reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ale mi sie dzisiaj nudzi .... z jendnej strony to dobrze bo z bolącą całą szczęka cieżko by mi sie bylo skupic na robocie ale z drugiej .. dzien by szybciej minąl :sorry2:
u mnie znowu temp wyżej dzisiaj :confused::sorry2: ciekawa jestem co z tego wyjdzie! :cool2:

reklama
wytrzymasz jakoś ta niepewność:tak::tak:
a jak długo się staracie o fasolkę??

No minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze :tak:
A Ty jak długo?

No minęły już 2 latka...
ale to były 2 trudne lata - od III na cyto poprzez grzybicę, na laserowym usuwaniu nadżerki kończąc. Dodatkowo za wysoka prolaktyna.
Więc pocieszam się tym, ze może to wszystko negatywnie wpływało na poczęcie fasolki, a teraz już musi być dobrze :tak:
A Ty jak długo?
jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniach

jakoś od listopada zeszłego roku to jakieś 7 miesięcy ale ja mam właśnie problem z prolaktyną ale po bromergonie mi sie obniżyła na razie i jestem na CLO i luteinie 2gi cykl i czekam na jakieś rezultaty bo ja mam długie cykle i przez te 7 miesięcy zdarzyły mi sie dwa takie gdzie w jednym @ przyszła sama w 42 dc a w drugim po wywołaniu luteiną po 52 dniach

Ja na szczęście ma krótkie - 26-27 dni, ale i tak nie mogę wytrzymać. Też brałam bromergon, tylko jeden miesiąc. W sumie to dopiero w 2 cyklu z CLO poczułam, ze mam owulacje - lekkie krwawienie i ból jajników :-)
No to trzymam kciuki :-)

Dzień dobry :-D:-D:-D:-D
a dzisiaj mężuś kupił mi autko:tak::-):cool2: jestem veryyy happyyyyy!!:-D
Super:-)

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
Marzenko popłakałam się...jaka radość.:-):-):-)
Wielki buziaczek, Ty wiesz jaki wielki

aaaaa Witatam Dziewczynki :-) ja dzis od 3 nad ranem zyganko, mulonko, mdlosci i bole brzuszka wiec juz na nogach,
O współczuję.

Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej.
Kiedy masz wizytę u lekarza? Najważniejsze, że "żywej krwi" nie było. Będzie dobrze zobaczysz.:tak::tak:

Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:
Powodzenia ;-)

ciekawa jestem co z tego wyjdzie! :cool2:
Ja mocno trzymam kciuki żeby wyszedł mały kochany urwisek :-D:-D:-D

Kochana ja tez nie mam objawów:-DPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym:tak::-D
ale ty masz chociaż biały śluz.. a ja nic.. tylko piersi troszke pobolewaja.....

a jak to nie to :(:)zawstydzona/y:
kochana jakie testy felerne druga kreska się pojawia to i z dnia na dzien będzie ciemniejsza ja ci normalnie GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D AGNIESIAK jest także dowodem:tak:
:**
boje sie ze ta kreska zaraz zniknie.....:zawstydzona/y:

Z tej radości zapomniałam kleić nasze zdjęcie.
To my dziś -25 tc

Załączniki

• 25tc-mini.JPG
    25tc-mini.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry