kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)

Ja mam pco ale u mnie to było mnóstwo pęcherzyków ale nie rosły większe niż 10mm.
Na poprawę endometrium to kupo sobie orzechy laskowe, jedź rybki(ja jadłam wędzonego łososia) i pij czerwone winko
A to my dziś-27 tc
Super aż mi ślinka pociekłaCzesc Dziewczynki ja tylko na sekunde z obiecanymi fotkami torta!!! :-)

Ja mam 28 urodzinki a data spodziewanej @ 24. Nie obrazilabym sie na taki cudowny prezent urodzinowy![]()
Trzymam kciuki żeby do Was nie przyszłaU mnie wypada, że @ miałaby przyjść na naszym urlopie, więc też bym się nie pogniewała, gdyby jednak się nie zjawiła![]()

Będzie dobrzea we wtorek do gina. mam nadzieję, że zobaczy juz cos więcej niż tylko 6 mm pęcherzyk ciążowy;-)

U nas jedna staraczka zaszła w ciążę po laparoskopiiRozmawialam z M, po wizycie w klinice okazala sie, ze nie wywine sie przed laparaskopia a to znaczy operacje .

Ej nawet tak nie mów ;-)przepraszam dziewczyny znów zaczynam zanudzać własnymi problemami
Ja chyba nie...a tak z innej beczki, mialyscie kiedys takie jakby skurcze szyjki???

boshe jakie zycie jest niespraiwdliwe..... wlasnie rozmawiam z kolezanka z podstawówki na gg....... ma dówjke dzieci , każde z innym i dokladnie w dzien kiedy ja bralam slub to drugi mąż zostawil ja i dzieci....
Co za chłopyMarzenko niestety tak sie dzieje, moja znajoma tez zostala porzucona, zostala z dwujka dzieci a on przypomnial sobie jak bylo zaj...sci kiedy byl kawalerem i zarwal jakas mlodke. A ona ledwo ciagnie...![]()

Ten lek jest na receptę. Moja ginka uważa, że on ma mniejsze skutki uboczne niż clo u mnie zadziałał rewelacyjnie. Cukier mam oczywiście dobry ;-)a tak kazdy moze to sobiew wziac ten metformax?? nawet jak nie ma sie problemu z cukrem???
I jak rozkręciła się?nie,testowalam wczoraj,dzis juz plamie,wiec jutro @
Trzeba lać pasem tych naszych niegrzecznych chłopów;-)no to by bylo na tyle z porannego humorku!
Być może pęcherzyk nie zdążył się wchłonąć po owulacji.wyjasnijcie mi jedna rzecz...skoro byla owulacja, jest plyn..to jak to mozliwe ze ona w jajniku stwierdza pecherzyk o wielkosci 14mm?????i cos tam powiedziala ze jajniki wielopecherzykowate czy cos tam?
Ja mam pco ale u mnie to było mnóstwo pęcherzyków ale nie rosły większe niż 10mm.
Na poprawę endometrium to kupo sobie orzechy laskowe, jedź rybki(ja jadłam wędzonego łososia) i pij czerwone winko

U nas nawet nie było kropli deszczu;-)
Ja polazłam najpierw do miasta a potem sie u nas zrobiło deszczowo i burzowo i tak juz zostało do dzisiaj.Całą noc wliło u nas ze spac nie mogłam
Czekaj cierpliwie jak przyjdzie @ to będziesz się mogła zacząć przygotowywać a jak nie przyjdzie to będziemy się ogromnie cieszyć.Z jedenj strony chce juz @, bo czekaja w klinice zeby mi monitoring zrobic, a z drugiej juz rozne mysli mi do glowy przychodza i znowu bede ryczec jak @ sie pojawi.
A to my dziś-27 tc