katerinka111
Fanka BB :)
o tym sie mowi głośno ale trudno zrobić pierwszy i najwazniejszy krok,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wiem tylko ze gdyby moj mąż podniosł na mnie rękę raz to byłby jego pierwszy i ostatni. odeszłabym od niego nawet nie mając dokąd isc bo wiem czym grozi zycie z kims takim jak Twoj facet. moj tato dreczył mame przez wiele lat pił i bił na stare lata (jak znalazł kochankę i dorosłe dzieci chciały się go wyrzec) opamiętał się i jest ok. Ale co przezyłysmy to tylko my wiemy. Uważam że powinnaś coś z tą sytuacją zrobić, skoro nie możesz iść do rodziny to może w osrodku pomocy społecznej ktoś Ci pomoże, zgłoś pobicie na policję przecież on pobił ciężarną kobietę
i nie licz że on się zmieni prędko, u mojego taty trwało to 23 lata. Wyobraź sobie do czego on będzie zdolny jak już będzie maleństwo na świecie i dajmy na to będzie długo płakać, ja aż boję się o tym myśleć. nie warto dla kogoś takiego ryzykować życia i zdrowia swojego i maleństwa. życzę Ci powodzenia i obyś się od niego uwolniła bez żadnych przykrych niespodzianek