reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam!
Postanowiliśmy z M. ICSI ...w czwartek do lekarza dowiemy się wszystkiego...a i kupiłam sobie te zioła ojca sroki może coś zadziałają... teraz trzymajcie kciuki by auto szybko się sprzedało...
Szafirku trzymam kciuki za test!
Buziaki dla wszystkich!

Martynka - jesteś wielka:-)
to ja już trzymam za auto i za IVF:tak:

Cześć Madziu:-)

hej hej:-)
ja dzis zajęta jestem , biegalam po miescie a teraz siedze i lutuje mężowi płytki pod diody hehe zagonił mnie do roboty no!:-D

malwinko jestem słonce tylko czasu nimam :zawstydzona/y: buziaczki dla ciebie :**
lilu to dobrze ze @ przyszła samoistnie , buziaczek :***
kinguś ta twoja mała to chyba jakas tancerka wyrosnie!! :-D :**
olesiu juz tęsknimy :(:sorry2:
andziu takie wiadomosci jak ta twoja kolezanka podnosza na serduchu:sorry2:
romeczko zobaczysz uda sie wam bez IUI :):tak:;-)
martynko to tzrymam kciuki za samochodzik a do ICSI nie dojdzie bo los ci zrobi niespodzianke jak u babo zobaczysz!!!:-D
madziu to calkiem dobrze tam płacą, super ze sobie dorobicie troszke i wakacje razem:tak::-)

i dla reszty buziolki :************ bo wiecej nie pamietam :sorry2:

Martynko i bardzo mądra decyzja!! Teraz tylko musi was prowadzić dobry lekarz. A co od autka, to na pewno szybko się sprzeda, zobaczysz:tak: i wszystko wam się ułoży:tak: a ja bedę Ci gorąco kibicowała:tak:

hej hej:-)
ja dzis zajęta jestem , biegalam po miescie a teraz siedze i lutuje mężowi płytki pod diody hehe zagonił mnie do roboty no!:-D

malwinko jestem słonce tylko czasu nimam :zawstydzona/y: buziaczki dla ciebie :**
lilu to dobrze ze @ przyszła samoistnie , buziaczek :***
kinguś ta twoja mała to chyba jakas tancerka wyrosnie!! :-D :**
olesiu juz tęsknimy :(:sorry2:
andziu takie wiadomosci jak ta twoja kolezanka podnosza na serduchu:sorry2:
romeczko zobaczysz uda sie wam bez IUI :):tak:;-)
martynko to tzrymam kciuki za samochodzik a do ICSI nie dojdzie bo los ci zrobi niespodzianke jak u babo zobaczysz!!!:-D
madziu to calkiem dobrze tam płacą, super ze sobie dorobicie troszke i wakacje razem:tak::-)

i dla reszty buziolki :************ bo wiecej nie pamietam :sorry2:
Ty brzydalu znowu o mnie zapomniałaś:no::baffled: Ale i tak przyjmuję buziaczki i odsyłam dla ciebie*** i innych babneczek też oczywiście********

Dziękuję wam wszystkim jesteście naprawdę wspaniałe!!!!:tak::-)
A dziś dowiedziałam się że moja dobra koleżanka jest w 3 miesiącu tylko nie chciał nic mówić żeby nam nie było przykro... normalnie :zawstydzona/y:...

reklama
Do góry