reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kroptusiu pewnie że wytrzymam ... tylko takiego bólu to nigdy nie miałam może to wynik 2 pęcherzyków na jednym jajniku... na szczęście biorę duphaston i jak by co to torbiel sie powinna whłonąć...
jak się czujesz w te upały? u mnie znowu idzie burza?!

no wlasnie masakra :( b. zle sie czuje, od tygodnia nie spie w nocy normalnie...dzis np. zasnelam o 6 nad ranem :-( mdlosci mecza, maly strasznie sie wierci nawet cala noc, pupe mi wypcha i zadowolony, skopie zoladek itp :)) ale to tez pogoda...dzis poszlam zaprowadzic mala to w sklepie wygladalam jakbym wczoraj sobie w grzejnik dala :-) i byla wczorajsza, oczy na wpol przymkniete, jezyk sie platal, mroczki przed oczami i snulam sie do domu...ogolnie to sapie jak slonica i ciezko mi z tym wszystkim przez ta duchote, marze codziennie o 20 wieczor bo wtedy odzywam odrobinke i jeszcze jak jest burza to wogole...wiec czekam z utesknienienm....ps. znow mam wysypke :-)

No kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wyglądu:D:D:D Ale nie wysypki:)
Buziak

Zajączku nie wolno cię będzie zostawić, mnie przewieźli wózkiem na łóżko... no raczej nici po hsg z sexu bo będziesz obolała i ten kontrst cały czas jeszcze bedzie wypływał ... weź na wszelki wypadek podpaski bo oni powinni ci dać a jak nie dadzą to będzie nieprzyjemnie..

Kroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...

No kurczę, Kroptusiu, nie fajnie ....ale nie masz pojęcia jak ja CI zazdroszczę tego Słoniowego wyglądu:D:D:D Ale nie wysypki:)
Buziak
niom nie narzekam nad sloniowatym wygladem i nie rozumiem kobiet ktore pierw walcza by miec dziecko a potem na roznych forach czytam w kolko narzekanie ile to juz przybraly i jakas schiza...mi to ryba, wazne by synek urodzil sie zdrowy

Kroptusiu jeszcze troszke już tyle wytrzymalaś to i dasz rade... fakt teraz jest straszna pogoda bo nie ma czym oddychać...a tobie w dwupaku to musi byc naprawdę ciężko...
pewnie ze dam, dla dzidzi wszystko :-) tylko 2 mc a od sierpnia to juz bede odliczac dni :))

Znalazłam fajne emtikony:
Animaux70.gif

a to dla was
Animaux65.gif

Animaux65.gif
,
Bebe09.gif
Bebe11.gif

Ja umieram z bolu dzis co prawda jest troche lepiej, ale takich boli okresowych to ja jeszcze w zyciu nie mialam. Wczoraj wzielam 3 krotna dobowa dawke lekow przeciwbolowych i dzis ledwo zyje.
Tylko nie przesadź z lekami. Mi pomagał masaż kręgosłupa na dole.

gdzie sie wszystkie podzialy?
Ja troszkę odpoczywałam bo mnie głowa bolała i byłam w warzywniaku i mięsnym ;-)

Ja nie testowałam i nie zanosi się na to :-( tempka dziś o 5 rano 36,6 i choć wiem ze się tak nie robi to zmierzyłam tez o 8 rano-36,8 :baffled:
Jeszcze troszkę zostało, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.

A u mnie coś się dzieje z lewym jajnikiem wczoraj wieczorem tak mnie bolało że musiałam się położyć ...dzisiaj to samo co i raz mnie boli z przerwami, ciężko mi było wysiedzieć w pracy... może to nerka kurde nie wiem co to...zaczynam się martwić!?
A kiedy masz kolejną wizytę u lekarza?
Mnie jak bolały nerki to z tyłu i jak się położyłam się na boku to przechodziło. Dużo pij wody.

A na HSG jadę jutro z rana. W szpitalu mam byc na 8 rano.
Boje sie jak cholera:-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:
Będzie dobrze jesteśmy z Tobą;-);-);-)

A Ty kochana jak znosisz upaly?? bo ja zdycham wrecz..
Ja też nie lubię upałów, czuje się taka ciężka i jakaś napuchnięta.
Mam nadzieje, że jutro będzie chłodno bo jadę do ginki na 12.

aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
Lepiej się o wszystko wypytaj :tak::tak::tak:

aha... i wiecie co, gdzieś wyczytałam że powinno sie w tym cyklu w którym jest HSG odłożyc starania?!?!?
no ja wlasnie zaszlam w ciaze w cyklu z HSG wiec nie sadze, zeby przerwa byla wskazana. Zreszta lekarz mi mowil ze czesto to rozszerzenie i udroznienie "dziala" tylko kilka dni wiec trzeba dzialac...

reklama
Nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta... ale ja wspominam Was bardzo milo. :tak:Bylam tu z Wami przez kilka miesiecy naszych staranek o Fasolke. W marcu mialam przeczucie, ze tym razem sie udalo i faktycznie kobieca intuicja mnie nie zawiodla :tak: Dzis jestem w 18 tygodniu ciazy. Dzieki, ze wspieralyscie mnie w tym czasie, ze po prostu bylyscie w chwilach zwatpienia i zniecierpliwienia :tak:
Trzymam za Was MOCNO kciuki!!!I wierze, ze wszystkie doczekamy sie upragnionych dzieciaczkow. Innej opcji nie ma!!
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie i Kazda z Osobna :-)

PS. Przesylam link na fotosika w razie gdyby ktos chcial zobaczyc naszego Fasolka : Nasze Szczescie - Ludzie > Rodzina - Fotosik.pl

Do góry