reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czesc olesia..

u mnie dzis pogoda w kratke wiec siedzimy w domu.. bo wczoraj moj M na dzialce by sie zakichal.. jest alergikiem i niestety ale jak kosza trawe to masakra.. albo jak cos kwitnie..

Ostatnia edycja:
No wiesz, zaczęło się bardzo czule i namiętnie, a mieliśmy tylko spać nago bo duchota niesamowita pomimo wentylatora. Później odrobina ostrości zakończona namiętnością na rogu łóżka... :-D
:-):-D:-):-D bedzie co opowiadac jak bedziecie starzy, pomarszczeni i juz nie bedziecia mogli hahaha "...a pamietasz nasze figle na brzegu lozka i lampe i pasa a twoja mama hihihhhihi..."
Wiecie co.. jak przeczytałam te posty o tych dwóch kreskach i braku ciąży...:-( Idę we wtorek do gina i teraz to dopiero mam pietra..:-(
Agniesiu "nerwy w konserwy i na export" ;-)
WITAM SIE Z WSZYSTKIMI
ja co dopiero wstałam bo wczoraj znów balowałam paliliśmy grilla i tak na się do 3 nad ranem zeszło żeby zjeść tą kiełbaskę :tak::tak::szok::szok::-D:-D:-D
i tak mnie głowa boli dzisiaj ze na oczy patrzeć nie mogłam ale sobie apap zapodałam i już jest troszkę lepiej :baffled::baffled:
dostałam od M wczoraj przepiękny bukiet z 15 róż herbacianych przesliczny jest a jaka zaskoczona byłam to :szok::szok:
Ooooooo jak milo, uwielbiam dostawac kwiaty i to nie musza byc roze, takie z laki sa tez piekne.
Cześć dziewczęta!:-)
Dziekuje wam wszystkim za trzymanie kciuków i dziękuje za gratulacje!!!!! Naprawde jest mi niesamowicie cieplutko na sercu ze tak o mnie pamiętacie:sorry2::sorry2: Brak mi słów ile to dla mnie znaczy...:sorry2:
W każdym razie wróciłam o 6 rano z imprezy :sorry2: głowa mi pęka....ledwo żyje , ale super .:cool2:
Teraz musze się pozbierać bo do teściów jedziemy i do kina na Epoke Lodowcowa , nie wiem jak to wytrzymam..:baffled:
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny- Uwielbiam Was!!
Buźka , będe wieczorrkiem to obiecuje nadgonieco sie uwas dzieje , bo was troszke opuscilam ostatnio....
pa :**
Marzenko jeszcze raz gratuluje, nalezalo Ci sie pobalowac.
u mnie nadal brak @ :dry: te moje pojeb... cykle :angry:
Ostatnio mnie nerwy zrzeraja, wszystko mnie wkurza nawet takie male drobnostki, chyba to wszystko przez ten brak okresu :baffled: od tyg jestem jeden wielki klebek nerwow,lepiej nawet nie podchodzic bo jestem zdolna zabic za byle co :no::szok: az sama siebie nie poznaje :shocked2:
Z beta tutaj to tyle zachodu ze az glowa boliiii :shocked2::shocked2::shocked2:
no wiesz kochana brakiem @ nie mam sie co sugerowac poniewaz mam bardzo nieregularnie @ i potrafie miec bardzoooooooo dlugieeeeeee cykle:-(
do tego moja szyjka wariuje: raz na gorze potem na dole, raz twarda potem miekka, ale zawsze wydaje mi sie otwarta :confused: np: przedwczoraj mialam ja nisko i miekka, wczoraj byla wysoko i twarda a dzisiaj mam wysoko ale miekka :baffled:
a wogole to nie czuje sie ciazowo, praktycznie zadnych obiawow ciazy, no moze ta nerwica tylko :/
dupa zimna z takimi cyklami, szkoda ze nie ma jakiegos guzika by je podregolowac. Mojej kolezance zawsze mowili ( apotrafila mic @ co pare miesiecy),ze sie jej wyregoluje jak zajdzie w ciaze :angry: ale jak tu zajsc w ciaze jak sie nie wie co z cyklami :wściekła/y:

Hej Olesia jak się czujesz co u Ciebie??

Nie jest zle, czaszka troche pobolewa i jestem spiaca, aaale chyba wiem dlaczego, pogoda szaleje jest dosc goraco i parno, ja mam zazwyczaj bardzo niskie cisnienie (90/57) wiec nie do smiechu, kuruje sie kofeina :baffled: to mi tylko pomaga. A zmeczona bo nie spie najlepiej. Jak nie urok to raczka.:confused: Stara sie robie :-D

czesc olesia..

u mnie dzis pogoda w kratke wiec siedzimy w domu.. bo wczoraj moj M na dzialce by sie zakichal.. jest alergikiem i niestety ale jak kosza trawe to masakra.. albo jak cos kwitnie..

Czesc
znam bol alergika tez przez to przechodze, ale ja rano biore swoja mala magiczna tableteczke i na caly dzien mam spokoj.

Hello Dziewczynki :-) Ech, ale dziś mam samopoczucie... Wczoraj zabalowaliśmy i teraz się odbija ;-)

Marzenixx, Kochana moja, wielkie gratulacje z powodu obrony!

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)
To wszystkiego najlepszego z tej okazji!

kurczaczek próbuje wkleić fajny obrazek ale mi nie wychodzi
o udało mi się

Śliczne aniołki :-D

Bylismy dzis odwiedzic znajomych, maja takiego cudnego rocznego chlopaczka, jest poprostu jak malowany i do tego ma na imie Alesandro (tata Wloch). Okazalo sie, ze nasza wspolna znajoma jest w ciazy w cos kolo 15tc miala podejrzenie jakis zaburzen genetycznych, zrobili jej badania ale teraz plami :baffled:, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Nie utrzymuje z nia kontaktow bo sie kiedys bardzo popsztykalysmy i rozstalysmy w bolowych nastrojach ale zycze jej jak najlepiej. Ma termin na 24 grudnia ;-) maly Jezusek.

mamy dziś pierwszą rocznicę slubu i z tąd te kwiaty :tak::-):-):-)

pochwal się co kupiłaś??
Wszystkiego najlepszego z okazji

513.jpg
:-D:-D:-D:-D

Kupiłam 2 bluzeczki i majtki dla kobiet w ciąży;-)
Ja jestem tylko po allegro buszuję ;-)

Hej babeczki;-)
Witaj Olesiu :-D:-D

reklama
Do góry