badaicka
Paulusia i Filipek
Ja bym mogła ale potem bede kolejna w FAKTACH po Oli PM i Hance która pobiła ciężarnątakim ludziom zawsze odpowiadaj, "ze dziecko bedzie jak bog da" zamkniesz im buzie a tlumaczyc sie nie musisz...
A z ta beta to ty uparta jestes... wiesz ze teraz przerywajac luteine mozesz doprowadzic do poronienia... skad u ciebie takie nhegatywne nastawienie do tej ciazy... idz zrob i bedziesz wiedziec...Ty chyba cos nie chcesz byc w tej ciazy bo odnosze wrazenie, ze odpychasz ja jak sie tylko da...
Kto jest chetny do nakopania oli?? ja nie moge bo ciezarna jestem:-):-):-):-)
;-)
A z drugiej strony chyba kazdy zrozumie o co chodzi, dziekuje 
ale wiesz z drugiej strony wiesz tak mówią ludzie nie wiedzą że się staracie dlatego tak powiedziano fakt może za ostro tylko wiesz np.u mnie też są takie osoby które pytały sie mojego M kuzynkia kiedy staranka o dzidziusia bo po co czekać i wiesz moja szwagierka nie miała nic złego na myśli czy wogóle obraźliwie nie pytała sie tylko ogólnie kiedy chcą dzidzusia i wiesz na takie pytania za bardzo nie można reagować az z taką wściekłością bo wiedz że oni o niczym nie wiedzą co skąd mogą wiedzieć ze akurat was obraża (chociaz tym tekstem to samo za siebie mówi) ale wiesz chodzi mi o to że nie jedna może osoba się spytać co nie smutaj się jak to usłyszysz tak to juz jest że ludzie poprostu pytaja bo też nie wiedzą ze już staracie się
ale czuje że lada chwila będzie.....
A ja prace chce glownie po to, zebym miala na wszelki wypadek dodatkowa kase gdybym szla na urlop macierzynski