reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
ale ja nienawidzę tych 87cm :no:
co chwilę ktoś myśli że jestem w ciąży :baffled:
poza tym dużo jeszcze zależy od wzrostu, ja mam tylko 165cm.
Cały czas mi to spada, ale teraz już bardzo wolno.

stan na dzień dzisiejszy
59kg
87cm w pasie :baffled:
A mój stan na dzień dzisiejszy:
67kg
97 cm pasie
(wzrost 162 cm )
Aż wstyd się przyznać:no::no::no:
no to 87...marzenie :-(
Cyprysiówka - a ile Ty?? Z tego co pamiętam - skakałaś na siłownię - dało to co??

Hej laski!! Do dzieła - popędzam - popędzam - trza schudnąć bo zima za pasem - a ztego co się orienuję - to na zimę się tyje:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
67kg
97 cm pasie
(wzrost 62 cm )

Cyprysiówka - a ile Ty?? Z tego co pamiętam - skakałaś na siłownię - dało to co??

Hej laski!! Do dzieła - popędzam - popędzam - trza schudnąć bo zima za pasem - a ztego co się orienuję - to na zimę się tyje:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no faktycznie jak masz wzrost tylko 62:-D:-D:-D:-Dto niezly pulpet jestes:-D:-D:-D:-D
a tak na serio to ja juz nie wiem co ze soba zrobic, nic na mnie nie dziala:-(

hej laski - proszę się tu nie nabijać z koleżanki!! jedynki z przodu zabrakło oczywiście - zaraz poprawię - żebyście nie myślały - że ja taka niska jestem:-D (to faktycznie - byłabym niższa niż moja kochana "laseczka")

67kg
97 cm pasie
(wzrost 162 cm )

No biegam nadal, codziennie, no czasem robie dzien przerwy.
Ogolnie wazyc sie nie waze bo od kiedy zaczelam chodzic czyli jakies 4 miesiace temu to spadly mi 2 rozmiary a waga stoi (niby dlatego ze tkanka miesniowa sie powieksza) No i tak wszytsko oprocz brzucha jest juz ok - tzn. ewentualnie moze byc. Rozmiar spodni mam 40, w tej innej rozmiarówce (nie znam sie) kupuje 31 i maja ciut luzu. ale ten brzuch mam ogromny!!!! i nie pomaga to ze chodze codzinnie, robie mnostwo brzuszkow itd. Jak wracam i o 21.00 wciagam cala czekolade i pol paczki snakow!!:angry: Jestem grubym oblesnym żarłokiem :baffled:

reklama
a ja wciąż czekam na mój nowiutki gorsecik żeby mieć w pasie 81.

Wy tak tą wagą się martwicie a ja boję się, że jak dziecia odstawię to mi piersi sflaczeją. Przed ciążą miałam taki fajne malutkie B75 a teraz G80 i te dziadowskie rozstępy:-(

Do góry