reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118- no wam to by chyba tylko sobota pasowala albo piatek po poludniu bo w tygodniu to nie za dlugo jest czynny. Niedziela zamkniete

reklama
sylwia.m dobrze ze zapytalas mnie o ten czop bo ja wogole nie mialam o tym pojecia :confused: ale juz sprawdzilam i teraz wiem :tak: niestety poki co nic takiego nie zauwazylam :no: pamietaj zeby wziasc troche zelu dla mnie :-D a ja mam jutro wizyte u mw zobaczymy na kiedy mi wyznaczy wizyte w szpitalu :dry:

Witam
Sylwia ja tez poczytałam juz o czopie:-D:-Di dopiero teraz o tym sie dowiedziałam:zawstydzona/y::baffled:
Ampar ale Szymon sypnoł tekstem:-D:-Dciekawe ktore z Was jest takim gagatkiem,bo po kims musi miec geny;-)
Kasia j w naszej szkole tez sa takie zawody sportowe,Strzelaja gole ,a o ilosci kopniec zalezy od tego jak wiele miałes sponsorow:tak:i nie liczy sie zebrana suma .Wiec dobrze rozłozyc jest np.5f na małe kwoty

Ktora bedzie w sierpniu w Bradford ?bo my wracamy juz 3-go

WITAM DZIEWCZYNKI Z RANA JA JUZ SIE WCZORAJ SPAKOWALAM
AMPAR WIELKIE DZIKEI ZA NAIARY MUSZE POROZMWIAC Z PAWLEM BO GDYBY MIAL PRAWKO TO BYSMY ODRAZU PEWNIE POSZLI ALE ON ZDAJE DOPIERO 10 LIPCA MAM NADZIEJE ZE MU SIE UDA:tak::tak::tak:

Katin ja będę w sierpniu w Bradford:tak:;-)

Wróciłam już. Żelu nie dostałam tylko masaż szyjki mi zrobiła. Zdziwiła się, że mam mały brzuch, że niby odpowiada 36tc i zostałam umówiona na wywoływanie już jutro:szok::szok::szok: Oczywiście jeżeli dzisiaj po tym masażu nic się nie ruszy:baffled:
Niby rodziłam już wcześniej i wiem co mnie czeka ale dostałam takiego stresa że szok:baffled:
O 10 mam do nich zadzwonic zapytac o której stawic się w szpitalu. Najpierw dostanę żel, jeśli nic nie da to więcej żelu:-D Jak to nic nie da to przebiją mi pęcherz z wodami i jeśli dalej nie ruszy samo to wtedy oksytocynę:baffled:

Wiatm!
Ja juz po inauguracji oficjalnego zakonczenia rpzedszkola, poznaąłm nowa nauczycielke zobaczyłam klase, a na Apelu to normalnie jak ich przebraliw togi to łezka sie sama zakrecila zaraz zgram foty to pokażę.

Ampar - ja tez tak myslalm ale koles z Reveniu napisał ze mamy dostarczyc nowe z CHB, tak wiec musimy am zadzownic i poprosic o rpzysłanie. Jedna instytucja a normalnie robia problemy......

Sylwia - a kto masował, moz ei ja bym sie załapała;-):-D:-D:-D

JA bd w Bradford 1-3 sierpnia i 22- do nie wiem kiedy:-D:-D:-D:-D

Czesc

Ja dopiero sniadanie zjadlam :szok: Ostatnio jakis spioch sie ze mnie zrobil i do 10 sypiam. Maciek budzi sie kolo 7, wyciagam go nieprzytomna z lozeczka, po czym zapadam w tak gleboki sen, ze nie wiem co sie dzieje kolo mnie. No ale mam kochanego mezusia, ktory pozwala mi sie wyspac, bo wyczytal gdzies ostatnio, ze niewyspane kobiety duzo czesciej z tego powodu zapadaja na choroby serca i ukladu krazenia. Podobno mezczyzn to nie dotyczy. Jaki slodki :-D

Sylwia - powiem Ci, ze ja drugim razem strasznie sie balam; juz wiedzialam co i jak i ciagle mialam stracha, ze mi Maciek gdzies utknie w trakcie porodu, bo lekarz powiedzial, ze bedzie duzym dzieckiem i zeby uwazac z przenoszeniem, a tu mi mowili, ze jest przecietny i wszystko w normie :baffled:
powodzenia jutro, trzymam kciuki, zeby od razu ruszylo, i szybko Cie wzieli na to wywolywanie

tynia - to powodzenia dla Twojego meza, niech duzo patrzy w lusterka, bo mnie za to ulali na pierwszym egzaminie, tutaj jest to bardzo istotne

katin - no jak na razie ja siedze w domku, jeszcze sie nie zdecydowalam jechac :-( a z tymi golami tez mielismy, i trzeba bylo dac minimum 2f, zeby dziecko dostalo jakis medal, a moj Kubus nie strzelil gola i ja go probowalam pocieszyc, a on mi tekstem, ze to wlasnie o to chodzilo, zeby nie strzelic, bo byly inne zasady :baffled: i ze on wygral, zawsze sobie tak obroci sprawy,zeby bylo na jego :-D

Oto Marcel

Załączniki

• Maniuś 095.jpg
    Maniuś 095.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry