reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziubasku Joasia nie poszła jeszcze na betkę
a na MARTYNKĘ wszystkie czekamy-Boshe aż mnie brzuchol boli :baffled:
ups to nie doczytałam bo to dlatego ze tak tylko po łebkach przeleciałam bo od soboty to milion stron miałam do nadrobienia i nie dam rade :zawstydzona/y:
a powiedz mi kochana o co chodzi z tym ostrzeżeniem dla Ciebie??:baffled::baffled::baffled:

Siemanko :-D:-):-D

Ale tu smakowicie, tylko ze cholera na diecie wlasnie jestem i narobilyscie mi smaka:-D
A tak poza tym, to nie moge uwierzyc ze nasza Badaicka dostala ostrzezenie za NIC. Uwazam, ze to bardzo niesprawiedliwe:baffled: Jak widac "kolesiostwa" nie unikniemy nawet tu, no nic...
Ja z niecierpliwoscia czekam na @, juz drugi dzien spoznienia ( dla mnie to dosc nietypowe) ale pewnie jak zwykle, kiedy o tym napisze na BB to sie pojawi. Ostatnio marudzilam, ze obawiam sie, ze mam za krotkie cykle - to teraz mam :dry: Tylko, ze im szybciej @ przyjdzie, tym szybciej zaczniemy monitoring i cala reszte. :sorry2:
Do tego jestem padnieta, nie spalam cala noc, mialam najgorsza pod slonem migrene, moj m. tez. Myslalam, ze mi oczy z orbit wypadna :-D Nie zycze czegos takiego nawet Ekstasi (czy jakos tak) :-D
Zajc, Eve, Kingus (o ile dobrze pamietam ) - dzieki kobitki
Kropka alez sie usmialam ze tego, ze masz juz kibelek :-):-D:-)
Zaraz ide poczytac dalej.

Ej, dlaczego ja nie widze zdjecia coreczki Loree?? Ja tez sce zobaczyc!!!

Martynko - odezwij sie kochana !

Ostatnia edycja:
A bo brzydko sie wyrażałam wiesz :-D
Kilka takich ostrzeżeń i moga mnie wywalic z forum
ja tam nic brzydkiego nie widziałam ale moze ja sie nie znam :baffled::baffled:
po co nas prowokują jak ktoś n ie ma racji to trzeba mu to powiedzieć tym bardziej jak obraza przy tym innych
niesprawiedliwość i tyle :tak::tak:

hej hej
ja wlasnie wrocilam z miatsa gdzie nastalam sie w kolejkach zeby zarejestrowac moje autko...:baffled:
badaicko no szlak mnie trafaia jak czytam takie rzeczy co oni tu wyprawiaja!! wiecie jak to jest " ręka ręke myje", poprostu szok:crazy:
ale jestem z tobą kochana, nie przejmuj sie tym bo jest to tak zalosne ze az brak slow....:dry:

martynko i jak ??????

i dla reszty buziolkii :**************************

Ja na szczęście nie muszę się dzisiaj martwić obiadkiem. Dostałam od mamusi kotlety mielone, więc muszę tylko jakąś suróweczkę wymyślić:-)​

Ostrzeżenia:confused: ale każda z nas czasami coś powie za dużo ale to nigdy od tak se co powinni wyluzować:confused: wogóle ale kto moderator czy kto dał ostrzeżenia :confused:

reklama
A bo brzydko sie wyrażałam wiesz :-D
Kilka takich ostrzeżeń i moga mnie wywalic z forum

nie pozwolimy :-):-):-) wiem o czym mowisz... widzialam watek... ale ona sama prowokowala... mysli ze jak jest modernatorem to moze mowic co jej sie podoba!!!! mysli ze wszystkie rozumy pozjadala... pisze ze jakies niedouczone jestesmy a sama nie potrafi odpowiedziec jak dziewczyny pytaja... tylko czeka az ktos cos napisze a pozniej jedzie po nas na maxa... jak ty dostalas ostrzezenie to ona tez powinna!!!! bardzo dobrze jej napisalas... ja mam ja i jej ostrzezenia w
w ogole kochana bedziemy miec owulke w tym samym dniu :-):-D:-D hihih takie grupowe starania :-D:-D:-):-)

Do góry