Zajączek81
Fanka BB :)
aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kroptusiu pewnie że wytrzymam ... tylko takiego bólu to nigdy nie miałam może to wynik 2 pęcherzyków na jednym jajniku... na szczęście biorę duphaston i jak by co to torbiel sie powinna whłonąć...
jak się czujesz w te upały? u mnie znowu idzie burza?!
niom nie narzekam nad sloniowatym wygladem i nie rozumiem kobiet ktore pierw walcza by miec dziecko a potem na roznych forach czytam w kolko narzekanie ile to juz przybraly i jakas schiza...mi to ryba, wazne by synek urodzil sie zdrowyNo kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wygląduAle nie wysypki
![]()
Buziak
pewnie ze dam, dla dzidzi wszystko :-) tylko 2 mc a od sierpnia to juz bede odliczac dniKroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...
Tylko nie przesadź z lekami. Mi pomagał masaż kręgosłupa na dole.Ja umieram z bolu dzis co prawda jest troche lepiej, ale takich boli okresowych to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Wczoraj wzielam 3 krotna dobowa dawke lekow przeciwbolowych i dzis ledwo zyje.
Ja troszkę odpoczywałam bo mnie głowa bolała i byłam w warzywniaku i mięsnym ;-)gdzie sie wszystkie podzialy?
Jeszcze troszkę zostało, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.
Ja nie testowałam i nie zanosi się na to :-( tempka dziś o 5 rano 36,6 i choć wiem ze się tak nie robi to zmierzyłam tez o 8 rano-36,8![]()
A kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?
A u mnie coś się dzieje z lewym jajnikiem wczoraj wieczorem tak mnie bolało że musiałam się położyć ...dzisiaj to samo co i raz mnie boli z przerwami, ciężko mi było wysiedzieć w pracy... może to nerka kurde nie wiem co to...zaczynam się martwić!?
Będzie dobrze jesteśmy z Tobą;-);-);-)A na HSG jadę jutro z rana. W szpitalu mam byc na 8 rano.
Boje sie jak cholera:--
-
baffled:
![]()
Ja też nie lubię upałów, czuje się taka ciężka i jakaś napuchnięta.A Ty kochana jak znosisz upaly?? bo ja zdycham wrecz..
Lepiej się o wszystko wypytajaha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
no ja wlasnie zaszlam w ciaze w cyklu z HSG wiec nie sadze, zeby przerwa byla wskazana. Zreszta lekarz mi mowil ze czesto to rozszerzenie i udroznienie "dziala" tylko kilka dni wiec trzeba dzialac...aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?