reklama
ana545
Mama Gabrysia
ja wyciągam wanienkę na balkon i maly sie pluska![]()
Tez dobry pomysl ja juz zamowilam basenik taki jak maja dziewczyny, kochane jesli niedlugo nie pojawie sie na forum tzn ze moj M rozliczyl sie ze mna za te zakupy

ana ale ta zyrafka to chyba dla starszyc maluchow

lajfik
Kuba i Kaja;*
Tez dobry pomysl ja juz zamowilam basenik taki jak maja dziewczyny, kochane jesli niedlugo nie pojawie sie na forum tzn ze moj M rozliczyl sie ze mna za te zakupy![]()
Czego sie nie robi dla maluszkow

... jak Cie stary odlaczy od kompa ... to idz na specer do kafejki i daj nam cynk heheheh :-)
Tez bym tak zrobila ale Gracjanek nie miesci sie juz do swojej wanienkija wyciągam wanienkę na balkon i maly sie pluska![]()

mikimauro
Fanka BB :)
Czego sie nie robi dla maluszkow... A takiej zyrafki nie mozna kupic w zwyklym zabawkowym za 20 zl. ...troche porazka z ta cena
... jak Cie stary odlaczy od kompa ... to idz na specer do kafejki i daj nam cynk heheheh :-)

...jak nie urok to sr....kaana - u`lala! La girafe est formidable ;-):-)
habcia masz dobry pomysł. i to kolejny powód do płaczu, że nie mamy balkonu!

ja też nie mam balkonu, ale tyci ogródek mam, tylko że ja to bym tak nie mogła bo zaraz Majka by mi małego nurkować nauczyła

pbg
mama Zuzanki ;)
martha super ten basenik, musze tez go zamówić![]()
na serio fajna sprawa

Postrzalka
Oliwciowa maminka
kurcze jak powiedziałam M o baseniku na balkon to się w głowę popukał a przecież to fajna sprawa. Też chyba wytaacham w takim razie wanienkę, a balkon to ja teraz uważam że jest niezbędny w dodatku mamy balkon z widokiem na stawik i lasek, żadnych samochodów itp. więc normalnie jak na wczasach, ptaszki śpiewają, a wieczorem nawet żaby słychać. Przykro mi że nie wszystkie mamy balkony, zapraszam do siebie :-) tylko wtedy to basen niezbędny bo w wanience się nie pomieścimy ;-)
reklama
ana545
Mama Gabrysia
Postrzalka a gdzie masz ten widok na stawik ? Ja w Krakowie przez lata studenckie mieszkalam nad stawem Plaszowskim do teraz mam tam mieszkanie , bo jeszcze mi sie marzy pomieszka w Krakowie kiedys:-)kurcze jak powiedziałam M o baseniku na balkon to się w głowę popukał a przecież to fajna sprawa. Też chyba wytaacham w takim razie wanienkę, a balkon to ja teraz uważam że jest niezbędny w dodatku mamy balkon z widokiem na stawik i lasek, żadnych samochodów itp. więc normalnie jak na wczasach, ptaszki śpiewają, a wieczorem nawet żaby słychać. Przykro mi że nie wszystkie mamy balkony, zapraszam do siebie :-) tylko wtedy to basen niezbędny bo w wanience się nie pomieścimy ;-)
Podziel się: