reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
sylwia.m dobrze ze zapytalas mnie o ten czop bo ja wogole nie mialam o tym pojecia
ale juz sprawdzilam i teraz wiem
niestety poki co nic takiego nie zauwazylam
pamietaj zeby wziasc troche zelu dla mnie
a ja mam jutro wizyte u mw zobaczymy na kiedy mi wyznaczy wizyte w szpitalu 

katin
mama Natalki i Huberta
Witam
Sylwia ja tez poczytałam juz o czopie
i dopiero teraz o tym sie dowiedziałam

Ampar ale Szymon sypnoł tekstem
ciekawe ktore z Was jest takim gagatkiem,bo po kims musi miec geny;-)
Kasia j w naszej szkole tez sa takie zawody sportowe,Strzelaja gole ,a o ilosci kopniec zalezy od tego jak wiele miałes sponsorow
i nie liczy sie zebrana suma .Wiec dobrze rozłozyc jest np.5f na małe kwoty
Ktora bedzie w sierpniu w Bradford ?bo my wracamy juz 3-go
Sylwia ja tez poczytałam juz o czopie

Ampar ale Szymon sypnoł tekstem

Kasia j w naszej szkole tez sa takie zawody sportowe,Strzelaja gole ,a o ilosci kopniec zalezy od tego jak wiele miałes sponsorow

Ktora bedzie w sierpniu w Bradford ?bo my wracamy juz 3-go
tynia i wiki
WITAM DZIEWCZYNKI Z RANA JA JUZ SIE WCZORAJ SPAKOWALAM
AMPAR WIELKIE DZIKEI ZA NAIARY MUSZE POROZMWIAC Z PAWLEM BO GDYBY MIAL PRAWKO TO BYSMY ODRAZU PEWNIE POSZLI ALE ON ZDAJE DOPIERO 10 LIPCA MAM NADZIEJE ZE MU SIE UDA

AMPAR WIELKIE DZIKEI ZA NAIARY MUSZE POROZMWIAC Z PAWLEM BO GDYBY MIAL PRAWKO TO BYSMY ODRAZU PEWNIE POSZLI ALE ON ZDAJE DOPIERO 10 LIPCA MAM NADZIEJE ZE MU SIE UDA

tynia i wiki
katin ja bede 31 lipca bo jade tylko na 3 tygodnie:-
-
tak:

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Katin ja będę w sierpniu w Bradford
;-)
Wróciłam już. Żelu nie dostałam tylko masaż szyjki mi zrobiła. Zdziwiła się, że mam mały brzuch, że niby odpowiada 36tc i zostałam umówiona na wywoływanie już jutro

Oczywiście jeżeli dzisiaj po tym masażu nic się nie ruszy
Niby rodziłam już wcześniej i wiem co mnie czeka ale dostałam takiego stresa że szok
O 10 mam do nich zadzwonic zapytac o której stawic się w szpitalu. Najpierw dostanę żel, jeśli nic nie da to więcej żelu
Jak to nic nie da to przebiją mi pęcherz z wodami i jeśli dalej nie ruszy samo to wtedy oksytocynę

Wróciłam już. Żelu nie dostałam tylko masaż szyjki mi zrobiła. Zdziwiła się, że mam mały brzuch, że niby odpowiada 36tc i zostałam umówiona na wywoływanie już jutro

Niby rodziłam już wcześniej i wiem co mnie czeka ale dostałam takiego stresa że szok

O 10 mam do nich zadzwonic zapytac o której stawic się w szpitalu. Najpierw dostanę żel, jeśli nic nie da to więcej żelu

Wiatm!
Ja juz po inauguracji oficjalnego zakonczenia rpzedszkola, poznaąłm nowa nauczycielke zobaczyłam klase, a na Apelu to normalnie jak ich przebraliw togi to łezka sie sama zakrecila zaraz zgram foty to pokażę.
Ampar - ja tez tak myslalm ale koles z Reveniu napisał ze mamy dostarczyc nowe z CHB, tak wiec musimy am zadzownic i poprosic o rpzysłanie. Jedna instytucja a normalnie robia problemy......
Sylwia - a kto masował, moz ei ja bym sie załapała;-)

JA bd w Bradford 1-3 sierpnia i 22- do nie wiem kiedy

Ja juz po inauguracji oficjalnego zakonczenia rpzedszkola, poznaąłm nowa nauczycielke zobaczyłam klase, a na Apelu to normalnie jak ich przebraliw togi to łezka sie sama zakrecila zaraz zgram foty to pokażę.
Ampar - ja tez tak myslalm ale koles z Reveniu napisał ze mamy dostarczyc nowe z CHB, tak wiec musimy am zadzownic i poprosic o rpzysłanie. Jedna instytucja a normalnie robia problemy......
Sylwia - a kto masował, moz ei ja bym sie załapała;-)

JA bd w Bradford 1-3 sierpnia i 22- do nie wiem kiedy

Czesc
Ja dopiero sniadanie zjadlam
Ostatnio jakis spioch sie ze mnie zrobil i do 10 sypiam. Maciek budzi sie kolo 7, wyciagam go nieprzytomna z lozeczka, po czym zapadam w tak gleboki sen, ze nie wiem co sie dzieje kolo mnie. No ale mam kochanego mezusia, ktory pozwala mi sie wyspac, bo wyczytal gdzies ostatnio, ze niewyspane kobiety duzo czesciej z tego powodu zapadaja na choroby serca i ukladu krazenia. Podobno mezczyzn to nie dotyczy. Jaki slodki 
Sylwia - powiem Ci, ze ja drugim razem strasznie sie balam; juz wiedzialam co i jak i ciagle mialam stracha, ze mi Maciek gdzies utknie w trakcie porodu, bo lekarz powiedzial, ze bedzie duzym dzieckiem i zeby uwazac z przenoszeniem, a tu mi mowili, ze jest przecietny i wszystko w normie
powodzenia jutro, trzymam kciuki, zeby od razu ruszylo, i szybko Cie wzieli na to wywolywanie
tynia - to powodzenia dla Twojego meza, niech duzo patrzy w lusterka, bo mnie za to ulali na pierwszym egzaminie, tutaj jest to bardzo istotne
katin - no jak na razie ja siedze w domku, jeszcze sie nie zdecydowalam jechac :-( a z tymi golami tez mielismy, i trzeba bylo dac minimum 2f, zeby dziecko dostalo jakis medal, a moj Kubus nie strzelil gola i ja go probowalam pocieszyc, a on mi tekstem, ze to wlasnie o to chodzilo, zeby nie strzelic, bo byly inne zasady
i ze on wygral, zawsze sobie tak obroci sprawy,zeby bylo na jego 
Ja dopiero sniadanie zjadlam

Sylwia - powiem Ci, ze ja drugim razem strasznie sie balam; juz wiedzialam co i jak i ciagle mialam stracha, ze mi Maciek gdzies utknie w trakcie porodu, bo lekarz powiedzial, ze bedzie duzym dzieckiem i zeby uwazac z przenoszeniem, a tu mi mowili, ze jest przecietny i wszystko w normie

powodzenia jutro, trzymam kciuki, zeby od razu ruszylo, i szybko Cie wzieli na to wywolywanie
tynia - to powodzenia dla Twojego meza, niech duzo patrzy w lusterka, bo mnie za to ulali na pierwszym egzaminie, tutaj jest to bardzo istotne
katin - no jak na razie ja siedze w domku, jeszcze sie nie zdecydowalam jechac :-( a z tymi golami tez mielismy, i trzeba bylo dac minimum 2f, zeby dziecko dostalo jakis medal, a moj Kubus nie strzelil gola i ja go probowalam pocieszyc, a on mi tekstem, ze to wlasnie o to chodzilo, zeby nie strzelic, bo byly inne zasady

reklama
Załączniki
Podziel się: