reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenko powodzenia na obronie, powtorz test to ci poprawi humor beda II tluste krech :tak: a i egzamin pojdzie jak po masle. BUZIAKI
dziekuje ci bardzo kochana jestes!

ja oczywiscie jestem postrzelona więc poleciałam do apteki po test quick viue i jesst... jedna krcha i ani cienia drugiej... czyli tak jak sie spodziewalam.... no cóż , przezywac nie będe bo poprostu wiedzialm. Teraz przynajmniej sie wyluzuje troche i pochleje jutro po obronie jak trzeba:tak:
ale dzieki ze wierzylyscie we mnie..:sorry2:

reklama
dziekuje ci bardzo kochana jestes!
ja oczywiscie jestem postrzelona więc poleciałam do apteki po test quick viue i jesst... jedna krcha i ani cienia drugiej... czyli tak jak sie spodziewalam.... no cóż , przezywac nie będe bo poprostu wiedzialm. Teraz przynajmniej sie wyluzuje troche i pochleje jutro po obronie jak trzeba:tak:
po 1 test po południu!!!! oszalals!?
po 2. quick viue ma czulosc ok 25 j.
po 3. @ nima!!!!!!

MARZENIX ja nie wierze była ta druga krecha i nie mogła sobie tak zniknąć wybacz ale jestem w szoku i nie moge uwierzyć w to:szok:

mierzylas ostatnio tempke wiem ze chyba spadla a dzis mierzylas?

Ja nie dam spokoju idz kobitko na bete bo dla mnie wtedy te testy są do kitu skoro najpierw 2 razy pokazały drugą kreche a potem 1 dla mnie to jest dziwne dlatego ja tam mówie idz na bete a testy wal:tak:

Witam!
Marzenix ty swoje a ja i tak wiem że fasolka jest...test popołudniu się nie liczy!
i nie wolno ci jutro pić alkoholu...
NonNon05.gif
bo ty
Bebe04.gif
!!!!

reklama
Do góry