tusia03
Zaangażowana w BB
NO JA DAM WIARE BO SAMA MIALAM DWA OKRESY PRZEZ POL ROKU W CZYM TEN DRUGI 2DNIOWYboze ja mam nadzieje ze mi jutro ta beta wyjdzie bo jak nie to chyba sie posikam .... a ja no wiesz u mnie ciezko powiedziec ktory to dzien cyklu bo ja okres mialam 4 maja ostatni :-) a popatrzcie ktory terazm mamy.... no lekarz mi powiedzial na badaniu 15 ze za trzy tygodnie jesli nie zajde w ciaze to dostane okres no i tak wychodzi 3-5 bo zanim sie trulam antykonceptami to mialam 30 dniowe cykle regularne. ten okres z maja tez byl na dodatek wywolany lute:-)ina bo wczesniejszy mialam 21 lutegodacie wiare?? masakra poprostu miec dwa okresy w ciagu 4 miesiecy ....
czyli przed spodziewanym @ jestem 2-4 dni i wyszlo takie cusi wczoraj tez ale bledsza
utro musze pojsc na bete tylko sie cholernie boje.... i wiem wiem wiem ze panikuje ale ja juz taka jestem panikara
![]()

WKLEJ ZDJATKO TO ZOBACZYSZ CO DZIEWCZYNY TAM WIDZA KOCHANA,ALE SKORO KRESECZKA JEST TO O CZYM MOWA.....WIEM WIEM LATWO SIE TAK MOWI JA TEZ TAK PEWNIE BEDE PANIKOWALA,MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO.....DAJ ZNAC JAK DRUGIEGO TESCIKA ZBOBISZmi tez wyszla dzis bladzienko kreseczka..... i jesli jutro rano tez mi wyjdzie to pojde na bete, ale boje sie okropnie ze to sen i jutro juz nic nie bedzie... boje sie nawet test powtrozyc.....![]()

PRZYTULAM WAS OBIE DZIEWCZYNKI:-)