reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tynia i wiki udanego urlopu zycze i super pogody!!! rozumiem ze zaczynacie szukac mieszkanka po przyjezdzie?
BozenaM Marcel wyglada jak student a nie przedszkolak-wcale sie nie dziwie dlaczego zakrecila ci sie lezka ;-)
kasia.j twoj Kuba jest naprawde niesamowity,nawet nie potrzebowal twojego pocieszenia :-D hmmm... zastanawiam sie czy moj S tez bedzie gotowy do poswiecen na rzecz mojego dobrego samopoczucia :dry:
katin ja oczywiscie tez w domu... :baffled:
sylwia.m a juz sie cieszylam ze przyniesiesz mi dzisiaj sloiczek zelu a tu niestety musze czekac do jutra:-p:-D dobrze ze nie kaza ci czekac kolejnego tygodnia :tak:mnie codziennie ktos sie pyta czy juz urodzilam a przeciez zostal mi jeszcze jeden dzien,no i potem to sie pewnie zacznie lawina pytan...mam nadzieje ze jednak moje dziecko sie zlituje nade mna :-D:-D

Witam ponownie!
Ja niedanwo wrocilamz maiatsa padneita jakbym nie powiem co robila, a byłam tylko cansil zaplacic i zakupy zrobic:/.....

Mojadzidzia- niom włąnsie rozmawialm z tesciowa to tez mówi ze jka studenci:-D:-D

Tynia i Wiki - powazny i to chilami była zabardzo zamaist tanczyć siadł sobie a pozniej rece w kieszen i kiwa do kamery z nie bd tanczył:-D:-D:-D:-Dtak wiec 3 dzieciaków wzieła z niego przykład. Ubaw była na sali niesamowicie. ALe przynajmniej sie dowiedzialam i usłyszłam na własne uszy jak moj syn liczy 1-10 i sie rpzedstawia po ang.....:szok::szok::szok:A w domu mówi "chinszczyzna' a nie ang......:)

Kiedy robicie wypad do parku czy gdzies?!

Wiecie co, ale ja jestem ostatnio zakrecona. Bylam swiecie przekonana, ze 17 to juz jest w ten piatek, a to za tydzien :baffled: Takze moje dziecie konczy tak jak Wasze. A ja juz prawie sie pakowalam na jakis krotki wypad z rodzinka. :-( A tu jeszcze caly tydzien. Ale dlaczego mi sie tak przestawilo, to nie mam pojecia.

BozenaM - u mnie Kuba tez nie chetnie mowi w domu po angielsku, ale moge go podsluchac jak rozmawia z dziecmi sasiadow, i jest to takie slodziutkie :-D a Marcel na zdjeciach wyglada super, ciekawe czy u nas tez tak zrobia :confused:

mojadzidzia - oj, tak, on zawsze sobie sytuacje wytlumaczy tak, zeby byla na jego korzysc

Czesc:-)
A ja dzisiaj probowalam dwa razy posta napisac i mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y:i dalam sobie spokoj:angry:
Mam nadzieje ze ten wyjdzie:tak:

KATIN-mnie nie bedzie do 20 tego:tak::tak:
Jejku a Ty juz za tydzien jedziesz,ale fajnie:tak:

BOZENA M-no bardzo powaznie twoj Marcel wyszedl,pelna powaga:tak::tak:no i te togi super wygladaja:tak:
A co do spotkania ,to widzisz dziewczyny milcza bo pogoda nie wiadomo jaka:baffled::baffled:deszcz i slonce na przemian:dry::sorry2:

KASIA8118-ja chyba wpadne do ciebie na ta kawe w nastepnym tygodniu:tak:bo jutro bede musial obiad jakis zmajstrowac a w piatek Ty pewnie nie bedziessz mogla:-)
No ale na stepny tydzien napewno sie zjawie:tak:

ANITECZKA-mozesz dac mi przepis na ta potrawe makaronowa?please:tak:

sylwia.m ja mam do ciebie pytanko odnosnie tego masazu...czy byl bardzo bolesny?
czytalam troche na ten temat ale same negatywne opinie i wole sie zapytac ciebie :dry: ja wizyte w szpitalu "jakby co" mam dopiero 17,polozna powiedziala ze pomaga pikantne jedzenie np.ostre curry albo swiezy ananas no i szybszy spacer... kupilam ananasa :confused:

reklama
Mojadzidzia nie było to zbyt przyjemne ale da się przeżyc:tak: Bolało ale tylko trochę;-)
O ananasie nigdy wcześniej nie słyszałam, a szkoda bo go lubię to jadłabym dwa dziennie:-D

Kasia.j to nieźle zakręcona jesteś:-D Zupełnie tak jak ja teraz ale ja mam usprawiedliwienie:-p;-)

Bożena Marcel ma super pamiątkę

Do góry