reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

a ja dziś nie wytrzymywałam tego upału i nie mogłam patrzeć też jak Zuzia się męczy i kupiłam basenik z zacieniaczem. Polewając się wodą jakoś dajemy radę....
fajny basenik, a pomysł super.
Maxiol już nózki moczył w oceanie, ale do basenu jeszcze nie nurkował. bo pogoda się skiepsciła, jak tylko wode w basenie dzieciaków wymieniłam, zanim słoneczko się pojawi to ja kolejny raz wode zmienie, bo ta juz dawno robactwo nazbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czy mi się zdaje czy ja syzyfowa prace wykonuje:dry::dry::dry::dry:

reklama
nie w temacie, ale też dziś małą w morzu umoczyłam - nogi tylko, na resztę poczekać musi :-D

nie będę kupować mnóstwa zabawek, ale mini basenik kupię mojej córeczce! :)
tylko nie bardzo mam gdzie go używać. Podwórko niby mam duże, ludzie robią grille, pikniki itp. ale chyba głupio będę się czuła z basenem na podwórku...
Ale to nic. jakoś to przeboleje i niunia będzie się pluskać w wodzie w upały!

a ja dziś nie wytrzymywałam tego upału i nie mogłam patrzeć też jak Zuzia się męczy i kupiłam basenik z zacieniaczem. Polewając się wodą jakoś dajemy radę....

tez robie Mackowi kapiele chlodzace w ciagu dnia:tak: na razie tylko w domu ale juz w weekend bedziemy w domku na wsi a wtedy wanienka na słoneczko pojdzie w ruch :tak::-D kiedys na pewno zaopatrze sie tez w basenik :tak:

reklama
Do góry