reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

tylko ja prosze jakies dietetyczne :))))

dziewczyny przepraszam ze jeszcze raz na ten temat - takie plamienia czy moze to zapowiedz duuuuuuuuuzo wczesniejszej @?mimo ze przed @ nigdy nie mialam takich brazowawych plamien, raczej lekko krwawe

Olu PM o tych plamienaich to czesto temat sie tu przewija. Widzisz roznie to moze byc. Ja np. mam od wielu miesiecy juz plamienia przed @. Zwykle tak 4-5 dni a w zeszlym cyklu to nawet 8 :wściekła/y: Tez sie naczytalam ze moze byc niski progesteron ale wyszedl mi 27,12 (a norma wg tego lab. to od 1,7 - 27 w fazie lut.) Wielu lekarzy mowi ze to moze byc tez taka "uroda" i nic sie z tym nie da zrobic.
Dzis jestem w 20dc i wczoraj wieczorem te zauwazylam leciutko zabarwiona wydzieline, bede obserwowac co z tym dalej. Mam nadzieje ze przejdzie bo do @ jeszzce 8 dni a tak dlugie plamienia to wkurzajace sa. Ja mam nadzieje ze moze jednak jest to plamienie impostacyjne czy jak to tam leci ;-):-D Piersi jedrniutkie, brzuszek pobolewa jak na okres. zobaczymy co z tego sie wykluje:tak:

reklama
Hejka laski

Jak Wam minol dzionek?
U mnie co za noc :szok: :szok:zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka :baffled: chodzic nie moge "starosc nie radosc".

Olesiu ja też tak często mam. Boli jak jasna cholera przez kilka dni. Chyba z braku magnezu tak sie dzieje.
Co do snów... Dziś w nocy obudził mnie jakiś hałas. Okazało się że moja córka tak się wierciła,że spadła z łóżka. Oczywiście nic się nie stało, bo jest bardzo niziutkie. Rano zadzwoniła moja siostra zapytac czy wszystko ok, bo śniło jej się,że moja córka spadła w nocy z łóżka:szok::szok::szok:

A ja własnie pomidorówkę zjadłam, cały słoik od teściowej, tylko makaronik ugotowalam:tak: Normalnie pęknę zaraz:-D
Dziś kupiłam gazetkę "Twoje dziecko" bardzo ją lubie i kupowałam nawet jak nie byłam w ciąży:tak:Super artykuły, polecam:tak:
ide się walnę na jakiś czas i poczytam sobie bo brzuchol dziś pobolewa a jak teraz jeszcze zjadłam to już wogóle:tak:
Pozdrawiam Kochane!!

Czyli juz masz apetycik? Dla mnie jedzenie mogło nie istniec do 5 tygodnia, na nic nie miałam ochoty. Teraz jadłabym parówki i szynkę bez przerwy. Jest to o tyle dziwne,że od 15 lat nie jem mięsa. Muszę kupowac sojowe wędliny, bo ślina mi cieknie jak ktoś je.

Olu PM o tych plamienaich to czesto temat sie tu przewija. Widzisz roznie to moze byc. Ja np. mam od wielu miesiecy juz plamienia przed @. Zwykle tak 4-5 dni a w zeszlym cyklu to nawet 8 :wściekła/y: Tez sie naczytalam ze moze byc niski progesteron ale wyszedl mi 27,12 (a norma wg tego lab. to od 1,7 - 27 w fazie lut.) Wielu lekarzy mowi ze to moze byc tez taka "uroda" i nic sie z tym nie da zrobic.
Dzis jestem w 20dc i wczoraj wieczorem te zauwazylam leciutko zabarwiona wydzieline, bede obserwowac co z tym dalej. Mam nadzieje ze przejdzie bo do @ jeszzce 8 dni a tak dlugie plamienia to wkurzajace sa. Ja mam nadzieje ze moze jednak jest to plamienie impostacyjne czy jak to tam leci ;-):-D Piersi jedrniutkie, brzuszek pobolewa jak na okres. zobaczymy co z tego sie wykluje:tak:
Ja w sprawie plamień byłam u kilku lekarzy i nic nowego nie wiem. Jeden podejrzewa że to hormony, choć wyniki były ok. Drugi,że to pewnie rak a trzeci,że tak może byc i nic się złego nie dzieje.
Tak więc olałam temat. Zwłaszcza,że jak widac plamienia nie przeszkadzają w zajściu w ciążę.

Andzia te rzuty to tak przy okazji- nie rób sobie problemu. Pytałam o nie, bo myślałam,że przeoczyłam.
Co do lerloy merlin, jak się zarejestrujesz na ich stronie, to będziesz dostawac mailem ich ofertę reklamową.

Hello;-)Juz jestem w domku.Dzisiaj bylismy na jakis tam górach,super było,chodzilismy 5 godz:tak:Teraz bede jadła kolacyjke:-)Buziolki Kochane:-)
O Kochana to tylko pozazdrościc:tak: Takie spacery to i kondycja będzie lepsza:-D

Czyli juz masz apetycik? Dla mnie jedzenie mogło nie istniec do 5 tygodnia, na nic nie miałam ochoty. Teraz jadłabym parówki i szynkę bez przerwy. Jest to o tyle dziwne,że od 15 lat nie jem mięsa. Muszę kupowac sojowe wędliny, bo ślina mi cieknie jak ktoś je.
U mnie też tak. Dopiero teraz taak zaczęłam w miarę normalnie jadac:tak: Mnie to ciągnie do ostrych i kwasnych i dobrze doprawionych rzeczy:tak:Dziś nawet chodziły za mna te chipsy chakalaka czy jak to tam sie pisze, ale powstrzymałam się bo to puste kalorie tylko;-):-)

O Kochana to tylko pozazdrościc:tak: Takie spacery to i kondycja będzie lepsza:-D

U mnie też tak. Dopiero teraz taak zaczęłam w miarę normalnie jadac:tak: Mnie to ciągnie do ostrych i kwasnych i dobrze doprawionych rzeczy:tak:Dziś nawet chodziły za mna te chipsy chakalaka czy jak to tam sie pisze, ale powstrzymałam się bo to puste kalorie tylko;-):-)

No tak tego mi trzeba:-)Buziaczki Kochana;-)

Hello Dziewczynki :biggrin2:

I ja dziewczynki po wizycie...Maly ma 2850 ;-);-) wiec ladnie rosnie, nadal jest glowka w dol i juz tak chyba zostanie...gin kazal nadal lezec ale juz blizej niz dalej, dostalam cos na nudnosci i wymioty i mam sie nie przejmowac ze prawie nic nie jem bo jak widac dzidzia swoje ciagnie...jestem szczesliwa :biggrin2::biggrin2: szyjka nie najgorzej....siuuuuper...powiedzial zeby niedlugo na wszeli torbe spakowac bo jest o 1,5 tyg do przodu z wymiarami ale by nie panikowac w razie krwawienia czy odejscia wod od razu szpital....Pierwsze 2 tyg sierpnia gin na urlopie ale potem juz jest a od 1 wrzesnia otwieraja szpital wiec obyyyyyy do 1 ..... :biggrin2::biggrin2:

Dzieki za trzymanie kciukow...kolejna wizyta za 4 tygodnie i juz ostatnia prawdopodobnie ale do tego czasu mam namiary jakby cos sie dzialo jechac...jutro zamiawiam koszule i inne juz pierdoly i chyba biore sie za kupowanie dla dzidzi bo czas najwyzszy .. do tej pory zwlekalam bo ciagle cos....ale teraz juz zaczne by nie bylo na ostatnia chwile :-)

ps. brzuszek okraglutki a glowka jak pileczka i wsio na miejscu :-)

witam z wieczorka

kroptusia oby tak dalej.....
gosia wiem ze to mało pocieszajace,..ale umnie mineło juz 10 miesiecy i nieprzechodzi....ciagle mam napady płaczu....u nas na wiosce dziewczyna urodzila blizniaki dwa tyg przed moim terminem....nawet nie zagladam do wozka bo mnie trzepie.....

wow 2850 olbrzym.. urodzi sie duzy za te poltora miesiaca.. sobaczysz:) cudne wiesci Kroptusiu.. ciesze sie twoim szczesciem.. jakbym sama była w ciazy i byla na tej wizycie:)

a brzuszek.. oj wielki.. naprawde. olbrzyma masz w srodku

reklama
Jestem ale jakas taka nijaka, skoczyla mi tempka i mnie troche rozlozylo, chodzic nie moge bo caly miesien udowy i poldupek mnie strasznie boli a juz nie mowie nic o sutkach dotknac sie nie moge:szok: Uroki bycia kobieta.
Kroptusia 3mam kciuki za ciebie i chloptasia, ladnie rosnie i miejmy nadzieje ze mdlosci przejda po tabletkach.

Spadam sie polozyc. PA buziaki.

Ostatnia edycja:
Do góry