mamusia2008
mamusia Karolinki
no widzisz ollcia, nie tylko ja marze o 87no to 87...marzenie :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz ollcia, nie tylko ja marze o 87no to 87...marzenie :-(
A mój stan na dzień dzisiejszy:stan na dzień dzisiejszy
59kg
87cm w pasie![]()
Cyprysiówka - a ile Ty?? Z tego co pamiętam - skakałaś na siłownię - dało to co??no to 87...marzenie :-(
ewelw ale ty niziutka jestes nizsza od mojego filipka(wzrost 62 cm )
![]()
no faktycznie jak masz wzrost tylko 62A mój stan na dzień dzisiejszy:
67kg
97 cm pasie
(wzrost 62 cm )
Aż wstyd się przyznać
Cyprysiówka - a ile Ty?? Z tego co pamiętam - skakałaś na siłownię - dało to co??
Hej laski!! Do dzieła - popędzam - popędzam - trza schudnąć bo zima za pasem - a ztego co się orienuję - to na zimę się tyje![]()
No biegam nadal, codziennie, no czasem robie dzien przerwy.A mój stan na dzień dzisiejszy:
67kg
97 cm pasie
(wzrost 162 cm )
Aż wstyd się przyznać
Cyprysiówka - a ile Ty?? Z tego co pamiętam - skakałaś na siłownię - dało to co??
Hej laski!! Do dzieła - popędzam - popędzam - trza schudnąć bo zima za pasem - a ztego co się orienuję - to na zimę się tyje![]()
to ja Ci dla pocieszenia powiem że mam dwa centymetry wzrostu więcej a w pasie aż o dwadzieściaale ja nienawidzę tych 87cm
co chwilę ktoś myśli że jestem w ciąży
poza tym dużo jeszcze zależy od wzrostu, ja mam tylko 165cm.
Cały czas mi to spada, ale teraz już bardzo wolno.