reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Mój chodzi i kiedyś mu mówili, że ma trądzik młodzieńczy a teraz że trądzik "starczy" nie pamiętam nazwy i tylko antybiotyki dostaje, jest dobrze jak je bierze jak kończy to wszystko wraca.
ja właśnie się tego boje ze tak usłyszę
jak ja brałam antykoncepcyjne tabsy to bylo dużo lepiej albo jak brałam antybiotyki a teraz skoro chcemy mieć dziecko to nie mogę sie tym faszerować a już nie mogę ytrzymać z tym bo wyglądam naprawde okropnie jakbym wam zdjecie bez makijażu wstawiła to byście się wystraszyły

reklama
jak ja brałam antykoncepcyjne tabsy to bylo dużo lepiej albo jak brałam antybiotyki a teraz skoro chcemy mieć dziecko to nie mogę sie tym faszerować a już nie mogę ytrzymać z tym bo wyglądam naprawde okropnie jakbym wam zdjecie bez makijażu wstawiła to byście się wystraszyły
Mi pomogła maść propolisowa(smarowałam twarz na noc i kładłam ręcznik na poduszkę bo jest strasznie żółta) i jakoś przeszła, dobra jest też maść aleoesowa ładnie goi :tak:

Dzięki. Już nie chcę siedzieć w jednym miejscu jak w Turcji , więc zaplanuję dokładnie wyjazd. Ale na to mam jeszcze rok czasu:tak:
no pewnie - ja z kolei to mam ochote sie pobyczyc bo zawsze gdzies jezdzimy... tak dla odmiany...
kochana a probowalas do tej dr Politowskiej co ci kiedys proponowalam - ona mnie po poronieniu wtedy w dwa miesiace antybiotykami wyleczyla

kochana a probowalas do tej dr Politowskiej co ci kiedys proponowalam - ona mnie po poronieniu wtedy w dwa miesiace antybiotykami wyleczyla
wiesz jakoś nie miałam teraz czasu ze względu na ta chorobę mojej mamy ale jak dziś nie będę zadowolona z wizyty u tego dermatologa to chyba sie wybiorę do Krakowa bo już patrzeć na siebie nie mogę przez ten trądzik i widzę jak ludzie sie mi przyglądają z tego powodu

ha ha ha i jeszcze raz ha....wiem wiem mialam chwilowe zacmienie umyslu...dostalam taka czarna dziure ze myslalam 5 min i im dluzej tym stwierdzalam ze jestem glupol bo ku...nie pamietam :-) ale slyszalam ze w ciazy sie zdarzaja zacmienia, zaniki pamieci, spozniony reflex czy roztargnienie...prosze o wybaczenie :-)
szczerze to chyba przeoczylam Twój post z błędem tzn przeczytalam poprawnie mimo błędu:) i chciałam poprawic Ole PM, dopiero potem skapowalam ze zrobilas byka:0 ale wybaczam
no i mi sie udzielilo przez to ze pisalas :-p:-p:-p a sama Cie "ochrzanialam" przeciez hihihihi uczen przegonil mistrza :-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D udało mi się przegonić mistrzynie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to my dziś-27 tc
Śliczny brzusio:-)
on by najchetniej do chorwacji pojechal - bylismy tam juz trzy razy i nie chce tylko tam jezdzic...
Gosiu - to Ty wybierz się palem po mapie z zamkniętymi oczami - gdzie wypadnie tam jedźcie:tak: tylko niech to będzie mapa Europy:szok:
Wiesz ja jak nie mam czasu to robie takie szybkie ciasto z owocami[/B][/COLOR][/FONT]
Magda - przepis skopiowałam do książki kucharskiej BB:tak:
PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA...A JAK URODZE TO JUZ WOGOLE, OJ CIEZKA CIAZA OD 8 TYG ZAGROZONA PORONIENIEM A POTEM PORODEM PRZEDWCZESNYM ALE JUZ CHYBA DAMY RADE
Kciuki zacisnięte:tak: powodzenia:-)
Witam się !
Andzia wrzucałaś już rzuty domku? Nie wiem czy nie przeoczyłam. A w sprawach remontowych- właśnie oglądam gazetkę z leroy merlin i mają betoniarki w promocji:-D:-D:-D
Kiedyś pytałaś i zakodowałam.Z 798 przecenione na 675:-)
Loree - dzięki za pamięć o betoniarce - pzrekażę mojemu M:-)
Rzutów nie wrzucałam, bo muszę rozpracować jak to zrobić - od poniedziałku mam urlop to poświęce trochę czasu na komputer by posprzątać:tak:
wklejam tez swoj brzuszek, jedne z ostatnich zdjec :-) potem to juz z synusiem mam nadzieje noooo ew jeszcze jedna sesja przed porodem...buziole
to moj 34 tydzien :-)
Jaki duuuuuuuży brzuchol:szok::szok:
Ale się maleństwo rozpycha:tak:
Najgorsze że jeśli mi sie cykl nie przecunie to 11 dc. wypanie mi ....uwaga uwaga: w Niedzielę
I znowu bedę miała problem
Zajączku to pójdziesz w poniedziałek:tak:

Hejka laski

Jak Wam minol dzionek?
U mnie co za noc :szok: :szok:zlapal mnie taki skorch w nodze, ze az usiadlam na lozku. A teraz az mnie boli do poldupka :baffled: chodzic nie moge "starosc nie radosc". A potem snilo mi sie,ze moja siostra zaszala w ciaze :szok::-D ma 39 lat i 15+14 letnie dzieci, wymiotowala wiec ja do niej "no siostra jestes w ciazy" a on "no co ty, cos zjadlam" a ja na nia caly czas napieralam "JESTES W CIAZY". Nawet chcialam jej pozyczyc test ciazowy :-) (mam ich pare). Wiec nie wytrzymala i zatestowala - ciaza. A ja na to do mojej Usi "widzisz wrozka mial racje". Dodam, ze pare lat temu babka powiedzial jej, ze widzi dzidzie (przepowiednia)
Szok skad to sie wszystko bieze, ale smialam sie jak sie obudzilam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kropta ale cudny ten Twój brzuchal:tak: Kinguś Wy też wspaniale wyglądacie:tak::-D
Normalnie nie moge się doczekac jak mój bedzie wygladał:-)

A ja własnie pomidorówkę zjadłam, cały słoik od teściowej, tylko makaronik ugotowalam:tak: Normalnie pęknę zaraz:-D
Dziś kupiłam gazetkę "Twoje dziecko" bardzo ją lubie i kupowałam nawet jak nie byłam w ciąży:tak:Super artykuły, polecam:tak:
ide się walnę na jakiś czas i poczytam sobie bo brzuchol dziś pobolewa a jak teraz jeszcze zjadłam to już wogóle:tak:
Pozdrawiam Kochane!!
P.S W weeken będe miała więcej czasu dla Was:tak:

Do góry