reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kurka!!!
A ja nie moge słoika z ogórkami otworzyc:wściekła/y: Chciałam te hot-dogi zrobic..
Kurka.. słoik zimny bo w lodówce stało i już mi ręcę odmarzły od otwierania:angry: Ale hot-dogi i tak będą:-p Spróbuje zaraz znów otwierac;-):-D

prosze o podpowiedz
My serduszkowaliśmy jak była druga krecha ciut jaśniejsza. Nastepnego dnia robiłam test i wyszla juz identyko jak ta kontrolna i znów serduszkowaliśmy, także ja myślę, ze możesz dziś M dorwac - tak dla zasady;-):-D

...ale sobie walnelam slonika...hahahahahaha a niech mi szczescie przyniesie ;-)
Piękny:tak::tak::tak::-):-):-):-)Uwielbiam duuuże zwierzęta:tak::tak::-D

Kurde​

Ta cala ekstasia to gada jak Irlania - jakby byla ta sama jedna osoba. Widzialas na badaniu sluzu ? Normalnie porazka. Obie mowia nam jakie my glupie - ale zadna nie poda szczegolow gdzie my takie rzekome brednie piszemy.​

Przepraszam, ale czy nie wziął pod uwagę, że stare baby uwielbiają mieszać w cudzym życiu? Wybacz, ale coś takiego mnie po prostu wnerwia... Nienawidzę ludzi, którzy wpieprzają nos w cudze sprawy tylko po to, by porządnie namieszać...
A co do wyjścia do ludzi, to ja Cię rozumiem. Ja też nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi, którzy mają mnie gdzieś, nawet, jeśli to są dobrzy znajomi mojego M. Najlepiej się czuję wśród osób, które znam i z którymi szanujemy się nawzajem, a to tego potrzeba dużo czasu, także też nie prędko z przyjemnością zaczęłam się spotykać z przyjaciółmi M. Pisałaś, że masz swoich zaufanych przyjaciół a skoro Twój M chce do ludzi, to może zacznijcie się spotykać z Twoimi znajomymi, wtedy będziesz się czuła komfortowo.

Lilu po pierwsz-super, ze sie to jakos wyjasnilo, po drugie-dobrze, ze powiedzialas mu co czujesz, po trzecie-olej ta babe, nie waro i tak cie nie zrozumie "co glupie to nie uleczalne". Moja "kochana" tesciowa jak mnie poznala, widziala mnie przez nawet nie 5 min. i powiedziala mojemu M ze pewnie jestem leniem i nieukiem skoro spotykam sie z niem w srodku tygodnia :wściekła/y: GLUPIA KROWA ale to sobie odpuscilam, sa ludzie i ludziska mozna prowadzic dyskusje tylko z tymi, ktozy maja cos pod czaszka. A ona widocznie nie mam cos jak moja tesciowa. OLEJ

Lilu - pewnie ze olej ta babe,
DENERWOWAC SIE TO JEST MSCIC SIE NA WLASNYM ZDROWIU ZA GLUPOTE INNYCH
czy ona jest tego warta. Trzymaj do M fason jeszcze przez jakis czas bo im wolniej krew krazy i musza to dluzej przemysliwac. I albo dotrze albo niech spada na drzewo. Ale ty sie nie daj i badz zaciekla. Pokaz mu jaki masz do tego stosunek jeszcze kilka razy i albo to zaakceptuje alo nie...

Witam ponownie

Ale sie zdenerwowalam, masakra. Poczytam sobie, co tu naprodukowalyscie to moze mi przejdzie :szok:

Lilus, ja to kurka jakos nie rozumiem jak dla niego to w ogole moze byc istotne co ktos moze o Tobie myslec? Czy on ma jeszcze jakies inne objawy slabego charakteru? Az mnie to wqrwia jak czytam o tym, co on do Ciebie mowi. Wiem, ze go kochasz i nie chce go obrazac ale dla mnie, to raczej jakis dziwny powod, zeby rozstac sie ukochana, bo jakas stara baba jej nie lubi. No prosze Was, przeciez on jest niepowazny...
Buziak

No widzicie kochane, baba mu nagadala na mnie, pozniej wypil troche za duzo i zaczal nieracjonalnie myslec :dry: Nstepnego dnia jak oprzytomnial to powiedzial ze on nie moze sie tak rozstac :sorry2: i powiedzial zebym zminila stosunek do ludzi ktorzy sa mi obojetni- ale ja mowie ni hu hu, nie bede nikomu dupy lizac :no::wściekła/y:
Oczywisnie teraz mam duzy dystans do M, moze Qurwa sie nauczy ze ludzie ktorzy chca namieszac w czyims zwiazku sa tylko i wylacznie jednym slowem nienormalni :angry:

prosze o podpowiedz

Wiesz kochana ja Ci nie pomoge ale podam Ci przyklad kolezanki ktora zawsze miala slabsze kreski testowe na tescie owu i normalnie wystepowala u niej owu po 24-36 godz, wiec moze w razie czego zacznij juz dzialac i powtorz jutro test :tak:

Kurde​

Ta cala ekstasia to gada jak Irlania - jakby byla ta sama jedna osoba. Widzialas na badaniu sluzu ? Normalnie porazka. Obie mowia nam jakie my glupie - ale zadna nie poda szczegolow gdzie my takie rzekome brednie piszemy.​

Bardzo mozliwe, ze Irlandia to Ekstasia :-D Kazda inna osoba, ktora czyta tamten watek zawsze mowi, ze Irlandia na maxa przesadzila i tylko Ekstasia ja tak zaciekle broni. Teraz robi z siebie ofiare, ze ona biedna tak pomaga a my na nia nasza klika naskakujemy.. Az brak slow... :-D

Kurka!!!

A ja nie moge słoika z ogórkami otworzyc:wściekła/y: Chciałam te hot-dogi zrobic..
Kurka.. słoik zimny bo w lodówce stało i już mi ręcę odmarzły od otwierania:angry: Ale hot-dogi i tak będą:-p Spróbuje zaraz znów otwierac;-):-D

My serduszkowaliśmy jak była druga krecha ciut jaśniejsza. Nastepnego dnia robiłam test i wyszla juz identyko jak ta kontrolna i znów serduszkowaliśmy, także ja myślę, ze możesz dziś M dorwac - tak dla zasady;-):-D

Ja wlasnie zjadlam domowego hot-doga, mniammmm uwielbiam :tak::-) jak mi posmakowaly domowe hot dogi jakies 1.5 miesiaca temu to jem prawie codzinnie teraz :sorry2:

reklama
Ja wlasnie zjadlam domowego hot-doga, mniammmm uwielbiam :tak::-) jak mi posmakowaly domowe hot dogi jakies 1.5 miesiaca temu to jem prawie codzinnie teraz :sorry2:
Chociaż jedna która mnie rozumie;-):-)

Wiecie co, przed chwila prysnęła mi gorąca parówka na policzek.. a słyszałam, ze jak kobieta w ciazy się oparzy to jej dziecko w tym miejscu bedzie miało jakies znamię:sorry2:;-):confused:

Do góry