reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja rozmawialam z moim mezem o adopcji kiedys i oboje jestesmy zgodni i oboje jestesmy w tej kwestii na tak...wiec jak nam sie nie uda to bedziemy skladac papiery o adopcje....ale to u mnie jeszcze dluga droga....wogole to wsciekla jestem o te cyrki z kolanem bo wszystko teraz tylko wokol tego sie kreci a ja chce juz sie starac....a na razie nie moge:wściekła/y:

Kropeczko kolanko sie zagoi i beda staranka do tego napewno jest blizej niz dalej kochanie cierpliwosci a cierpliwosc napewno bedzie kiedys nagodzona fasolka zobaczysz juz niedlugo napiszesz nam tutaj ze ujrzalas 2 kreseczki na tescie a my wtedy bedziemy sie strasznie cieszyc razem z toba:tak:

Tak sobie mysle co powiedzial mi wczoraj moj maz ze tam na gorze jest wszystko zapisane i dzidzia przyjdzie w swoim czasie a ten na gorze napewno wie co robi i poprostu wybiera najodpowiedniejszy moment na rodzicielstwo :tak:

Hejka:-)Ja dzisiaj znowu na zakupach.Powtarzałam sobie materiały o prawku i mam stresa,boje sie ze obleje,a chciałabym przed wyjazdem zdac:tak:Ciekawe jak bedzie:tak:A tak to wczoraj sie popieściliśmy i dzisiaj tez;-):-)

Kropeczko napewno Ci sie uda tak jak nam wszystkim wierze w to,że bedziemy wspaniałymi mamami i tego sie trzymam.Ja tez rozmawiałam z moim M o adopcji i tez jest na tak,ale jeszcze powiedział,ze jestesmy młodzi i wszystko przed nami i ze nie mamy tracic nadzieji:tak:

Hejka:-)Ja dzisiaj znowu na zakupach.Powtarzałam sobie materiały o prawku i mam stresa,boje sie ze obleje,a chciałabym przed wyjazdem zdac:tak:Ciekawe jak bedzie:tak:A tak to wczoraj sie popieściliśmy i dzisiaj tez;-):-)
napewno zdasz :) teraz jest troche łatwiej bo egzamin tylko 25 minut trwa i na placu jest szybciej..... napewno sie uda ..;-)

Kropeczko martynko co do nasienia to nie badalismy jeszcze poniewaz m ma opory mowi ze jeszcze troszke i najwyzej pojdzie ale narazie widze ze jeszcze nie jest gotowy wienc nie naciska,m

Sciskam was wszystkie dziewczynki i ide pomalu szykowac sie do snu dobranoc:)

Agniesiak85-zauwazylam suwaczek ciazowy!!! gratulację dla Ciebie i Meżusia-alez musisz byc szczęsliwa!!! Super!!!!!!!!! Wszystkiego naj!!!! dla Ciebie i fasolki!
Ah dziękuje Kropeczko:tak::-)
Tak dawno CIe tu nie było, dobrze, że jesteś:tak::-)

napewno zdasz :) teraz jest troche łatwiej bo egzamin tylko 25 minut trwa i na placu jest szybciej..... napewno sie uda ..;-)
To zależy, bo np w Ostrołęce mój M już dwa razy na jeździe oblał a naprawde bardzo dobrze jeździ:tak: I nie jeździł 25 minut a prawie godzinę go maglował, masakra jakaś:no:Niby przepisy się zmieniły a nie wszędzie się do nich stosują:angry:

reklama
Marzennix bo ja tez mam teraz egzamin praktyczny 27 lipca juz 3 ale nic kiedys musi sie udac z tad pytanie znasz moze nowe przepisy czy placyk sie zmienil czy dalej jest tylko luk

Do góry