reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

M przeczytał list słowa się nie odezwał i wyszedł a ja wyniosłam przygotowane puszki i butelki po piwie i mu mowie ze duzo tego a on że to nie w jednym dniu wypite to ja ze nie chce żeby tyle pil to on na to ze nie będzie tak ze ja mu będę piwo zabraniać i wściekły na maxa to mnie już zagotowało i mu powiedziałam ze dopóki nie odstawi piwa i papierosów to dziecka nie będzie
dobrze zrobiłam ??

reklama
kochanie

nie chodzi o to kiedy byl spadek, ale prostym jezykiem tlumaczac - kiedy byl wzrost i to nie jakikolwiek wzrost, ale wzrost ponad linie cover

17 dc mialas spadek, a 18 mialas wzrost ale nie jest on wystarczajacy aby mozna mowic o wzroscie fazy polutealnej

i tak - coverline sie zmienia w cyklach.
dziekuje Ci bardzo,duzo mi rozjasnilas :tak::tak::tak: czyli trzeba monitorowac na poczatku cyklu na jakim mniej wiecej poziomie jest coverline :tak:
jeszcze raz dziekuje :-):-):-) buziak dla Ciebie

No to mnie tez interasuje jak teraz co cylk ustalać to linię cover???

dzisiaj jak tylko wroci z pracy mamy przeprowadzic powazna rozmowe,dotyczaca wszystkiego..sexu,dziecka,dalszej przyszlosci...brrrrrrr ciekawe co wymysli?! ale sam to zaproponowal..
To ja trzymam kciuki zeby mu sie w tej główce cos poważnego i konkretnego urodziło
M przeczytał list słowa się nie odezwał i wyszedł a ja wyniosłam przygotowane puszki i butelki po piwie i mu mowie ze duzo tego a on że to nie w jednym dniu wypite to ja ze nie chce żeby tyle pil to on na to ze nie będzie tak ze ja mu będę piwo zabraniać i wściekły na maxa to mnie już zagotowało i mu powiedziałam ze dopóki nie odstawi piwa i papierosów to dziecka nie będzie
dobrze zrobiłam ??
Matko Boska kochana ile Wy sie znacie i ile lat ma Twój maz?
Normalnie on sie zachowuje jak jakis niedojrzały małolat który wpadł sobie do hotelu na wczasy :-(

dobrze zrobiłam ??
Kochana uważam, że czasami ostre słowa i postawienie twardych warunków jest naprawdę potrzebne. Tym bardziej, gdy to taka ważna sprawa jak planowanie dziecka. Tylko może nie tak ważne jest to czy Twoj M od razu odstawi wszystkie uzywki, bo to moze byc dla niego za trudne, ale chodzi bardziej o Jego postawe - zrozumienie dla Twoich obaw i chociazby chęć rzucenia alkoholu i papierosów, albo ograniczenia... Jestem z Tobą!

temp mierze odkad odstawilam tabletki anty,ale im dluzej mierze,tym bardziej skomplikowane mi sie to wydaje :baffled: u mnie najwyzsza temp. jeszt w kazdym cyklu innego dnia fl :baffled:
prosze pomozcie mi okreslic,kiedy powinnam zbadac ten progesteron,no i kiedy wg Was byla owu w tym cyklu...bede baaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaaaaaardzo wdzieczna za pomoc
na moje
1cykl 22dc
2-16dc
3-22dc
4-moze 17, 18dc (21 tez moze ale raczej wczesniej

Nektarynko, przykro mi z powodu wujka...
przykro mi bardzo z powodu wujka...mowilas,ze lezy w szpitalu...moze dla niego tak jest lepiej,niz milaby sie dluzej meczyc,wiesz przy raku,to im dluzej,tym wiecej cierpienia...:-:)-(
dzieki za odpowiedz :)
Bardzo mi przykro szczere kondolencje
dziekuje kochane.. bylo juz bardzo zle.. ale myslalam ze nie az tak.. chyba lepiej ze sie nie meczy juz..

dobrze zrobiłam ??
co za ...ale nawet mnie zagotowal...nikt nie bedzie mu nic mowil,to po co sie zenil???mogl byc sam i nikt by mu nic nie zabranial,zyl by jakby tylko sobie wymyslil...Slonce musisz byc teraz silna,trzymaj sie kochanie...

Kochana uważam, że czasami ostre słowa i postawienie twardych warunków jest naprawdę potrzebne. Tym bardziej, gdy to taka ważna sprawa jak planowanie dziecka. Tylko może nie tak ważne jest to czy Twoj M od razu odstawi wszystkie uzywki, bo to moze byc dla niego za trudne, ale chodzi bardziej o Jego postawe - zrozumienie dla Twoich obaw i chociazby chęć rzucenia alkoholu i papierosów, albo ograniczenia... Jestem z Tobą!
ja jestem daleka od żądania od niego rzucenia papierosów z dnia na dzień ale to piwo to nie popuszczę! ja to robie dla tego dziecka bo chce zeby było zdrowe a nie obciążone od początku
dzieki za wsparcie

Zaniepokojona - moim zdaniem zrobiłaś bardzo dobrze. Bo takie piwkowanie i denerwowanie się z powodu zakazu picia mogę prowadzić do bardzo złego. Mam jednak nadzieję, że u ciebie tak nie będziei wszystko szybko się wyjaśni...:tak:

reklama
co za ...ale nawet mnie zagotowal...nikt nie bedzie mu nic mowil,to po co sie zenil???mogl byc sam i nikt by mu nic nie zabranial,zyl by jakby tylko sobie wymyslil...Slonce musisz byc teraz silna,trzymaj sie kochanie...

Zaniepokojona - moim zdaniem zrobiłaś bardzo dobrze. Bo takie piwkowanie i denerwowanie się z powodu zakazu picia mogę prowadzić do bardzo złego. Mam jednak nadzieję, że u ciebie tak nie będziei wszystko szybko się wyjaśni...:tak:
muszę dać rade nie ma innej opcjii

z tych nerwów to sie chyba pochoruję bo mam już stan podgorączkowy i źle sie czuję

Do góry