reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

mierzylas ostatnio tempke wiem ze chyba spadla a dzis mierzylas?
dzis nie mierzylam bo stwierdzilam ze mam doscy tempek i wogole. a moglam zmierzyc,.... no coz , moze jutro z rana zmierze jak @ nie przyjdzie..
:-) dobra zawieram z tobą pakt !!!! jak do niedzieli @ nie przyjdzie w pon biegiem na bete zero testow!!!! :-) OK????
OK na 100 %
Ja nie dam spokoju idz kobitko na bete bo dla mnie wtedy te testy są do kitu skoro najpierw 2 razy pokazały drugą kreche a potem 1 dla mnie to jest dziwne dlatego ja tam mówie idz na bete a testy wal:tak:
ja tez nie wiem o co chodzi , mam te testy przed soba i nie kumam, no ale coz czekam na @ i zobaczymy.

reklama
Witam!
Marzenix ty swoje a ja i tak wiem że fasolka jest...test popołudniu się nie liczy!
i nie wolno ci jutro pić alkoholu...
NonNon05.gif
bo ty
Bebe04.gif
!!!!
śliczne emotikonki:-D:-D jak niedostane @ to moze sie powstrzymam hihi:-D

Marzenko TESTY KLAMIA beta bedzie 100% potwierdzeniem jednego czy drugiego.
wiem alesiu dlatego nie chcialam isc na betke bo wiem ze dostane na dniach @ lub dzis wiec po co sie kłuć, ale w pon juz pojde jak nie bedzie bo sama bede zdiwiona ze tak dlugo nie ma@ ale nie bedzie pwnie takiej potrzeby.

reklama
Do góry