I UWAGA UWAGA KEEEELLLLNNNNEEEEERRRRRR!!!!!!!!!!!
Polac proszę pieknym paniom tak na smak na jutroZAPRASZAM-jutro mam miec samotny wieczór to się moge ululać,a co :-)[/B][/COLOR][/FONT]
![]()
To ja z chęcią Ci jutro wieczorkiem potowarzyszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I UWAGA UWAGA KEEEELLLLNNNNEEEEERRRRRR!!!!!!!!!!!
Polac proszę pieknym paniom tak na smak na jutroZAPRASZAM-jutro mam miec samotny wieczór to się moge ululać,a co :-)[/B][/COLOR][/FONT]
![]()
Sęk w tym Kwiatuszku,że Bernadka robiła dziś na obiad ruskie pierogito jurto odgrzewane moga mu smakować
:-(
mierze temp.
6dc-36,44
7dc-36,44
8dc-36,27
9dc-36,33
![]()
Romka - jak reakcja M po sms-ie???
Bardzo dojrzała ta wiadomość - mam nadzieję, że docenił
Może On naprawdę się boi tej odpowiedzialności bycia ojcem
Buziaki dla Was dziewczynki***
cholerka szukam ale znalezc nie moge...poszperaj w necie,moze Tobie sie uda bo ja tez jestem ciakawa..ale mowie Ci wczoraj jeszce o tym czytalam,ale mam takie zamieszanie w glowie ze nie pamietam...chyba jeszcze za wczesnie na owulke.co?chociaz moge sie mylic...jak dlugie masz cykle?
No to dawaj maleńka 23-24 dni w miesiacudziekuje za checi, ja mam 28dc a owul. mam zazwyczaj 14-15dc, troche bylo by za wczesnia ale kto wie co w nas siedzi![]()
No to dawaj maleńka 23-24 dni w miesiacu![]()
a nóż widelec mały ninja Cie zaatakuje![]()