylam, ze mi dadza stypendium, szczegolnie, ze aplikowalam na zupelnie inna uczelnie - myslalam, ze pogardza obca osoba ;-)
to gdzie bedziesz robic doktorat???:-)
Będzie dobrzeza kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikowaćczy to jest obecnie standart?
Witaj. Mam nadzieje, że z drugim maluszkiem też tak łatwo pójdziewitam ja urodzilam pierwszego synka jak mialam 31 lat.teraz mam 34 i bede sie starala o rodzenstwo.z pierwszym nie bylo problemu tz zaszlam w ciaze odrazu,mimo iz mam bardzo,ale to bardzo niereguralny okres nawet co 2-3miesiace.
Jesteście okrutneJa lubie pierogi ale bardziej wole pyzy bądz naleśniki z twarogiem mniam i też taki słodki twarożek mmmmmmmmmmmm:-)
A kto tak gadał wczoraj;-);-);-) I co nie masz szczęściaAha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckieze stypendium!!
Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji
![]()
Możliwe. Może cykl będzie krótszydziewczyny od rana mam uczucie takiego kłucia w okolicach lewego jajnika czy to możliwe ze mam dziś owulację?? ale przy moich długich cyklach to chyba za szybko??
Dziekuje kochaneA kto tak gadał wczoraj;-);-);-) I co nie masz szczęścia
Ogromne gratulacje :-):-):-):-)
aha dziewczynki, zapomnialam sie wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-dZe stypendium!!
podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-d
Olapolap a jakie kierunek na doktoranckich wybrałaś??
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acha EVE zapomniałam Ci napisać, że najlepsza mąka na ciasto to 450
Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckieze stypendium!!
Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji
![]()
Bo Ty taka panikara co w siebie nie wierzy jesteś.
DziekujeJakos nie wierzylam, ze mi dadza stypendium, szczegolnie, ze aplikowalam na zupelnie inna uczelnie - myslalam, ze pogardza obca osoba ;-)