reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
roksan1 to jest katin a ja chetnie przeczytam jakies romansidlo,poki co jestem w trakcie czytania ksiazki od doris78 ale sprawnie mi to idzie 

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hejka z wieczora:-)
Mały poszedł spac, mama pojechała i chwilowo jestem sama. Jak widzicie jeszcze nie urodziłam
Zresztą jak coś się zacznie to Dorota na pewno Was poinformuje
cobyście mogły trzymac kciuki i wspierac mnie telepatycznie

Mojadzidzia dzisiaj to nawet na trampolinie sobie kicałam i nic
Ale jutro wizyta w szpitalu....już nie mogę się doczekac. A u Ciebie jak?? Jakieś oznaki??? Odszedł Ci czop wogóle??? Bo mi nie
Bożena musisz naściemniac w accencie albo w Brunelu że musicie szybko się wyprowadzic bo np. sąsiedzi to rasiści i boicie się ich
Striptizerze pozdrawiamy;-)
;-)
Mały poszedł spac, mama pojechała i chwilowo jestem sama. Jak widzicie jeszcze nie urodziłam

Mojadzidzia dzisiaj to nawet na trampolinie sobie kicałam i nic

Bożena musisz naściemniac w accencie albo w Brunelu że musicie szybko się wyprowadzic bo np. sąsiedzi to rasiści i boicie się ich

Striptizerze pozdrawiamy;-)

kasia8118
BożenaM ty mnie tu nie czaruj że jak wrócisz z Pl to robisz dzidzie bo ostatnio jak jechałaś do Pl to powiedziałaś mi to samo a to już sporo czasu minęło
.Bierz się do roboty bo jeszcze pewnie kilka tygodni i zostanę jedyną ciężarówką na tym forum i będzie mi smutno:-(.

Kasia8118- ja bez ciązy wygladam jakbym ją dawno przechodzila o kilka miesiecy wiec mozemy udawać, że jestem w ciązy
i nie łap mnie za słówka

Pokaze Twojego posta mojemu P. i może troche zwolni tępo w rpacy i sie zajmie konkretną robota;-)

katin
mama Natalki i Huberta
HEJ
Moje dzieciaczki czuja sie dobrze,wszystko Natalce mineło,jednak paracetamol czyni cuda;-)Pół dnia spedziłam biegajac po miescie ,takie ostatnie przygotowania do weselicha brata
jeszcze wieczorkiem D wyciagłam
Roksanna problem z głowy striptizer jest,bedzie bal
Sylwia ,Mojadzidzia w nastepnym tygodniu jade do PL i tak mi sie marzy,zebyscie sie juz rozsypały;-)
Doris Ty podobnie do mojej mamy reagujesz na myszy
Mamatrojeczki Natalia mowi tylko o sobacie
Zycze miłej nocki babki
A Roksann jutro na fitnesie bede koło 13.
Moje dzieciaczki czuja sie dobrze,wszystko Natalce mineło,jednak paracetamol czyni cuda;-)Pół dnia spedziłam biegajac po miescie ,takie ostatnie przygotowania do weselicha brata

Roksanna problem z głowy striptizer jest,bedzie bal

Sylwia ,Mojadzidzia w nastepnym tygodniu jade do PL i tak mi sie marzy,zebyscie sie juz rozsypały;-)
Doris Ty podobnie do mojej mamy reagujesz na myszy

Mamatrojeczki Natalia mowi tylko o sobacie

Zycze miłej nocki babki
A Roksann jutro na fitnesie bede koło 13.
No wlasnie BozenaM do roboty zagon meza ;-):-)
Sylwia - to powodzenia jutro, oby zel zadzialal
Doris - u mnie wczoraj Kuba byl taki nie wyrazny, myslalam, ze to przez reke, ale dzis pani powiedziala, ze szkole panuje grypa zoladkowo i zeby obserwowac dzieci, ale na wieczor dzis czul sie lepiej
To wyglada na to, ze tylko u nas tak wczesnie szkole koncza, ale widocznie u Was ktoras przerwa byla dluzsza.
Sylwia - to powodzenia jutro, oby zel zadzialal
Doris - u mnie wczoraj Kuba byl taki nie wyrazny, myslalam, ze to przez reke, ale dzis pani powiedziala, ze szkole panuje grypa zoladkowo i zeby obserwowac dzieci, ale na wieczor dzis czul sie lepiej
To wyglada na to, ze tylko u nas tak wczesnie szkole koncza, ale widocznie u Was ktoras przerwa byla dluzsza.
ampar3
Hej
Sciana pomalowana i sofa stoi
Od jutra dodatatki
A ja dzisiaj bylam twarda po nocce i pojechalam do artura siostry a potem do harrogate na obiad. Padlam o 16
Sylwiam- powodzenia w szpitalu- niech cie dobrze nasmaruja;-)
Kasia8118- wiem ze w leeds na markecie jest duze stoisko z materialami. I panele ladnie sie prezentuja
Bozenam- co do chbenefit to w kazdym urzedzie wiedza ile on aktualnie wynosi i nie musisz miec zadnego papierka. Ja nie zmienilam u nich adresu i ostatni list mam chyba z 2007 roku i z nim chodze wszedzie
A do homehuntera mozesz zapisac sie przez internet
Kasiaj- ja u mnie tez sie boje tego POZNIEJ wlasnie bo szymona teksty czasami mnie powalaja- ostatnio mu kazalam cos zrobic a on do mnie jestes taka sama glupia jak tata
Nie wiem skad on bierze te teksty a juz tym bardziej laczy w sensowne wypowiedzi
tynia i wiki- u mnie sa w bloku wolne mieszkania ale ja mieszkam jakies 6 mil od bradford
mojadzidzia- 2 dni
nie dziwie sie ze juz tylko jedno ci w glowie siedzi;-)
A ja tu widze ze nas bedzie malo na forum w sierpniu
Wiekszosc do polski jedzie. Ja juz tez odliczam dni do 7. A w pracy jeszcze nie wiedza wiec moge juz nie pracowac od wrzesnia jak wroce
Sciana pomalowana i sofa stoi

A ja dzisiaj bylam twarda po nocce i pojechalam do artura siostry a potem do harrogate na obiad. Padlam o 16

Sylwiam- powodzenia w szpitalu- niech cie dobrze nasmaruja;-)
Kasia8118- wiem ze w leeds na markecie jest duze stoisko z materialami. I panele ladnie sie prezentuja

Bozenam- co do chbenefit to w kazdym urzedzie wiedza ile on aktualnie wynosi i nie musisz miec zadnego papierka. Ja nie zmienilam u nich adresu i ostatni list mam chyba z 2007 roku i z nim chodze wszedzie

Kasiaj- ja u mnie tez sie boje tego POZNIEJ wlasnie bo szymona teksty czasami mnie powalaja- ostatnio mu kazalam cos zrobic a on do mnie jestes taka sama glupia jak tata

tynia i wiki- u mnie sa w bloku wolne mieszkania ale ja mieszkam jakies 6 mil od bradford
mojadzidzia- 2 dni

A ja tu widze ze nas bedzie malo na forum w sierpniu

reklama
kasia8118
Ampar3 a masz jakieś namiary na ten market w Leeds?I w jakich godzinach on jest otwarty i kiedy?
Podziel się: