lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
A sie nie kap - zrob sobie dzien dziecka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A sie nie kap - zrob sobie dzien dziecka![]()
Kaprycha po tygodniu samo odpadnie :-)![]()
prosze o podpowiedz
...ale sobie walnelam slonika...hahahahahaha a niech mi szczescie przyniesie ;-)
Przepraszam, ale czy nie wziął pod uwagę, że stare baby uwielbiają mieszać w cudzym życiu? Wybacz, ale coś takiego mnie po prostu wnerwia... Nienawidzę ludzi, którzy wpieprzają nos w cudze sprawy tylko po to, by porządnie namieszać...
A co do wyjścia do ludzi, to ja Cię rozumiem. Ja też nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi, którzy mają mnie gdzieś, nawet, jeśli to są dobrzy znajomi mojego M. Najlepiej się czuję wśród osób, które znam i z którymi szanujemy się nawzajem, a to tego potrzeba dużo czasu, także też nie prędko z przyjemnością zaczęłam się spotykać z przyjaciółmi M. Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.
Lilu po pierwsz-super, ze sie to jakos wyjasnilo, po drugie-dobrze, ze powiedzialas mu co czujesz, po trzecie-olej ta babe, nie waro i tak cie nie zrozumie "co glupie to nie uleczalne". Moja "kochana" tesciowa jak mnie poznala, widziala mnie przez nawet nie 5 min. i powiedziala mojemu M ze pewnie jestem leniem i nieukiem skoro spotykam sie z niem w srodku tygodniaGLUPIA KROWA ale to sobie odpuscilam, sa ludzie i ludziska mozna prowadzic dyskusje tylko z tymi, ktozy maja cos pod czaszka. A ona widocznie nie mam cos jak moja tesciowa. OLEJ
Lilu - pewnie ze olej ta babe,
DENERWOWAC SIE TO JEST MSCIC SIE NA WLASNYM ZDROWIU ZA GLUPOTE INNYCH
czy ona jest tego warta. Trzymaj do M fason jeszcze przez jakis czas bo im wolniej krew krazy i musza to dluzej przemysliwac. I albo dotrze albo niech spada na drzewo. Ale ty sie nie daj i badz zaciekla. Pokaz mu jaki masz do tego stosunek jeszcze kilka razy i albo to zaakceptuje alo nie...
Witam ponownie
Ale sie zdenerwowalam, masakra. Poczytam sobie, co tu naprodukowalyscie to moze mi przejdzie
Lilus, ja to kurka jakos nie rozumiem jak dla niego to w ogole moze byc istotne co ktos moze o Tobie myslec? Czy on ma jeszcze jakies inne objawy slabego charakteru? Az mnie to wqrwia jak czytam o tym, co on do Ciebie mowi. Wiem, ze go kochasz i nie chce go obrazac ale dla mnie, to raczej jakis dziwny powod, zeby rozstac sie ukochana, bo jakas stara baba jej nie lubi. No prosze Was, przeciez on jest niepowazny...
Buziak
prosze o podpowiedz
Kurde
Ta cala ekstasia to gada jak Irlania - jakby byla ta sama jedna osoba. Widzialas na badaniu sluzu ? Normalnie porazka. Obie mowia nam jakie my glupie - ale zadna nie poda szczegolow gdzie my takie rzekome brednie piszemy.
Kurka!!!
A ja nie moge słoika z ogórkami otworzycChciałam te hot-dogi zrobic..
Kurka.. słoik zimny bo w lodówce stało i już mi ręcę odmarzły od otwieraniaAle hot-dogi i tak będą
Spróbuje zaraz znów otwierac;-)
My serduszkowaliśmy jak była druga krecha ciut jaśniejsza. Nastepnego dnia robiłam test i wyszla juz identyko jak ta kontrolna i znów serduszkowaliśmy, także ja myślę, ze możesz dziś M dorwac - tak dla zasady;-)
Kurde
Ta cala ekstasia to gada jak Irlania - jakby byla ta sama jedna osoba. Widzialas na badaniu sluzu ? Normalnie porazka. Obie mowia nam jakie my glupie - ale zadna nie poda szczegolow gdzie my takie rzekome brednie piszemy.
Ja wlasnie zjadlam domowego hot-doga, mniammmm uwielbiam:-) jak mi posmakowaly domowe hot dogi jakies 1.5 miesiaca temu to jem prawie codzinnie teraz
![]()