reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Coucou04.gif

PM wyniki powinnaś dostać do łapki i nie ważne czy chodzisz państwowo czy prywatnie, również niezależnie od rodzaju lekarza do jakiego idziesz (rodzinny, gin, innej specjalności...).

U mnie słoneczki o duchota. Oj pewno burza do później popalić jak przed 5 rano było 20 stopni to co dopiero w południe:szok:

Ja już se pazurki u stup zrobiłam. Uwielbiam czarne wzorki na beżowym lakierze. No i długo się trzymają.

powinnam dostać @, pozniej 5dc ( 27.07 ) robie badania i z wynikami ide do gina..wiec jakos na poczatku sierpnia szykuje mi sie wizyta...

wiezcie mi cos podpowiedzcie z tymi pecherzykami...

Ola - skoro nie ma torbieli to jest plus z tego usg, ale pozostałe rzeczy sa dla mnie niezrozumiałe:szok:
ja nie wiem skąd pęcherzyki po owu:sorry2:
trzymam kciuki za to by to było zagnieżdżanie i tyle:tak:

Hej dziewczynki!
Ja zaraz jadę do fyzjera, strasznie już zarosłam...:baffled: potem na jakieś zakupki, więc wpadnę do was po południu:tak:
Miłego dnia!

widac ze mialas dwa pecherzyki "dominujace" ale jak 1 peknie to po wytworzeniu sie progesteronu drugi juz nie rosnie i zostaje wchloniety ;-) (powinno tak być) drugi pecherzyk moze peknąc tylko max w ciagu 24 godz po 1 :sorry2:
nie chce cie bron Boze teraz straszyc ale wielopecherzykowate jajniki to inaczej pcos :dry: o ile dobrze kojaże ...

nie chce cie bron Boze teraz straszyc ale wielopecherzykowate jajniki to inaczej pcos :dry: o ile dobrze kojaże ...

mozliwe jest to ze PCOS zrobiloby sie po poronieniu???czy z tym sie czlowiek rodzi?:szok:

a juz sobie poczytalam o tym...nie mam tego na pewno..:)

a te plamienie to mam teraz takie tyci tyci ( tylko na papierze ) taki brązowawe?!

Ostatnia edycja:
reklama
ehh... sama nie wiem ale porozmawiaj o tym z ginka!!! niech zleci ci badania LH i FSH z 2-4 dc :sorry2: i sie nie zamartwiaj!
a co masz na mysli ze nie masz tego na pewno? :)

Do góry