reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
za kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikować:baffled: czy to jest obecnie standart?
Będzie dobrze:tak: a to badanie to jest standardowe ;-)

witam ja urodzilam pierwszego synka jak mialam 31 lat.teraz mam 34 i bede sie starala o rodzenstwo.z pierwszym nie bylo problemu tz zaszlam w ciaze odrazu,mimo iz mam bardzo,ale to bardzo niereguralny okres nawet co 2-3miesiace:shocked2:.
Witaj. Mam nadzieje, że z drugim maluszkiem też tak łatwo pójdzie :-D

Ja lubie pierogi ale bardziej wole pyzy bądz naleśniki z twarogiem mniam i też taki słodki twarożek mmmmmmmmmmmm:-)
Jesteście okrutne :dry:
Ja uwielbiam mączne rzeczy ale niestety mój żołądek ich nie toleruje o dziwo po pizzy się dobrze czułam. Po pyzach, naleśnikach umieram :szok::szok:

Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-D:tak: ze stypendium!! :szok::szok::szok: Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-D
A kto tak gadał wczoraj;-);-);-) I co nie masz szczęścia :-D
Ogromne gratulacje :-):-):-):-)

dziewczyny od rana mam uczucie takiego kłucia w okolicach lewego jajnika czy to możliwe ze mam dziś owulację?? ale przy moich długich cyklach to chyba za szybko??
Możliwe. Może cykl będzie krótszy :tak:

Ja Wam jeszcze dziewczynki powiem, ze nadal nie ma u mnie @ - nawet nie czuje specjalnego bolu w podbrzuszu na razie. Dzisiaj jak szybko szlam to mnie pare razy zaklulo, ale na wysokosci jajnika :confused: Wzielam wczoraj ostatnia tabletke luteiny z tych 9, ale oczywiscie bede brac dalej na wszelki wypadek. Jak dotad ze dwa razy mi sie zdarzylo, ze mi sie @ spoznila mimo brania luteiny - raz tak sie stresowalam, ze moge byc w ciazy, ze sie tydzien spoznila (wtedy nie chcialam dziecka), a raz jak mialam cykl stymulowany CLO i @ zamiast przyjsc po 9 dniach brania luteiny przyszla rowno 14 dnia. :sorry2:

reklama
Acha EVE zapomniałam Ci napisać, że najlepsza mąka na ciasto to 450 :tak:;-)

Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-D:tak: ze stypendium!! :szok::szok::szok: Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-D

Dziekuje :-D Jakos nie wierzylam, ze mi dadza stypendium, szczegolnie, ze aplikowalam na zupelnie inna uczelnie - myslalam, ze pogardza obca osoba
;-)
Bo Ty taka panikara co w siebie nie wierzy jesteś.
WIĘCEJ WIARY KOBITO!!!!!!!!!!!!!!

Do góry