reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Tez dobry pomysl ja juz zamowilam basenik taki jak maja dziewczyny, kochane jesli niedlugo nie pojawie sie na forum tzn ze moj M rozliczyl sie ze mna za te zakupy:-p

Czego sie nie robi dla maluszkow :-D... A takiej zyrafki nie mozna kupic w zwyklym zabawkowym za 20 zl. ...troche porazka z ta cena :sorry2:
... jak Cie stary odlaczy od kompa ... to idz na specer do kafejki i daj nam cynk heheheh :-)

ana - u`lala! La girafe est formidable ;-):-)
habcia masz dobry pomysł. i to kolejny powód do płaczu, że nie mamy balkonu!

Czego sie nie robi dla maluszkow :-D... A takiej zyrafki nie mozna kupic w zwyklym zabawkowym za 20 zl. ...troche porazka z ta cena :sorry2:
... jak Cie stary odlaczy od kompa ... to idz na specer do kafejki i daj nam cynk heheheh :-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ana - u`lala! La girafe est formidable ;-):-)
habcia masz dobry pomysł. i to kolejny powód do płaczu, że nie mamy balkonu!
...jak nie urok to sr....ka:-D:-D:-D:-D
ja też nie mam balkonu, ale tyci ogródek mam, tylko że ja to bym tak nie mogła bo zaraz Majka by mi małego nurkować nauczyła:-D:-D:-D

martha super ten basenik, musze tez go zamówić:tak::tak:

na serio fajna sprawa :tak: ja jestem bardzo zadowolona z tego zacieniacza, bo on jest przyczepiany na rzepy i używam go bez basenu jako osłona dla malej gdy leżymy na kocyku, dzidzia w cieniu mama sie opala :cool2:

kurcze jak powiedziałam M o baseniku na balkon to się w głowę popukał a przecież to fajna sprawa. Też chyba wytaacham w takim razie wanienkę, a balkon to ja teraz uważam że jest niezbędny w dodatku mamy balkon z widokiem na stawik i lasek, żadnych samochodów itp. więc normalnie jak na wczasach, ptaszki śpiewają, a wieczorem nawet żaby słychać. Przykro mi że nie wszystkie mamy balkony, zapraszam do siebie :-) tylko wtedy to basen niezbędny bo w wanience się nie pomieścimy ;-)

reklama
kurcze jak powiedziałam M o baseniku na balkon to się w głowę popukał a przecież to fajna sprawa. Też chyba wytaacham w takim razie wanienkę, a balkon to ja teraz uważam że jest niezbędny w dodatku mamy balkon z widokiem na stawik i lasek, żadnych samochodów itp. więc normalnie jak na wczasach, ptaszki śpiewają, a wieczorem nawet żaby słychać. Przykro mi że nie wszystkie mamy balkony, zapraszam do siebie :-) tylko wtedy to basen niezbędny bo w wanience się nie pomieścimy ;-)
Postrzalka a gdzie masz ten widok na stawik ? Ja w Krakowie przez lata studenckie mieszkalam nad stawem Plaszowskim do teraz mam tam mieszkanie , bo jeszcze mi sie marzy pomieszka w Krakowie kiedys:-)

Do góry