reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

malena graki dla Izuni

Ładna pogoda i chyba wszystkich wywiało na dwór. My też cały dzień na dworze. Młody coraz ładniej usypia, nawet nie doczytuje bajki do końca.

reklama
Magdziu zdrówka dla Sebcia!!!

U nas czas pełzania po mieszkaniu więc brak czasu na swoje sprawy. :-p
Pogoda dziś trochę łagodniejsza, bo ostatnio to te upały były straszne:no:

Mam nadzieję że za tydzjak pojedziemy na Mazury pogoda nie zawiedzie:-):-)

Hej mamuśki :-D

Oj wiedzę że wszystkie zabiegane. My wyjeżdżamy dziś więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie.:-D

Gartki dla Izuni :-)

Miłych wyjazdów!
My dopiero za tydzień z moimi rodzicami na Mazury, ale bez M.

Teraz jak nie na podwrórku, to pracę piszę.
W poniedziałek kumpel z studiów przyjeżdża z Wroc :-)

Z karmieniem dalej walczę - czasami się uda, czasami nie.
Stusujemy teraz system mieszany, zależny od humoru Jaśniepanny.
Miłego!

Hello panienki
Dalej mi tu wracać bo Malenia dobrze napisała FORUM NAM UMIERA!!!!

Magdziunia I co u lekarza????????

Ania widać dzien pełen wrazeń:-D:-D:-D Bynajmniej nudno nie było:-p:-p

Malenia Natusia gratki dla waszych ślimaczków

A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzroku:no::no::no: A mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka:-D:-D:-D
Po za tym pogoda do d...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami:szok::szok::szok: ale co tam 4szt były po 10zł:-D:-D:-D:-D (jedna) wiec spoko loko:-p:-p:-p

Hello panienki
Dalej mi tu wracać bo Malenia dobrze napisała FORUM NAM UMIERA!!!!

Magdziunia I co u lekarza????????

Ania widać dzien pełen wrazeń:-D:-D:-D Bynajmniej nudno nie było:-p:-p

Malenia Natusia gratki dla waszych ślimaczków

A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzroku:no::no::no: A mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka:-D:-D:-D
Po za tym pogoda do d...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami:szok::szok::szok: ale co tam 4szt były po 10zł:-D:-D:-D:-D (jedna) wiec spoko loko:-p:-p:-p
fajne zakupki
Hej mamuśki :-D

Oj wiedzę że wszystkie zabiegane. My wyjeżdżamy dziś więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie.:-D

Gartki dla Izuni :-)

Udanego wyjazdu
Oj widzę, że forum umiera... :-(
U nas rewolucja prawdziwa, bo się Iza w końcu zaczęła turlać oraz pełzać do tyłu :tak:

Dobrej nocy wszystkim!
Gratki dla Izy

U nas cały tydzien zabiegany a to ur cioteczki, a to przegląd auta a to zakupy przed wyjazdem. Jestem w trakcie pakowania, i szału dostaje!!!!chyba całe szafy zabiorę!!! jedziemy na tydzien nad morze a potem do sępólna krajeńskiego do rodzinki. Maciuś pozna wreszcie swoją prababcię.miłego dzionka.pozdrawiam.

Witam - :errr::errr::errr: i tak się czuję.
Mały od 2.30 do 6.00 nie spał - płakal, marudził, wiercił się - jak ja cyca to on wrzask, butla ble :baffled:

Usnął później a ja wraz z nim ale tylko na chwilę - bo latałam do niego sprawdzać czy wsio w porządku.

Muszę wrzucić na luz bo przypłacę to zdrowiem.

Ech .... napiszę tutaj, bo nie mam zbytnio czasu.
Byliśmy u lekarza - gardziołko zaczerwienione, gorączka nawet wzrosła do 38,7st C ale spadła po Nurofenie.
Mam obserwować małego - dostał Nurofen do brania przez 3 dni 3 x dziennie po 3 ml, Engystol pół tabletki 3 razy dziennie, wit. C, wapno w syropku.

Noc była koszmarna, ale teraz gorączki nie ma.
Będę dawała jemu przez te 3 dni ten Nurofen i wszystkie zapisane specyfiki.
Nie ruszam się z domku z małym na dwór - zalecenie lekarza.

Już sama nie wiem czy taka tempka to od ząbków czy od czegoś innego.

No nic uciekam - papa.

U nas cały tydzien zabiegany a to ur cioteczki, a to przegląd auta a to zakupy przed wyjazdem. Jestem w trakcie pakowania, i szału dostaje!!!!chyba całe szafy zabiorę!!! jedziemy na tydzien nad morze a potem do sępólna krajeńskiego do rodzinki. Maciuś pozna wreszcie swoją prababcię.miłego dzionka.pozdrawiam.

Szampańskiego wyjazdu!

Dobre zakupki.
Niech ten sprzęt wraca, bo się nie odzywasz!

Magdziunia trzymaj się!
Zdrówka dla maluszka!

A ja się właśnie dowiedziałam, ze kumplowi się urodziła wczoraj dziewczynka.
A do ostatniej chwili byli pewni, że będzie chłopiec :szok:
Czyli to się jednak jeszcze zdarza!
Dzisiaj pępkowe, to dowiem się szczegółow!

Dziadek z Dzidzią właśnie wyprawieni na spacer, a ja zasiadam do mojej epopei!:angry:

Hej hej faktycznie forum umiera, jedyny plus tego jest że nie ma tyle stron nie trzeba przebierać gdzie ostatnio pisałyście.:((

Magda mój Konrad chce w domu zainstalować stacjonarny komputer a ja sie nie zgadzam wcześniej nie miałam argumentów ale teraz powiem że jak będzie więcej dzieci to muszę je widzieć!!!

Byliśmy z Jagną w czoraj u neurologa noi jaguśka musi być pod stałą wizyta neurologiczną tatko wsio spoko nie rozwija sie jak wcześniak tylko jakby miała 10 mies jest bardzo bystra i kontaktowa ale bioderka ma bardzo słabe i dlatego sie nie ciągnie sama do siadania tylko siedzi jak ją sie posadzi noi na ziemi ona nie raczkuje tylko sie czołga bo nie ma sił w tych bioderkach i musi mieć rehabilitacje.Acha chodzik powiedziała broń Boże!! A ja ją ostatnio wsadziłam z 2 razy.

Ja mam dziś zły dzien 2 raz w tym mies dostałam okres a biorę tabletki!!

Pozdrowionka

reklama
Witam.
Muszę sie pochwalić, że moje bliźniaki zaczeły raczkować. :tak::tak:Cieszę się że robią postępy ale nie jestem zachwycona jak widzę co wyprawiają:-D:-D:-D Jak takie robaszki sie rozłażą i nie wiem za którym lecieć najpierw, chwała Bogu, że kojće ktoś wymyślił:-D:-D:-D:-D

Do góry