tynia i wiki
Fanka BB :)
Bozenka super wygladal Marcel i jaki powazny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hmmm... zastanawiam sie czy moj S tez bedzie gotowy do poswiecen na rzecz mojego dobrego samopoczucia

dobrze ze nie kaza ci czekac kolejnego tygodnia
mnie codziennie ktos sie pyta czy juz urodzilam a przeciez zostal mi jeszcze jeden dzien,no i potem to sie pewnie zacznie lawina pytan...mam nadzieje ze jednak moje dziecko sie zlituje nade mna 

cos z postem mi sie stalo 
ucielo go 

tak wiec 3 dzieciaków wzieła z niego przykład. Ubaw była na sali niesamowicie. ALe przynajmniej sie dowiedzialam i usłyszłam na własne uszy jak moj syn liczy 1-10 i sie rpzedstawia po ang.....

A w domu mówi "chinszczyzna' a nie ang......
Takze moje dziecie konczy tak jak Wasze. A ja juz prawie sie pakowalam na jakis krotki wypad z rodzinka. :-( A tu jeszcze caly tydzien. Ale dlaczego mi sie tak przestawilo, to nie mam pojecia.
a Marcel na zdjeciach wyglada super, ciekawe czy u nas tez tak zrobia 

i dalam sobie spokoj

no i te togi super wygladaja

deszcz i slonce na przemian

bo jutro bede musial obiad jakis zmajstrowac a w piatek Ty pewnie nie bedziessz mogla:-)

ja wizyte w szpitalu "jakby co" mam dopiero 17,polozna powiedziala ze pomaga pikantne jedzenie np.ostre curry albo swiezy ananas no i szybszy spacer... kupilam ananasa 
Bolało ale tylko trochę;-)
Zupełnie tak jak ja teraz ale ja mam usprawiedliwienie
;-)