reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia tak moja Brida jest. Jak ktoś chce to możesz pożyczyć dalej. A jak nie to sobie odbiorę. Ja już przeczytałam P.S. Kocham Cię, to chyba Twoje? Mam też coś nowego, ale obawiam się że to romans.

reklama
Kasia8118- pomysle o tym po powrocie z PL:-D, tylko ze mnie coraz bardziej ciagnie do PL.BOje sie z ejak mały zacznie cąłkowicie szkołe to juz do konca Jego eduacji jestem zmuszona tu siedziec:/

Hejka z wieczora:-)
Mały poszedł spac, mama pojechała i chwilowo jestem sama. Jak widzicie jeszcze nie urodziłam:baffled: Zresztą jak coś się zacznie to Dorota na pewno Was poinformuje:tak: cobyście mogły trzymac kciuki i wspierac mnie telepatycznie:-D:-D

Mojadzidzia dzisiaj to nawet na trampolinie sobie kicałam i nic:sorry2: Ale jutro wizyta w szpitalu....już nie mogę się doczekac. A u Ciebie jak?? Jakieś oznaki??? Odszedł Ci czop wogóle??? Bo mi nie:no:

Bożena musisz naściemniac w accencie albo w Brunelu że musicie szybko się wyprowadzic bo np. sąsiedzi to rasiści i boicie się ich:-p

Striptizerze pozdrawiamy;-):-D;-):-D

BożenaM ty mnie tu nie czaruj że jak wrócisz z Pl to robisz dzidzie bo ostatnio jak jechałaś do Pl to powiedziałaś mi to samo a to już sporo czasu minęło:-p:-D.Bierz się do roboty bo jeszcze pewnie kilka tygodni i zostanę jedyną ciężarówką na tym forum i będzie mi smutno:-(.

Kasia8118- ja bez ciązy wygladam jakbym ją dawno przechodzila o kilka miesiecy wiec mozemy udawać, że jestem w ciązy :) i nie łap mnie za słówka:-D:-D:-D:-DPokaze Twojego posta mojemu P. i może troche zwolni tępo w rpacy i sie zajmie konkretną robota;-):-D:-D:-D:-D

HEJ
Moje dzieciaczki czuja sie dobrze,wszystko Natalce mineło,jednak paracetamol czyni cuda;-)Pół dnia spedziłam biegajac po miescie ,takie ostatnie przygotowania do weselicha brata:happy2:jeszcze wieczorkiem D wyciagłam
Roksanna problem z głowy striptizer jest,bedzie bal:-D
Sylwia ,Mojadzidzia w nastepnym tygodniu jade do PL i tak mi sie marzy,zebyscie sie juz rozsypały;-)
Doris Ty podobnie do mojej mamy reagujesz na myszy:-D
Mamatrojeczki Natalia mowi tylko o sobacie:tak:
Zycze miłej nocki babki
A Roksann jutro na fitnesie bede koło 13.

No wlasnie BozenaM do roboty zagon meza ;-):-)

Sylwia - to powodzenia jutro, oby zel zadzialal

Doris - u mnie wczoraj Kuba byl taki nie wyrazny, myslalam, ze to przez reke, ale dzis pani powiedziala, ze szkole panuje grypa zoladkowo i zeby obserwowac dzieci, ale na wieczor dzis czul sie lepiej

To wyglada na to, ze tylko u nas tak wczesnie szkole koncza, ale widocznie u Was ktoras przerwa byla dluzsza.

Hej
Sciana pomalowana i sofa stoi:tak: Od jutra dodatatki:tak:
A ja dzisiaj bylam twarda po nocce i pojechalam do artura siostry a potem do harrogate na obiad. Padlam o 16:szok:
Sylwiam- powodzenia w szpitalu- niech cie dobrze nasmaruja;-)
Kasia8118- wiem ze w leeds na markecie jest duze stoisko z materialami. I panele ladnie sie prezentuja:cool2:
Bozenam- co do chbenefit to w kazdym urzedzie wiedza ile on aktualnie wynosi i nie musisz miec zadnego papierka. Ja nie zmienilam u nich adresu i ostatni list mam chyba z 2007 roku i z nim chodze wszedzie:tak: A do homehuntera mozesz zapisac sie przez internet:tak:
Kasiaj- ja u mnie tez sie boje tego POZNIEJ wlasnie bo szymona teksty czasami mnie powalaja- ostatnio mu kazalam cos zrobic a on do mnie jestes taka sama glupia jak tata:szok: Nie wiem skad on bierze te teksty a juz tym bardziej laczy w sensowne wypowiedzi:szok:
tynia i wiki- u mnie sa w bloku wolne mieszkania ale ja mieszkam jakies 6 mil od bradford
mojadzidzia- 2 dni:szok: nie dziwie sie ze juz tylko jedno ci w glowie siedzi;-)

A ja tu widze ze nas bedzie malo na forum w sierpniu:szok: Wiekszosc do polski jedzie. Ja juz tez odliczam dni do 7. A w pracy jeszcze nie wiedza wiec moge juz nie pracowac od wrzesnia jak wroce:tak:

reklama
Do góry