reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nie ma znaczenia czy wzrost o jedna kreske czy dwie. 2 przyjmuje sie w teorii i dla zasady bo czesto wlasnie tak skok jest

co jest najwazniejsze to czy byl skok lub czy zaczal sie wzrost tempke ponad coverline. a u Ciebie na ostatnim jest to 5 dni temu

reklama
a czy coverline moze sie zmieniac w kolejnym cyklu??
nie wiem,czy teraz lepiej widac...powiedz mi,kiedy wg Ciebie byly u mnie owu,bo jestem ciekawa czy sie pomylilam...
w tym cyklu z tropu zbil mnie ten spadek 21 dc :baffled:

mialas owu w kazdym cyklu patrzac na tempki
w tym cyklu wyjatkowo wczesniej w porowaniu z wczesniejszymi

jednorazowy spadek tmepki nic nie znaczy. co musi byc to trend - wszytsko jednorazowe nie ma zadnej wartosci na wykresie

Witajcie wieczorkiem Dziewczynki :-) Właśnie wróciłam z urodzinek chrześniaka mojego Ł. Matko, 5 dzieciaków była a robiły hałas większy niż moja 18-stka w przedszkolu :-D:-D:-D
M dostał nowy zakres obowiązków w pracy i teraz będzie pracował w domu przez najbliższy tydzień. Łeee matko, tyle czasu z chłopem w domu to oszaleje :-D:-D:-D;-);-);-)

otóż zadzwonił przed chwilą i mi oznajmia że jest dla niego praca za granicą od zaraz i na stałe i że do do domu wracał by co dwa tygodnie na weekendy aż mi serce pękło jak to usłyszałam, a dziecko to my korespondencyjnie będziemy robić chyba :wściekła/y::no::angry:
Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
No... całe szczęście, że odmówił. Ale porozmawiaj z Nim koniecznie mimo wszystko Kochana...

Kochana bardzo bym chciała by się udało i wiesz co to byłby marzec 2010
Hein72.gif
...ale czym bliżej bety tym bardziej się boję porażki!
Witaj Lolitko!
Martynko, trzymam kciuki cały czas :-)

Nektarynko, przykro mi z powodu wujka...

Tak sobie myślę o Gosi... Już jest pewnie po zabiegu. Mam nadzieję, że wszystko jest u niej ok... Jeżeli w takiej sytuacji w ogóle może być ok.......

I jeszcze do Elfy... Jeżeli nas czytasz Kochanie, to odezwij się proszę...

A ja zmykam do Małża, bo coś się dzisiaj od powrotu z pracy do mnie podejrzanie uśmiecha :-p

Marzenko sliczny ten filmik,popłakałam sie
Dziś mnie boli lewy jajnik a piersi normalnie tak bardzo że szok... staram się nie wsłuchiwać w organizm ale to cholernie trudne!
Jak już kiedyś pisałam to u mnie te objawy to zawsze przed @! więc pewnie będzie du...a!:wściekła/y:
Martynko myśl pozytywnie,do bety juz bliżej niz dalej.
Ja ciągle trzymam kciuki zaciśniete :tak:

ja też dochodze do takich wniosków :-:)-(

czeka nas dziś poważna rozmowa jak wróci pracy :tak::tak::tak:
Bernatko tylko na spokojne,bo krzykiem nic z nim nie wskurasz :-(

Właśnie dzwonił M i powiedział że odmówił tą pracę
NNNNOOOOO!
Bo juz sie miałam wybierać i ręcznie mu wybic te głupoty z głowy

hej Sloneczka!!
ja jestem taki zarlok,ze aparat mi w niczym nie przeszkadzal,w najgorszej opcji moglabym nawet ciastka zmielic,zeby je zjesc!:zawstydzona/y:

ja dzwoinie do meza kochanie o ktorej bedziesz za 10 min odpoiada a q* mineło juz godzina 10 min masakra moj to chyba naprawde tez ma nasrane ostatnio zachowuje sie dziwnie zmeczony itp a ja sie wscieklam wczoraj i mu powiedzialam ze jak se mysli ze skoro ma juz slub ze mna i nie musi sie starac to sie myli buzki lece dziewczynki papa
Bo to ruskie 10 min było :-D

:happy2::happy2:Good Afternoon :happy2::happy2:
Badaicka ten Twoj M. to wczoraj mial zly dzien. Mam nadzieje ze dzis sie zrehabilituje :-):-):-).
A good, good
Zaraz po pracy sie zrehabilitował :-D

Sexe31.gif

jesli cos ominelam to przepraszam.. dzis w nocy wujek mi zmarl.. nie chcialam pisac o tym wczesniej ale dopadl go rak i nie bylo szans na wyleczenie.. biedny wujek.. no coz tak bywa..
Bardzo mi przykro szczere kondolencje

:-D mieliśmy uważać bo niedawno nową pracą zaczęłam ale jak posta wcześniej pisałam coś się pomieszało mi w cyklu a jeszcze ten duphaston :-D
A więc serduszkowanie: 9 dc, 14, 15, 16, 18, 19 dalej nie pisze bo nieważne...:-D
Łooooooooo
Sexe31.gif
Sexe16.gif
Sexe20.gif

ciotka ja teraz wyczytalam ze najlepiej jest sie kochas 3 dni przed skokiem tempki i z 3 dni po...czyli tak z 6,7 dni CO DZIENNIE!!!
takze na mije oko jestes na dobrej drodze...ja jeszcze sprobuje dzis i jutro..bo pozniej juz chyba nie ma sensu..szkoda,ze wczesniej sie nie kochaimsmy ze dwa dni bo u mnie dzisiaj skok tempki...moze jeszcze mam szannse...
A jak tam u Was sytuacja wyjaśniła sie?

kochanie

nie chodzi o to kiedy byl spadek, ale prostym jezykiem tlumaczac - kiedy byl wzrost i to nie jakikolwiek wzrost, ale wzrost ponad linie cover

17 dc mialas spadek, a 18 mialas wzrost ale nie jest on wystarczajacy aby mozna mowic o wzroscie fazy polutealnej

i tak - coverline sie zmienia w cyklach.

reklama
Do góry