reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starania się - watpliwości..

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
GRATULACJE!!!!!!!!!!!! U mnie tez była bardzo bledziutka kreseczka:tak:A testy kupiłam owulacyjne z allegro i do tego były 3 ciążowe gratis, zrobiłam dwa i wyszły na obydwóch jasniutkie drugie kreseczki. I tak samo jak u Ciebie miałam kupic malenkie buciki i zapakowac ale nie byłam pewna, czy ta druga kreseczka jest więc dałam M by zobaczył:-Di powiedział, że jest:tak::-DDostał prezent na imieniny:tak:Trzeci test ciążowy (ten z allegro) zanurzyliśmy w wode bo baliśmy się, że może jakies wadliwe i że jak tylko wilgoci dostana to sama druga kreska się pojawia:-D i wyszla jedna:-D
A przed wczoraj kupiliśmy test w aptece i wyszla już ciemniejsza ta druga:tak::-)

heehhe:sorry2:
ostatnio, prszysnełam w kinie..... przedwczoraj podczas nauki w srodku dnia...... wino miało kwaśny smak.....:confused:
ale strasznie mnie bolał brzuch na @ od kilku dni tak dziwnie.... ale nic nie mówiłam bo myslałam że sie nakręcam... tylko ani piersi ani sutki mnie nie bola... może ciut piersi.... a tak to nic..... żadnych żyłek ani takich......
nie wierze poprostu......
Kochana ja tez nie mam objawów:-DPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym:tak::-D

reklama
Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej. W nocy chodziłam dwa razy jeszcze siusiu ale już nic nie było, więc nie wiem co to mogło byc.. M mówi,ż e to "Tomaszek" się zagnieżdża.. ja już sama nie wiem co to mogło byc..

HELLO:-)
U nas dalej upał no ale przez niego synek nie mógł spac i tez o 5 rano zrobił biegunke narazie cisza co tylko raz zrobił i teraz dobrze się czuje ale wiem że to przez ten upał co dzisiaj w domku posiedzimy:tak:

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

kochana jakie testy felerne druga kreska się pojawia to i z dnia na dzien będzie ciemniejsza ja ci normalnie GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D AGNIESIAK jest także dowodem:tak:

A ja mam dobre wiesci rowniez dostalam wczoraj wieczorem @ wiec nie trzeba wywolywac hurra.

Witam Was.:-D:-D:-D

suuuper:-):-)

HELLO:-)
U nas dalej upał no ale przez niego synek nie mógł spac i tez o 5 rano zrobił biegunke narazie cisza co tylko raz zrobił i teraz dobrze się czuje ale wiem że to przez ten upał co dzisiaj w domku posiedzimy:tak:
Oby mu przeszła ta biegunka. tak goraco na dworzu i to pewnie dlatego.
A jak tam próby z nocnikiem?;-)

Kobitki ja zmykam chałupę ogarnac bo na całych moich 38 metrach jest pył ze szlifowania szpachli :wściekła/y::angry: macakra :baffled:
miłego dnia laseczki
mnie tez sie szykuje sprzatanie a za jakis czas remont bo mi tynki odpadaja i deweloper nam to poprawia na szczescie na gwarancji wiec bez kosztow ale bajzel bedzie tak czy inaczej...juz mam dosc... i tak chyba zdecyduje sie na te poprawki tak we wrzesniu dopiero, zeby co ma odejsc odeszlo i zeby mlody do przedszkola chodzil...

kolejna fasolka się nam szykuje
a przeczytałam ze jesteś 3 cykl na clo wiec stad moje pytanie w jakich dniach cyklu bierzesz i czy masz też luteinę??

CLO biorę od 5-9 dnia, a od 16 dc luteina - do dnia @.
Siedzę w pracy i nosi mnie strasznie ... co sekundę biegam do wc ... straszne to czekanie.
Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:

reklama
CLO biorę od 5-9 dnia, a od 16 dc luteina - do dnia @.
Siedzę w pracy i nosi mnie strasznie ... co sekundę biegam do wc ... straszne to czekanie.
Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:
wytrzymasz jakoś ta niepewność:tak::tak:
a jak długo się staracie o fasolkę??

Do góry