reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

boze ja mam nadzieje ze mi jutro ta beta wyjdzie bo jak nie to chyba sie posikam .... a ja no wiesz u mnie ciezko powiedziec ktory to dzien cyklu bo ja okres mialam 4 maja ostatni :-) a popatrzcie ktory terazm mamy.... no lekarz mi powiedzial na badaniu 15 ze za trzy tygodnie jesli nie zajde w ciaze to dostane okres no i tak wychodzi 3-5 bo zanim sie trulam antykonceptami to mialam 30 dniowe cykle regularne. ten okres z maja tez byl na dodatek wywolany lute:-)ina bo wczesniejszy mialam 21 lutego :szok: dacie wiare?? masakra poprostu miec dwa okresy w ciagu 4 miesiecy ....

czyli przed spodziewanym @ jestem 2-4 dni i wyszlo takie cus :) i wczoraj tez ale bledsza :) utro musze pojsc na bete tylko sie cholernie boje.... i wiem wiem wiem ze panikuje ale ja juz taka jestem panikara:tak::nerd:
NO JA DAM WIARE BO SAMA MIALAM DWA OKRESY PRZEZ POL ROKU W CZYM TEN DRUGI 2DNIOWY:baffled:BEDZIE DOBRZE:tak:KURCZE JAK JUZ DWA TESTY WYSZLY POZYTYWNE TO NIE MA OPCJI ZEBY NIE BYLO FASOLKI:tak:
mi tez wyszla dzis bladzienko kreseczka..... i jesli jutro rano tez mi wyjdzie to pojde na bete, ale boje sie okropnie ze to sen i jutro juz nic nie bedzie... boje sie nawet test powtrozyc.....:zawstydzona/y:
WKLEJ ZDJATKO TO ZOBACZYSZ CO DZIEWCZYNY TAM WIDZA KOCHANA,ALE SKORO KRESECZKA JEST TO O CZYM MOWA.....WIEM WIEM LATWO SIE TAK MOWI JA TEZ TAK PEWNIE BEDE PANIKOWALA,MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO.....DAJ ZNAC JAK DRUGIEGO TESCIKA ZBOBISZ:tak:
PRZYTULAM WAS OBIE DZIEWCZYNKI:-)

reklama
WKLEJ ZDJATKO TO ZOBACZYSZ CO DZIEWCZYNY TAM WIDZA KOCHANA,ALE SKORO KRESECZKA JEST TO O CZYM MOWA.....WIEM WIEM LATWO SIE TAK MOWI JA TEZ TAK PEWNIE BEDE PANIKOWALA,MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO.....DAJ ZNAC JAK DRUGIEGO TESCIKA ZBOBISZ:tak:
PRZYTULAM WAS OBIE DZIEWCZYNKI:-)

Uwierz kochana ,uwierz ja przez 8 m-cy zrobilam mnostwo testow i ani razu nie ujrzalam 2 kresek. One sie nie pokazuja ot tak sobie!!!!
dzieki dziewczyny za otuche.... nie mam jak wkleic zdjecia... ale nic nie widac jak zrobilam telefonem....
moze jutro... jak zrobie drugi i jesli wyjdzie.... tak sie boje ze to nieprawda....

ja dzisiaj tez tak mialam ze porpostu balam sie ale w sumie bylam przygotowana ze wczoraszy mogl sie pomylic poprost myslalam ze byl wadliwy ale dzisiaj jak nawet 5 minut nie odczekalam jak zniecierpliwosci wparowalam do lazienki to myslalam ze sie zesikam i nie wiedzialam przez chwile czy dobrze widze czy kurde cos z oczami mam :-) male prawdopodobienstwo ze dwa rozne testy sa wadliwe jakies tam jest bo wszystko jest mozliwe ale maly procent... jestem dobrej mysli... pobolewal mnie brzuch jak na okres od jakiegos czasu tak nieregularnie wiec myslalam ze to okres idzie a tu prosze tescik z blada krecha no nic nie ma co sie za bardzo nakrecac w piatek sie okaze co wyjdzie z krwi ;-) i ta blada krecha marzena to ci mowie ze fasolka a juz na pewno ci dam na 100% jak jutro powtorysz i to samo i mocniejsze bedzie :tak: wtedy to i ja uwierze bardziej w swoja fasolke :tak:

dobranoc kobietki kochane milych snow ;-)

a ja tym razem (to moja 3 proba) tak swiecie przekonana bylam ze sie udalo.Przede wszystkim dlatego ze temperatura wyzsza niz w ubieglym cyklu,piersi bolaly,jakies 9 dni po owulacji zobaczylam doslownie dwie kropelki krwi oraz lekko zabarwiony sluz a potem nic.no,ale kiedy wczoraj zaczela spadac temperatura wiedzialam co sie swieci i niestety dzis nadszedl znienawidzony okres:-(

Marzenixx gratulacje :)
eijf przykro mi.
A mnie zaczynają bolec piersi więc myślę że przyjdzie @, bo zawsze przed nią mnie bolą

dzieki dziewczyny za otuche.... nie mam jak wkleic zdjecia... ale nic nie widac jak zrobilam telefonem....
moze jutro... jak zrobie drugi i jesli wyjdzie.... tak sie boje ze to nieprawda....
Kochana prawda, prawda, uwierz wreszcie:-D ja tez tak mialam, że nie wierzyłam:tak: Ale @ dalej nie mam:-D teraz dopiero mnie leciutko zaczynają piersi pobolewac a tak to czuję się normalnie:tak: Może tylko niekiedy zgaga ale bardzo rzadko:tak::-DAh i brak apetytu:tak::-D

a ja tym razem (to moja 3 proba) tak swiecie przekonana bylam ze sie udalo.Przede wszystkim dlatego ze temperatura wyzsza niz w ubieglym cyklu,piersi bolaly,jakies 9 dni po owulacji zobaczylam doslownie dwie kropelki krwi oraz lekko zabarwiony sluz a potem nic.no,ale kiedy wczoraj zaczela spadac temperatura wiedzialam co sie swieci i niestety dzis nadszedl znienawidzony okres:-(
Przytulam Kochana..:-(

eijf przytulam i mocno trzymam kciuki za nastepny cykl :tak:
wlasnie wrocilam z bety.... szkoda ze dzisiaj wieczorem nie da sie odebrac wynikow :-(;-) dzisiaj chyba kupie jeszcze jednego testa i sobie zrobie albo jutro z rana... moj tż jutro odbierze wyniki i wszystko bede wiedziala a wole sie testem przygotowac :tak: jesli test z rana by wyszedl negatyw to juz sie nie bede nakrecac a jesli wyjdzie mocny 2 krechy to juz wszystko bede wiedziala :-)

bbrrrr strasznie sie stresuje ;-)

agniesiak jesli ja jestem w ciazy to niemam tez zadnych konkretnych obiawow tylko to :
- boli brzuch jak na okres tylko ze nieregularnie
- a wlasnie dzisiaj mi podskoczyla temperatura z 36.75 na 36,90 !!! :-)
- no i co najsmieszniejsze to mnie cycek jeden boli (ten ciut mniejszy :-p chyba musi podrosnąć do ważnej roli :-D)

a tak to nic co by moglo mowic ze jestemw ciazy obym byla :-)bo juz si emocno nakrecilam ;-)

reklama
Do góry