passingby
Fanka BB :)
Jak bym słyszała swojeg lekarza z tym jedzeniem mięsaStąd mi anemia wyszła, bo ja nie przepadam aż tak za mięchem.I teraz się trochę "zmuszam". Chyba dziś ugotuję kalafiora z bułeczką tartą :-)
Na razie (bo jest sezon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak bym słyszała swojeg lekarza z tym jedzeniem mięsaStąd mi anemia wyszła, bo ja nie przepadam aż tak za mięchem.I teraz się trochę "zmuszam". Chyba dziś ugotuję kalafiora z bułeczką tartą :-)

a ja lece piec karpatke... zobaczymy co mi z tego wyjdzie :-) to bedzie moj debiut![]()

mniam...moja tesciowa tez robi drzemy,soki,ogory i inne przetwory puchota...sklepowe nie umywaja sie do wlasnej roboty...a najpyszniejsze sa grzybki marynowane:-)ja moge caly sloik na raz tego zjesc mniam:-)A ja wczoraj zrobiłam sobie 5 słoiczków dżemu truskawkowo - porzeczkowego i już połowę jednego zjadłam:-) Ja jakoś nie przepadam za kupnymi dżemami, i w ogóle za wszystkim kupnym. Wolę robić sama
![]()
ale mi ochoty narobilas na karpatke:-)a ja lece piec karpatke... zobaczymy co mi z tego wyjdzie :-) to bedzie moj debiut![]()
myslisz ze to przez to ze zagladalas nie zrobily sie fale??Karpatka mniaaaaaaaaaaaaaaam:-):-):-) Robiłam na święta Bożego Narodzenia taką z pudełka ale wyszła bardzo dobra, szczególnie kremik, bo ciasto coś mało się "pofalowało" pewnie dlatego , że ciągle otwierałam piekarnik żeby zobaczyć jak rośnie.Chyba się przejdę do sklepu po jakieś ciacho ale smaka mi narobiłaś![]()
albo dlatego że to ciasto z torebki. Ale winę zwalam na zaglądanie
Ale jakby nie było karpatka została zjedzona pierwsza, nikomu nie przeszkadzał wygląd:-)